Ilmainen #TFWKOTITREENI

Aloita turvallinen ja järkevä harjoittelu kotonasi jo tänään!

Me TFW Helsingillä ajateltiin polkaista kevät kunnolla käyntiin ja tarjota kaikille halukkaille ilmainen #TFWKOTITREENI-ohjelma. Tilaamalla treeniohjelman saat sähköpostiisi neljä treeniä, jotka pystyt suorittamaan kotonasi vain omaa kehoasi vastuksena käyttäen. Nämä eivät ole tappotreenejä, vaan kokonaisuus on suunniteltu niin, että sinun on helppo aloittaa turvallinen ja järkevä harjoittelu kotonasi jo tänään. Treenit toimivat loistavasti myös valmistavana ohjelmana ennen varsinaisen TFW-harjoittelun aloittamista saleillamme. Ota homma haltuun ja nauti treeneistä!

Haluamme ilmoittaa, että lähettämällä tämän lomakkeen, luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti. Lähettämällä lomakkeen liityt myös TFW Helsinki Oy:n uutiskirjelistalle. Halutessasi voit poistua uutiskirjelistalta helposti viestin lopussa olevan Unsubscribe-painikkeen avulla.

Vellamonkatu 30 B
00550 Helsinki

Yhteystiedot
info@tfwhelsinki.com
Asiakaspalvelu arkisin:
Ma-To klo 15-19 +358 400 270 735


Vellamonkatu 30 B
00550 Helsinki

Yhteystiedot
info@tfwhelsinki.com
Asiakaspalvelu arkisin:
Ma-Pe klo 11-15 +358 400 270 735


#Hallussa


Ruoho on vihreää ja aurinko paistaa vuoden jokaisena päivänä TFW:llä

Ai mitä? Selasit kuitenkin tänne asti! Lähe ainakin testaamaan, miltä tuntuu treenata huippuporukassa hyvällä fiiliksellä! Me TFW:llä luvataan mahtavia hetkiä treenin parissa, yleisen kunnon paranemista sekä vireystilan kohoamista.

Eka treeni, paras treeni