Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

TFW HELSINGIN
SYYSTARJOUS 2023

Startaa syksysi energisesti ja aloita
uusi harrastus
TFW Helsingillä!

Haluaisitko Sinäkin saada henkilökohtaista valmennusta ja samalla treenata kannustavan ryhmän kanssa? TFW Helsingillä se on mahdollista!

Nappaa meidän syystarjouksemme haltuun ja aloita uusi harrastus vaikka jo tänään!

TFW Helsingin Syystarjous 2023!
TFW Helsingin *toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys nyt vain 99€ / 4 viikkoa!

Jäsenyys on voimassa samalla hinnalla niin pitkään, kuin haluat jatkaa treenejä TFW Helsingillä. Irtisanomisaika 28 päivää. 

*Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys normaalisti 125€. 

 

HUOM! Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti.
Tarjous on  voimassa 31.8.2023 asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää.

Tiesithän, että meillä voit maksaa myös seuraavilla  liikuntaeduilla:
Smartum, ePassi, Edenred!

TFW Helsingin Tarjousjäsenyys sisältää:

  • Toistaiseksi voimassa olevan jäsenyyden TFW Helsingille, voimassa neljä viikkoa kerrallaan
  • TFW Helsingin ammattivalmentajien ohjaamat tehokkaat harjoitukset voimassaolevan lukujärjestyksemme mukaisesti
  • Voit käydä treeneissä oman aikataulusi mukaisesti 1-4 kertaa / viikko
  • Pääsyn salimme omaan, tsemppaavaan ja innostavaan TFW Helsinki Warriors Facebook-ryhmään
  • TFW Helsingin kannustavan yhteisön tuen #familia

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää jäsenyyteen tai toimintaamme liittyen niin, laitathan meille sähköpostia info@tfwhelsinki.com kiitos.

Mitä meistä sanotaan?

”Jo 900 treeniä takana, joten voi siis sanoa että oon viihtynyt! TFW Helsinki auttoi mut läpi yhden vaikeimmista elämänjaksoista. Oon saanut täältä valtavasti sekä henkistä, että fyysistä voimaa ja positiivista energiaa elämään.

Uskomatonta myös, että enkkakelloa tulee vieläkin välillä soiteltua, eli kehitystä tapahtuu vielä näinkin monen treenin jälkeen.” – Carissa, kuvassa.

Kun olin vuoden TFW:lla käynyt treenaamassa, totesin yhdelle kaverille, etten ole 20 vuoteen ollut yhtä hyvässä kondiksessa, ja edelleen on sama fiilis.”
– Ilkka (Treenannut TFW Helsingillä vuodesta 2016 lähtien)

 

Tee niin kuin Carissa ja Ilkka ja aloita uusi harrastus TFW Helsingillä. Meidän salilla treenaat turvallisessa ympäristössä, jossa ammattitaitoiset valmentajat opastavat joka tunnilla miten liikkeet tehdään oikeaoppisesti ja skaalataan omaan kuntotasoon sopivaksi.

Nappaa nyt syystarjouksessa oleva TFW Helsingin toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys hintaan 99€ / 4 viikkoa (norm 125€) ja tule mukaan nauttimaan liikunnasta kanssamme!

HUOM. Paikkoja rajoitetusti vain 20kpl:ta, joten toimi nopeasti!

Miksi lähteä mukaan?

  • Yhdeksän vuoden aikana useat sadat ihan tavalliset ihmiset ovat aloittaneet treenit TFW Helsingillä ja löytäneet vuosikausia kadoksissa olleen liikunnan ilon, sekä oppineet elämäntavan, joka tukee jokapäiväistä jaksamista arjessa.
  • TFW on kansainvälinen metodi, mutta jo pelkästään Suomessa tällä hetkellä yli 10 000 ihmistä saa tuloksia TFW-metodin voimin ympäri Suomea. Nyt on sinun vuorosi!
  • Hyvässä kunnossa olet paremmalla tuulella ja energisempi niin töissä, arjessa kuin lomallakin.
 

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää jäsenyyteen tai toimintaamme liittyen niin, laitathan meille sähköpostia info@tfwhelsinki.com kiitos.

Vastaanotamme kaikkia liikuntaetuja

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää jäsenyyteen tai toimintaamme liittyen, niin laitathan sähköpostia info@tfwhelsinki.com.

Smartum-Pay-logo-TFW-Stadi.png
ePassi-logo-TFW-Stadi.png
Edenred-logo-TFW-Stadi.png

Mahtava tilaisuus päästä oppimaan tehokkaan ja tuloksia tuovan TFW-metodin salat

TFW Helsingin salilla treenaat turvallisessa ympäristössä, jossa ammattitaitoiset valmentajat opastavat miten liikkeet tehdään oikein ja skaalataan omaan kuntotasoon sopivaksi. Kahdeksan viikon aikana ehdit oppia järkevän lihaskuntoharjoittelun perusteet ja huomaat miten TFW -metodin mukainen harjoittelu lisää hyvää fiilistä ja energiaa myös salin ulkopuolisessa elämässä.

Meidän kanssa sinun ei tarvitse muuntautua himotreenaajaksi tai aloittaa uusinta superdiettiä. Meille riittää, että ilmestyt paikalle ja teet parhaasi. Ohjauksessamme opit treenaamaan oikeaoppisesti niin, että kuntosi kohoaa, arkiset askareet rullaavat mukavasti ja töissäkin jaksaa entistä paremmin.

TFW -harjoittelu sopii kaikille perusterveille ja skaalautuu kuntotasosta riippumatta kaikille, jotka haluavat jälleen löytää liikkumisen ilon!

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää jäsenyyteen tai toimintaamme liittyen niin, laitathan meille sähköpostia info@tfwhelsinki.com kiitos.

Tiesithän, että suosittu Warrior Start -peruskurssimme alkaa jälkeen elkuussa 22.8.2023! 

Tällä kahdeksan viikon mittaisella intensiivikurssilla pääset tutustumaan suosittuun ja tuloksia tuovaan TFW -metodin mukaiseen harjoitteluun oman ryhmäsi kanssa. Warrior Start -tunneilla saat tehdä liikkeitä oman tasosi mukaan niin, että treeneistä lähtiessäsi sinulle jää aina onnistunut fiilis. Joka viikko opit jotain uutta ja pian alat saada kiinni siitä, mitä fiksu treenaaminen sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi voi parhaimmillaan olla!

TFW Helsinki Oy pidättää oikeudet kaikkiin muutoksiin.