Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

TFW HELSINGIN
KESÄTARJOUKSET!

TFW Helsingin kesätarjoukset ovat nyt myynnissä!

TFW-treenit voi aloittaa koska vain, missä tahansa elämäntilanteessa ja ehkä tärkeintä – ei väliä, vaikka et olisi koskaan harrastanut kuntosaliharjoittelua tai viimeisimmästä treenikerrastasi olisi aikaa!

TFW-tunneilla valmentaja on aina auttamassa, opettamassa ja kertomassa mitä tunnilla tapahtuu. Sinun tarvitsee vain ilmestyä paikalle ja valmentajamme auttavat sinut onnistuneesti päivän harjoituksesta maaliin.

Valitse alta itselle sopiva kesätarjous ja aloita treenit vaikka jo tänään! 🤩

 
☀️ TFW Helsingin Kesätarjous 1

Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys nyt vain 99€ / 4 viikkoa (norm. 125€)
Voit aloittaa treenit vaikka heti tai joustavasti kesäkuun 2024 aikana, valitsemalla itsellesi sopivan aloituspäivän verkkokaupastamme.

☀️ TFW Helsingin Kesätarjous 2
TFW Helsingin 10-kerran kortti nyt vain 149 € (norm. 179 €)

Kortti on voimassa ostopäivästä 3 kuukautta.

HUOM! Jäsenyyksiä sekä kortteja on rajoitetusti (10kpl/tuote), joten toimi pian.
Tarjoukset ovat voimassa 31.5.2024 asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Tarjous koskee uusia jäsenyyksiä.

Mikä ihmeen TFW?

TFW ei ole urheilulaji, vaan treenifilosofia, jonka avulla sinun on mahdollista saada lisäenergiaa arkeen sekä omien intohimojesi toteuttamiseen.

TFW-harjoittelussa yhdistyvät treeni, yhteisöllisyys sekä hauskanpito #liikunnanilo. Harjoittelumme koostuu voima-, nopeus-, hiit-, kunto- ja liikkuvuusharjoittelusta. TFW-metodi on testattu maailman huippu-urheilijoilla sekä arjen taistelijoilla yli 25-vuoden ajan. Harjoittelun kaikkia osa-alueita ohjaavat filosofiset toimintaperiaatteet, jotka luovat pohjan TFW-metodille. Lopputuloksena on monipuolinen, turvallinen, hauska ja tehokas periaatekeskeinen harjoitusohjelma, jonka avulla jokaisen on mahdollisuus saavuttaa tavoitteensa ja toteuttaa unelmansa!

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää jäsenyyteen tai toimintaamme liittyen niin, laitathan meille sähköpostia info@tfwhelsinki.com kiitos.

Mitä meistä sanotaan?

”Jo 900 treeniä takana, joten voi siis sanoa että oon viihtynyt! TFW Helsinki auttoi mut läpi yhden vaikeimmista elämänjaksoista. Oon saanut täältä valtavasti sekä henkistä, että fyysistä voimaa ja positiivista energiaa elämään.

Uskomatonta myös, että enkkakelloa tulee vieläkin välillä soiteltua, eli kehitystä tapahtuu vielä näinkin monen treenin jälkeen.” – Carissa, kuvassa.

Kun olin vuoden TFW:lla käynyt treenaamassa, totesin yhdelle kaverille, etten ole 20 vuoteen ollut yhtä hyvässä kondiksessa, ja edelleen on sama fiilis.”
– Ilkka (Treenannut TFW Helsingillä vuodesta 2016 lähtien)

 Tee niin kuin Carissa ja Ilkka ja aloita uusi harrastus TFW Helsingillä. Meidän salilla treenaat turvallisessa ympäristössä, jossa ammattitaitoiset valmentajat opastavat joka tunnilla miten liikkeet tehdään oikeaoppisesti ja skaalataan omaan kuntotasoon sopivaksi.

Miksi lähteä mukaan?

  • Kymmenen vuoden aikana useat sadat ihan tavalliset ihmiset ovat aloittaneet treenit TFW Helsingillä ja löytäneet vuosikausia kadoksissa olleen liikunnan ilon, sekä oppineet elämäntavan, joka tukee jokapäiväistä jaksamista arjessa.
  • TFW on kansainvälinen metodi, mutta jo pelkästään Suomessa tällä hetkellä yli 10 000 ihmistä saa tuloksia TFW-metodin voimin ympäri Suomea. Nyt on sinun vuorosi!
  • Hyvässä kunnossa olet paremmalla tuulella ja energisempi niin töissä, arjessa kuin lomallakin.
 

Vastaanotamme kaikkia liikuntaetuja

Verkkokaupassamme voit maksaa ePassin ja Smartumin liikuntarahalla. Jos haluat hyödyntää Edenredin liikuntarahoja, valitse liikuntaedun tarjoajan portaalissa toimipiste TFW Helsinki, tee maksusuoritus ja lähetä suorituksesta kuvakaappaus meille sähköpostitse info@tfwhelsinki.com. Kaikissa kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä sähköpostitse.

Smartum-Pay-logo-TFW-Stadi.png
ePassi-logo-TFW-Stadi.png
Edenred-logo-TFW-Stadi.png

Mahtava tilaisuus päästä oppimaan tehokkaan ja tuloksia tuovan TFW-metodin salat

TFW Helsingin salilla treenaat turvallisessa ympäristössä, jossa ammattitaitoiset valmentajat opastavat miten liikkeet tehdään oikein ja skaalataan omaan kuntotasoon sopivaksi. Kahdeksan viikon aikana ehdit oppia järkevän lihaskuntoharjoittelun perusteet ja huomaat miten TFW -metodin mukainen harjoittelu lisää hyvää fiilistä ja energiaa myös salin ulkopuolisessa elämässä.

Meidän kanssa sinun ei tarvitse muuntautua himotreenaajaksi tai aloittaa uusinta superdiettiä. Meille riittää, että ilmestyt paikalle ja teet parhaasi. Ohjauksessamme opit treenaamaan oikeaoppisesti niin, että kuntosi kohoaa, arkiset askareet rullaavat mukavasti ja töissäkin jaksaa entistä paremmin.

TFW -harjoittelu sopii kaikille perusterveille ja skaalautuu kuntotasosta riippumatta kaikille, jotka haluavat jälleen löytää liikkumisen ilon!

Valitse alta itselle sopiva kesätarjous ja aloita treenit vaikka jo tänään! 
 
☀️ TFW Helsingin Kesätarjous 1

Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys vain 99€ / 4 viikkoa (norm. 125€)
Voit aloittaa treenit vaikka heti tai joustavasti kesäkuun 2024 aikana, valitsemalla itsellesi sopivan aloituspäivän verkkokaupastamme.

☀️ TFW Helsingin Kesätarjous 2
TFW Helsingin 10-kerran kortti nyt vain 149 € (norm. 179 €)

Kortti on voimassa ostopäivästä 3 kuukautta.

HUOM! Jäsenyyksiä sekä kortteja on rajoitetusti (20kpl/tuote), joten toimi pian.
Tarjous on  voimassa 31.5.2024 asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää. 

Tiesithän, että suosittu Warrior Start -peruskurssimme alkaa jälkeen elokuussa 22.8.2024! 

Tällä kahdeksan viikon mittaisella intensiivikurssilla pääset tutustumaan suosittuun ja tuloksia tuovaan TFW -metodin mukaiseen harjoitteluun oman ryhmäsi kanssa. Warrior Start -tunneilla saat tehdä liikkeitä oman tasosi mukaan niin, että treeneistä lähtiessäsi sinulle jää aina onnistunut fiilis. Joka viikko opit jotain uutta ja pian alat saada kiinni siitä, mitä fiksu treenaaminen sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi voi parhaimmillaan olla!

TFW Helsinki Oy pidättää oikeudet kaikkiin muutoksiin.