Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

Keitä me olemme?

TFW Helsinki on Hermannin helmi

TFW Helsinki eli Hermannin Helmi on Suomen ensimmäinen Training For Warriors- sali. Se on palkittu vuonna 2017 maailman parhaaksi TFW-saliksi. Treenaaminen TFW Helsingillä on ainutlaatuinen kokemus. Suosion ansiosta lukuisat treenituristit tekevät pyhiinvaelluksen TFW Helsingin treeneihin maailman jokaisesta kolkasta. #HALLUSSA

TFW Helsinki Oy on perustettu vuonna 2014 ja on rantauttanut suositun Training For Warriors -metodin Suomeen. Yrityksen taustalla vaikuttavat valmentajat Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Petri Rasanen, Elastinen, Pauli Aalto-Setälä sekä Santtu Laine. Tavoitteenamme on levittää positiivista elämänasennetta ja kasvattaa tietoisuutta turvallisesta sekä tehokkaasta harjoittelusta, liikunnasta ja hyvinvoinnista.

Santtu Laine

CEO & Partner

🖤 Kuinka päädyin TFW Helsingille

2014 puolisoni kysyi, lähdenkö mukaan uudelle salille, jonka avaa Elastinen.
Lähdin, ensimmäinen ryhmäliikuntatunti ikinä, siihen jäin ja tässä ollaan.

Olen matkan varrella törmännyt huikeisiin mahdollisuuksiin, joiden johdosta olen nyt maailman parhaan TFW salin toimitusjohtaja.

Valmentajana olen rauhallinen, mutta vaativa. Sytyn muiden kehityksestä ja tärkeimpänä ominaisuutena pidän taitoa oppia liikkumaan ja oppia liikkumisen avulla – se refllektoi kaikkiin elämän osa-alueisiin ja luo tunteen, että pystyn mihin vaan. Olen huumorintajuinen, hyvin ihmisten kanssa toimeentuleva. Jään harvemmin sanattomaksi vaikeissakaan paikoissa. Olen ollut mukana työhyvinvoinnin parissa lähes parikymmentä vuotta. Elämäni varrella olen harrastanut monipuolisesti sekä joukkueurheilua että yksilölajeja Joukkuelajeja olen pelannut pesäpallosta jääkiekkoon ja yksilölajit ovat tulleet tutuksi monipuolisesti aina lenkkeileystä kamppailu-urheiluun, lainelautailuun ja skeittaukseen.

🖤 Parasta TFW:ssä
TFW Helsinki vei mukanaan. Alussa haastoin valmentajia paljon, kyseenalaistaen lähes kaiken – olin nälkäinen oppimaan ja ymmärtämään. Sain vastaukset kysymyksiini ja pystyin oppimaan niistä. Sille tielle jäin, metodin taustalla on paljon filosofiaa, jonka avulla voin kehittää itseäni ja osaamistani.

🖤 Koulutukset

 • Restonomi AMK (matkailuyrittäjyys)
 • Valmentajan erikoisammattitutkinto 2021 Vierumäki (kesken)

 • TFW Level 1 & 2

 • TFW Coaching Greatness
 • Spartan Academy Voimavalmentaja 

 • Useita muita valmennuksia
 
🖤 Ota muhun yhteyttä jos:
Teidän yritys haluaa ottaa tilanteen haltuun ja alkaa treenaamaan TFW Helsingillä. Tehdään teille yhdessä sopiva kokonaisuus!Mut tavoittaa näin:
+358 (0)46 810364

santtu@tfwhelsinki.com

Petri Rasanen

Founding Partner, Creative Director & Head of Coaching

Petri on yksi TFW Helsingin perustajista ja hän on ollut mukana tuomassa TFW-metodia Suomeen. Lajitaustaa hänellä on mm. toiminnallisesta harjoittelusta kamppailulajeihin sekä breakdanceen, joka oli myös Petrin ammatti vuosituhannen vaihteessa. Petri on yli kymmenvuotisen valmentajauransa aikana päässyt valmentamaan niin arjen TFW-taistelijoita kuin Suomen huippuja tanssin sekä urheilun saralla. Hän toimii tällä hetkellä TFW Helsingin taiteellisena johtajana sekä valmennuspäälikkönä. Lisäksi Petri on Suomen ensimmäisen Breikkimaajoukkueen – Breaking Team Finlandin vastaava fysiikkavalmentaja ja mukana maajoukkueen kehitystiimissä. Hän on myös Blackbirds United P09 poikien salibandyjoukkueen yksi valmentajista, vastuualueenaan fysiikkavalmennus.

🖤 Minun TFW-tarinani:
Oma ensikosketukseni TFW:hen oli Martin Rooneyn pitämässä, kamppailijoille suunnatussa treeniseminaarissa, joka pidettiin lokakuussa 2010 Tampereella. Seminaarin jälkeen olin niin vaikuttunut TFW-metodista, että halusin oppia siitä lisää ja ilmoittauduin ensimmäiseen Suomessa pidettävään TFW Level 1 -valmentajakoulutukseen alkuvuodesta 2011. Tähän aikaan TFW ei ollut vielä ryhmäliikuntakonsepti vaan ainoastaan urheilijoille suunnattu fysiikkaharjoittelumetodi. Vuonna 2013 homma lähti nextille levelille, kun hyvä ystäväni Johannes ”Hatsolo” Hattunen soitti Nykistä JFK:n lentokentältä ja sanoi, että nyt olisi mahdollisuus lähteä avaamaan Suomen ensimmäistä TFW-salia Helsinkiin, ootko messissä. Tähän ei voinut vastata muuta, kuin legendaarisesti #joo. Saatiin mukaan myös pitkäaikainen ystävämme Kimmo ”Elastinen” Laiho ja tällä kokoonpanolla avasimme TFW Helsingin vuonna 2014 maaliskuussa.

🖤 Parasta TFW-metodissa:
Sen monipuolisuus ja motivaatiokeskeisyys. TFW sisältää kaiken tarvittavan niin urheilijoiden, kuin arjen supersankareidenkin fysiikkaharjoitteluun ja valmentamiseen. Metodi skaalautuu helposti kenelle tahansa ja sen ansiosta TFW-treenin voi suorittaa samalla tunnilla niin aloittelija, kuin tuhansia TFW-treenejä harrastanut taistelija ja urheilija.

🖤 Koulutukset:

 • Valmennuksen erikoisammattitutkinto VEAT (Vierumäki / Haaga-Helia)
 • Training for Warriors Level 1 (TFW)
 • Training for Warriors Level 2 (TFW)
 • TFW Coaching Greatness (TFW)
 • Mind Coach Stressinhallintavalmentajan koulutus (Metoritiimi / Trainer4You)

 • Finnish Weight Lifting Association Level-2 Coach (SPNL)
 • Coach Academy Finland Level 1. (Kehäkarhut / SLU)

 • Spartan Kettle Bell Level 1.instructor (SPARTAN GEAR)

 • Spartan Functional / Fighter Training Level 1. instructor (SPARTAN GEAR)
 • IKSA Fighter Line Level 1 instructor (IKSA)
 • Sekä useita muita koulutuksia ja seminaareja
 


Mut tavoittaa näin:

+358 (0)40 8364824
petri@tfwhelsinki.com

Kati Karttunen

Ravintovalmentaja

🖤 Katin TFW-tarina:
Törmäsin TFW:hen ensimmäistä kertaa I Love me -messuilla vuonna 2014, jossa testasin myös ekaa kertaa köysiä Petrin ja Hatsolon opastuksella :D Ekat kokeilutreenit olivat mun synttäripäivänä 2015. Otin heti 1kk jäsenyyden ja syksyllä osallistuin vielä Perusteet-kurssille, jonka jälkeen TFW-metodi vei mukanaan. Treenattuani salilla reilun vuoden, aloin kiinnostua kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista –  etenkin ravintoasiat olivat lähellä sydäntä. Laitoinpa sitten Petrille viestiä, että olisiko töitä tarjolla. Ja sattumoisin olihan niitä! Työt aloitinkin sitten huipputiimissä joulukuussa 2016. Kouluttauduin työn ohella ravintovalmentajaksi ja aloin kehittämään TFW Helsingin ravintovalmennuspuolta.

Ravintovalmentajana olen rento, empaattinen ja helposti lähestyttävä. Tavoitteenani on luoda turvallinen suhde minun ja asiakkaan välille, jotta pystymme toimimaan yhdessä tiiminä. Pienten yksityiskohtien sijaan keskityn kokonaisuuteen ja uusia tapoja omaksutaan vähitellen. Ruoasta nauttiminen ja rentous on tärkeä osa ravintofilosofiaani💛

🖤 Parasta TFW-metodissa:
Ehdottomasti yhdessä tekeminen! Mulla on pitkä urheilutausta kilpa-cheerleadingin saralla, jossa tiimityö on merkittävässä osassa. Tämä on varmasti yksi syy, miksi treenaaminen TFW:llä oli mulle alusta asti todella luontevaa. Parasta on myös se, että liikkumisen ohella pidetään huolta myös mielen hyvinvoinnista.

🖤 Koulutukset:
Estenomi (AMK)
Precision Nutrition -ravintovalmentaja (PN Level 1)
Ravitsemuksen perusopinnot, yo (kesken)
TFW Level 1
TFW Coaching Greatness

🖤Ota muhun yhteyttä jos:
Kaipaat apua missä vaan ravintoasioissa. Aina saa laittaa viestiä ja kysyä, niin mietitään sulle paras ratkaisu yhdessä :) Pidän myös ravintoluentoja yrityksille ja urheiluseuroille.

Katiin saat yhteyden näin:
+358 (0)50 526 2987
kati@tfwhelsinki.com

Roope Heikkilä

Päävalmentaja

🖤 Oma TFW-tarina:

Vuosi 2016 olin juuri lopettanut jalkapallon pelaamisen ja olin saanut kuntoutettua takareisi- sekä nivusvammat. Olin pitkään käynyt salilla ja juoksemmassa kuntoutuksen jälkeen ja harrastanut urheilua enemmänkin vain yksin. Faija oli pidemmän aikaa käynyt jo TFW Helsingin treeneissä ja hehkutti salin meininkiä. Itse kuvittelin ryhmäliikunnan olevan vain ryhmässä pomppimista ja monta kertaa sanoin faijalle ”ei oo mun juttu, ei kiinnosta”. Faija kuitenkin ties mut treenaajana ja sai mut suostuteltua viikon kovimpaan treeniin mukaan. Fiilis salille tullessa oli uskomattoman kannustava ja meininki oli parempi kuin mitä puheista olin ymmärtänyt. TFW sali toi mieleen samantyylisen joukkuehengen mitä oli jalkapalloa pelatessa.

2016 heinäkuu – Aloitin treenaamaan TFW:llä 
2017 syyskuu – Aloitin valmentamaan TFW:llä
2022 huhtikuu – Minusta tuli TFW Helsingin päävalmentaja

🖤 Parasta TFW-metodissa:
TFW-metodissa pidän eniten treenien ja liikkeiden monipuolisuudesta, mutta samaan aikaan niiden yksinkertaisesta suoritustavoista. Liikkeistä saa jokaiselle niin haastavan variaation kun yksilöt pystyvät suorittamaan tehokkaasti, tämän takia sali sopii kaikenkuntoisille.

Ensimmäisessä TFW:n valmentajakoulutuksessakin painotettiin, että tulosta syntyy kun tekee yksinkertaiset asiat erityisen hyvin. 

🖤 Koulutukset:
TFW Level 1
TFW Coaching greatness
Spartan Academy Voimavalmentaja 

Meidän valmentajat

Kaikki valmentajamme ovat alansa osaavia ammattilaisia ja sertifioituja TFW-valmentajia. Ammattitaitoinen ja laadukas valmennus sekä asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden huomioon ottaminen takaa treenien turvallisuuden, tehokkuuden ja TFW-metodin oikeaoppisen noudattamisen. Voit luottaa siihen, että osaavat valmentajamme ovat aina valmiina auttamaan sinua matkalla kohti parhaita mahdollisia tuloksia. #HALLUSSA

Miska Kostiainen

🖤 Miskan TFW-tarina:
Faija oli käynyt TFW:llä jonkin aikaa ja houkutteli mut mukaan. Tykästyin treeneihin heti, mutta valmentaminen ei suoraan sanottuna käynyt mielessäkään. Myöhemmin tuli mahdollisuus hypätä valmennustiimiin mukaan ja tässä ollaan edelleen!

🖤 Parasta TFW-metodissa:
TFW-metodissa parasta mun mielestä on yhdessä tekeminen. Urheilutaustaa mulla löytyy joukkuepeleistä. Oon tottunut ja aina nauttinut siitä, että tehdään kimpassa!

🖤 Koulutukset:
TFW Level 1
Spartan Voimavalmentaja

Jaana Wuoma

🖤 Jaanan TFW- tarina:
Tulin aikanaan TFW:lle etsimään ”jotain uutta” omaan treenaamiseeni. Sitä todellakin löysin- parin ekan treenin jälkeen olin ihan koukussa! Pian minulta kysyttiinkin jo kiinnostusta alkaa valmentaa. Ei tarvinnut kauaa miettiä, ennen kuin vastasin #JOO!
Sytyn työstäni edelleen joka päivä ja pyrin siihen, että se näkyy myös ulospäin.

Valmentajana olen vaativa, mutta myös armollinen. Uskon siihen, että sitkeä työ ja määrätietoisuus palkitaan aina- jos ei tänään, niin ehkä jo huomenna! Haluan, että tunneillani kaikki voivat treenata turvallisesti ja edetä omalle tasolleen sopivasti.
Olen myös hyvin iloinen; hymyilen paljon ja tunneillani kaikuu usein myös hersyvä nauru 😄

🖤 Parasta TFW-metodissa on sen kokonaisvaltaisuus:
Vaikutukset sekä kehoon että mieleen. Yhteisöllisyyden voima ja yläfemmat yhdistettynä tehokkaisiin harjoituksiin on toimiva metodi ja olen itse huomannut TFW-metodin positiiviset vaikutukset myös omassa arjessani.

🖤 Koulutukset:
TFW Instructor Level 1 ja Level 2
Personal Trainer (Trainer Lab)
Voimavalmentaja ( Trainer4You)
Ravintovalmentaja (Trainer4You)
Kuntonyrkkeilyohjaaja ( Varalan Urheiluopisto)
Lisäksi lukuisia ryhmäliikunnan koulutuksia

Venni Uotila

🖤 Vennin TFW-tarina:
Tulin äidin kannustamana kokeilutunnille syksyllä 2015, ja siitä asti on tullut pyörittyä TFW:n nurtsilla. Innostuin heti siitä, miten treeneissä sai haastaa itseään ihan uusilla tavoilla. Keväällä 2022 pääsin toteuttamaan pienen salaisen haaveeni, kun kävin valmentajakoulutuksen ja pian sen jälkeen sain vetää ekat vetoni nurtsin toisella puolella. 

🖤 Parasta TFW-metodissa:
TFW:n yhteisöllisyyttä ei suitsuteta turhaan. Uskon täysin siihen, että tiiminä treenatessa haastaa itseään rohkeammin ja saavuttaa tavoitteitaan paremmin. TFW:llä treeneissä on myös aina hauskaa ja energia on ihan omaa luokkaansa.

🖤 Koulutukset:
TFW Level 1 
Professional Conservatory Certificate (Musical Theatre)

Elias Dunkel

🖤 Eliaksen TFW-tarina:
Tutustuin TFW-treeneihin, kun Johannes “Hatsolo” Hattunen etsi valmennettavia uudelle Amerikasta tuomalleen menetelmälle. Tuomo “Tutzi” Tapanilan kanssa veivasimme sitten kahvakuula- ja tikasharjoitteita tanssikoulu Saiffan breikkitreenien välissä. Vaikka treenit vauhdittivatkin tanssijalkaa, niin TFW itsessään vei myös mennessään. Matkamme jatkui Tutzin kanssa tanssikoulun aulasta Antwerpenin TFW Level 1 ja Münchenin Level 2 -koulutusten kautta apukäsiksi TFW Helsingin pystyttämiseen ja sitä kautta nurmelle valmentajiksi.

🖤 Parasta TFW-metodissa:
Parasta TFW-metodissa on mielestäni sen yhteisöllisyys ja se, miten aivan jokaisella treeneihin osallistuvalla on annettavaa kaikille huolimatta siitä, onko vasta-alkaja tai huippu-urheilija.

🖤 Koulutukset:
Psykologian maisteri, Helsingin yliopisto
TFW Instructor Level 1 & 2
Spartan Bodyweight Training Instructor
TRX Group Instructor

Bettina Eklund

🖤 Bettinan TFW tarina
Olen koko nuoruusiän harrastanut joukkueurheilua (muodostelmaluistelu) aina MM-tasolle saakka. Joukkueessa lopettamisen jälkeen en tahtonut löytää mielekästä harrastusta, vaikka kokeilin lajeja laidasta laitaan.

2014 kesällä valmentajaystäväni kertoi paikasta nimeltä TFW Helsinki. Kiinnostus heräsi välittömästi koska olin jo pitkään etsinyt jotain uutta. Varasin kokeilutunnin siltä seisomalta! Kokeilutuntia oli vetämässä kukas muukaan, kun itse Johannes Hatsolo Hattunen. Tunnin jälkeen olin hämilläni ja samalla aivan fiiliksissä meiningistä mikä salilla oli! Hommasin siis samantien 12kk jäsenyyden ja sillä tiellä ollaan edelleen! Tämä oli sitä uutta ja jotain mitä en ollut ennen kokenut!

2022 vuoden keväällä aukesi mahdollisuus hypätä TFW-Helsingin jengiin mukaan asiakaspalveluun, sometiimiin kuin valmentajankin rooliin. Tähän ei ollut muuta mahdollisuutta vastata kuin #JOO.

🖤Parasta TFW-metodissa
Ehdottomasti yhdessä tekeminen, vaikka kyse ei olekkaan joukkueurheilusta! Yhteisöllisyys 💛

🖤 Koulutukset
TFW Level 1
Personal Trainer (Trainer4you)

Teemu Tainio

Teemun TFW-tarina:
Aloitin TFW:llä toukokuussa 2014, koska olin nähnyt mainoksessa pätkän, missä käytettiin kelkkaa ja köysiä. En ollut niitä koskaan käyttänyt ja halusin kokeilla. Ensimmäisellä tunnilla ei käytetty kelkkaa eikä köysiä, mutta meininki oli tarpeeksi crazyä mulle. Olin täysin myyty. Nyt lähemmäs 1200 treeniä TFWHelsingissä tehneenä, aloittelen valmentajana, mutta en ole valmis luovuttamaan paikkaani nurmella. Olen TFWHelsingin vuoden taistelija 2019, tunnustus, jota arvostan suuresti.

Parasta TFW-metodissa on se, että systeemi kannattelee. Ei tarvitse kuin tulla paikalle neljä kertaa viikossa loppuelämän ajan ja aina treenistä poistuu parempana ihmisenä kuin sinne tullessa.

🖤 Koulutukset:
TFW Level 1 ja 2

Janina Nyman

🖤 Janinan TFW-tarina:
”Näin mainoksen jossa TFW-alkulämmittelystä oli pieni kooste, ja päätin heti että haluan mukaan ja etsin lähimmän salin, joka oli TFW Helsinki. Kävin kokeilutunnilla ja jäin heti koukkuun! Minulle suurin syy aloittamiselle oli se, ettei minun itse tarvinnut miettiä treenien sisältöä (jota tein jo työkseni muille). Treenasin noin 6kk TFW Helsingin nurmella, salaa haaveillen siitä, että joskus itsekin valmentaisin kyseisiä tunteja. Tämä unelma mielessäni päätin sitten osallistua heti seuraavaan Level 1 -koulutukseen. Koulutuksen käytyäni tarjoutui jo pian mahdollisuus aloittaa työt TFW Stadin vastaanottossa, jonka tietenkin otin vastaan. Vastaanotto hommista siirryin pikkuhiljaa nurmen puolelle ja nyt olenkin valmentanut noin 2 vuotta. 😊”

🖤 Parasta TFW-metodissa on:
Ehdottomasti saleille luotu yhteishenki jota ei ole missään muualla! 🙌🏻

🖤 Koulutukset: Kuntosaliohjaaja
Spinningohjaaja
Uimaopettaja
TFW Level 1
Liikunnanohjaaja (AMK) – vielä kesken

Taija Hinkkanen

🖤 Taijan TFW tarina:
Tiesin Training for Warriors salin tulevan Helsinkiin koska alkuperäinen TFW Helsingin perustaja Johannes Hattunen kuuluu samaan Break tanssi- ryhmään kanssani nimeltä Flow Mo Crew. 

Olin innoissani ja menin aika alussa kun sali oli valmis kokeilemaan treeniä. Ja oli timanttia! 

Kävin  myös Martin Rooneyn Level 1 Instructor – kurssin salin ensimmäisenä vuotena. 

Jossain vaiheessa aloin käymään aktiivisesti treeneissä ja tuli myös kysymys haluanko kokeilla valmentamista. No todellakin joo ! Melko pian aloitinkin vakio  valmentajana TFW Stadin salilla. Nyt  olen tehnyt sijaistuksia TFW:lle ja on hienoa olla edelleen menossa mukana!

🖤 Parasta TFW – metodissa:
Tehokas, monipuolinen ja inspiroiva. Parin kanssa harjoittelu ja hieno yhteishenki saa treeniin hauskuutta ja tehokkuutta kun kaikilla on ns. oma Coach.

🖤 Koulutukset: 
Koulutettu Personal Trainer
Bodyweight training – Instructor
Training For Warriors Level 1 Instructor
WDSF / World Dance and Sport Federation 
Lisenced Judge /Adjudicator 

Jouko Väntänen

🖤 Joukon TFW-tarina:
Kuulin keväällä 2014 vasta avatusta TFW Helsingistä ja siellä alkavasta 8-viikon haastejaksosta, johon kaveriporukalla sitten päätimme osallistua. Treenikonsepti ja yhteisöllisyys veivät vanhan joukkueurheilijan heti mukanaan ja jatkosoppari tuli hankittua heti haastejakson jälkeen. Saman vuoden joulukuussa järjestettiin ensimmäinen TFW Level 1 koulutus Suomessa, johon metodista innostuneena halusin ehdottomasti osallistua ja tutustua metodiin syvemmin. Seuraavana vuonna Johannes kysyi pääsisinkö tuuraamaan häntä valmennuksissa ja halusin tietysti tarttua mahdollisuuteen sekä päästä hyödyntämään hankittuja oppeja. Näin tuli otettua myös ensimmäiset valmennukset haltuun ja niitä olenkin tehnyt treenaamisen ohella mahdollisuuksien mukaan vakituisia valmentajia tuuraten.

🖤 Parasta TFW-metodissa:
Ehdottomasti yhteisöllisyys ja tämän lisäksi kokonaisvaltainen lähestymistapa, jossa otetaan huomioon monipuolisen treenaamisen lisäksi myös ravintoasiat ja henkinen puoli.

🖤 Koulutukset:

TFW Level 1

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!