Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

Mitä on TFW?

TFW-metodi käytössä maailmanlaajuisesti

TFW ei ole urheilulaji, vaan treenifilosofia, jonka avulla sinun on mahdollista saada lisäenergiaa arkeen sekä omien intohimojesi toteuttamiseen.

TFW-harjoittelussa yhdistyvät treeni, yhteisöllisyys sekä hauskanpito #liikunnanilo. Harjoittelumme koostuu voima-, nopeus-, hiit-, kunto- ja liikkuvuusharjoittelusta. TFW-metodi on testattu maailman huippu-urheilijoilla sekä arjen taistelijoilla yli 25-vuoden ajan. Harjoittelun kaikkia osa-alueita ohjaavat filosofiset toimintaperiaatteet, jotka luovat pohjan TFW-metodille. Lopputuloksena on monipuolinen, turvallinen, hauska ja tehokas periaatekeskeinen harjoitusohjelma, jonka avulla jokaisen on mahdollisuus saavuttaa tavoitteensa ja toteuttaa unelmansa!

Vieraile myös Training for Warriorsin kansainvälisillä sivuilla saadaksesi lisää tietoa toiminnastamme maailmalla.

Järkevä treenaaminen

Suosittelemme harjoittelussa noudatettavan kaavaa 4D + 4E (4 Days a week forever). Kaava tarkoittaa kahta voimaharjoitusta ja kahta TFW Hurrikaania tai Energy Circuit -harjoitusta viikossa. Harjoittelun lisäksi riittävä lepo yhdistettynä ravitsevaan ruokavalioon mahdollistavat elimistön optimaalisen palautumisen ja toivottujen tuloksien saavuttamisen. TFW ei ole urheilulaji, vaan treenifilosofia, jonka avulla sinun on mahdollista saada lisäenergiaa arkeen sekä omien intohimojesi toteuttamiseen.

TFW Helsinki

 TFW Helsinki Oy on perustettu vuonna 2014 ja on rantauttanut suositun Training For Warriors -metodin Suomeen. Yrityksen taustalla vaikuttavat valmentajat Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Petri Rasanen, Elastinen, Pauli Aalto-Setälä sekä Santtu Laine. Tavoitteenamme on levittää positiivista elämänasennetta ja kasvattaa tietoisuutta turvallisesta sekä tehokkaasta harjoittelusta, liikunnasta ja hyvinvoinnista.

Tule testaamaan TFW-treenejä!

Tervetuloa testaamaan TFW-treenejä helposti kertamaksulla.