Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

Yksityistunnit

TFW tarjoaa energiaa tapahtumaasi

Olipa kyse sitten polttareista, pikkujouluista tai kaveriporukan yhteisestä päivästä, tuovat treenimme varmasti ennennäkemätöntä energiaa ja sykettä jokaiseen tilaisuuteen. TFW Helsingin harjoitukset sopivat kaikille perusterveille ihmisille lähtötasosta riippumatta ja ne auttavat jokaista osallistujaa löytämään itsestään uusia ennestään tuntemattomia voimavaroja.

TFW Stadin yritysyhteistyön hittituote on yrityksen oma toistuva viikkotunti, jossa tiimi käy yhdessä hikoilemassa lisää energiaa arkeen työntekijöitä yhdistävällä tavalla.

Ota yhteyttä

Ihan mahtavaa, että olet järjestämään yksityistunnin TFW Helsingissä! Soittele tai laita viestiä mulle, niin otetaan homma haltuun!

Santtu Laine

Toimitusjohtaja
Yritysmyynti, yhteistyöt
santtu@tfwhelsinki.com
+358 46 810 3641

Yhteydenottolomake

Lähettämällä tämän lomakkeen, luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

Yrityksen oma viikkotunti

Yrityksen oma viikkotunti on TFW Stadin yritysyhteistyön hittituote! Omalla, toistuvalla viikkotunnilla yritys saa lisää energiaa arkeen työntekijöitä yhdistävällä tavalla. Yrityksenne mukana treeneissä on joka viikko sama, ammattitaitoinen TFW-valmentaja, joka seuraa työntekijöiden kehitystä ja reagoi myös arjen tilanteisiin. Takuuvarma tuote!

Tyhy- ja tykypäivät

Mikä olisi parempaa, kuin aloittaa yrityksenne virkistyspäivä TFW-treenillä? TFW Stadissa yksittäisen yritystunnin järjestäminen on vaivatonta – ja keskeisen sijainnin vuoksi pääsette nopeasti eteenpäin. Tarvittaessa henkilöstön yhteinen aamupala onnistuu vaikkapa samassa talossa treenin kanssa!

Yrityksellenne räätälöity valmennus-
kokonaisuus

Haluatteko jotain enemmän? Onko yrityksessänne käynnissä kuntoiluhaaste, jonka tueksi TFW-harjoittelu sopisi mainiosti? Jutellaan tarpeestanne yhdessä ja tehdään juuri teille sopiva kokonaisuus!

Tilat tapahtumaasi

TFW Stadi tarjoaa loistavat puitteet tapahtumanne järjestämiselle. Keskeinen sijainti, hyvät sosiaalitilat ja valmis äänentoisto takaavat vaivattoman tapahtuman järjestämisen. Suunnitellaan yhdessä teille loistava tapahtuma keltaisten seinien sisällä!

Markkinointi-
yhteistyö

TFW Stadi on todella yhteisöllinen kuntosali, ja siten loistava markkinapaikka tuotteidesi esille nostamiseen. Yrityksemme myynnistä vastaa markkinoinnin moniosaaja Mikko, joten hyvistä ideoista ei varmasti tule pulaa!