Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

Yrityksille

TFW Helsingin valmennuspaketit yrityksille

TFW Helsinki Oy tarjoaa monipuolisia valmennuspaketteja niille, jotka haluavat viedä henkilöstön hyvinvoinnin seuraavalle tasolle. Olipa kyseessä yrityksen oma viikkotunti tai laajempi hyvinvointikokonaisuus, ne suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa toimialan vaateet ja henkilöstön resurssit huomioiden. Näin jokaisen työntekijän paras mahdollinen energia välittyy elämän merkityksellisimpiin hetkiin ja tekee todeksi sen kaikkein tärkeimmän tehtävän: tukee ihmisen elinvoimaisuutta niin kotona, kuin työpaikalla.

Ole meihin yhteydessä sähköpostitse santtu@tfwhelsinki.com ja otetaan yhdessä tilanne haltuun!

Esimerkki yrityksen omasta viikkotunnista:

Sisältää:

  • 1 x Oma viikottainen TFW-harjoitus (toistuva, sama päivä ja aika)
  • Valmennuksesta vastaa joka viikko koulutettu TFW-valmentaja
 

Meiltä myös seuraavat palvelut*:

  • InBody -kehonkoostumusmittaus
  • Firstbeat hyvinvointianalyysi (sis. kuntotason mittaus, kuormituksen ja palautumisen seuranta)
  • Ravintovalmennus
  • Verkkovalmennus
 

*Lisäpalvelut hinnoitellaan tapauskohtaisesti erikseen.

Ota yhteyttä

Ihan mahtavaa, että olet päättänyt pitää huolta yrityksenne hyvinvoinnista ja työntekijöiden jaksamisesta. Me  TFW Helsingillä autetaan teitä mielellään löytämään juuri teille sopiva ratkaisu! Soittele tai laita viestiä mulle, niin otetaan homma haltuun!

Santtu Laine

Toimitusjohtaja
Yritysmyynti, yhteistyöt
santtu@tfwhelsinki.com
+358 46 810 3641

Yhteydenottolomake

Lähettämällä tämän lomakkeen, luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

Yrityksen oma viikkotunti

Yrityksen oma viikkotunti on TFW Helsingin yritysyhteistyön hittituote! Omalla, toistuvalla viikkotunnilla yritys saa lisää energiaa arkeen työntekijöitä yhdistävällä tavalla. Yrityksenne mukana treeneissä on joka viikko sama, ammattitaitoinen TFW-valmentaja, joka seuraa työntekijöiden kehitystä ja reagoi myös arjen tilanteisiin. Takuuvarma tuote!

Tyhy- ja tykypäivät

Mikä olisi parempaa, kuin aloittaa yrityksenne virkistyspäivä TFW-treenillä? TFW Helsingillä yksittäisen yritystunnin järjestäminen on vaivatonta – ja keskeisen sijainnin vuoksi pääsette nopeasti eteenpäin. Tarvittaessa henkilöstön yhteinen aamupala onnistuu vaikkapa samassa talossa treenin kanssa!

Yrityksellenne räätälöity valmennus-
kokonaisuus

Haluatteko jotain enemmän? Onko yrityksessänne käynnissä kuntoiluhaaste, jonka tueksi TFW-harjoittelu sopisi mainiosti? Jutellaan tarpeestanne yhdessä ja tehdään juuri teille sopiva kokonaisuus!

Tilat tapahtumaasi

TFW Stadi tarjoaa loistavat puitteet tapahtumanne järjestämiselle. Keskeinen sijainti, hyvät sosiaalitilat ja valmis äänentoisto takaavat vaivattoman tapahtuman järjestämisen. Suunnitellaan yhdessä teille loistava tapahtuma keltaisten seinien sisällä!

Markkinointi-
yhteistyö

TFW Helsinki on todella yhteisöllinen kuntosali, ja siten loistava markkinapaikka tuotteidesi esille nostamiseen. Yrityksemme myynnistä vastaa markkinoinnin moniosaaja Mikko, joten hyvistä ideoista ei varmasti tule pulaa!