Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

Mikä on TFW Helsingin jäsenyys ja mitä se sisältää?

TFW Helsingin jäsenyys - Mikä, miten ja missä?

TFW Helsinki sijaitsee Hermannissa, osoitteessa Vellamonkatu 30 B, 00550 Helsinki. Löydät meidät sisäpihalta nosto-oven takaa, jossa komeilee keltainen logomme!

TFW-treenit voi aloittaa koska vain, missä tahansa elämäntilanteessa ja ehkä tärkeintä – ei väliä, vaikka et olisi koskaan harrastanut kuntosaliharjoittelua tai viimeisimmästä treenikerrastasi olisi aikaa!

TFW Helsingissä treenaaminen toimii pääsääntöisesti haluamasi pituisella jäsenyydellä. Useimmat meidän jäsenistä aloittavat kokeilutunnilta, jonka lisäksi järjestämme aika ajoin myös aloituskursseja. Jos olet vasta aloittamassa toiminnallista harjoittelua, ja meillä ei ole juuri alkamassa aloituskurssia, niin sekään ei haittaa. Tule rohkeasti kokeilutunnille ja aloita sen jälkeen haluamasi pituisella jäsenyydellä. Jokaisessa TFW-treenissä käydään läpi jokainen treenissä tehtävä liike, jonka lisäksi ammattitaitoiset valmentajamme auttavat kaikkia treenaajia, ja tarpeen mukaan auttavat myös korvaavien liikkeiden valinnassa. 

Mitä eroa jäsenyyksissä on?

TFW Helsingin jokaisella jäsenyydellä treenaat kaikilla lukujärjestyksemme mukaisilla tunneilla. Käytännössä suurimpana erona jäsenyyksissä on niiden pituus ja sitoutumisen kautta määräytyvä hinta (mitä pidemmäksi aikaa sitoudut, sitä edullisemmin treenaat). Tämän lisäksi pidemmästä sitoutumisesta palkitaan myös veloituksettomilla taukoviikoilla, jotka voit hyödyntää jäsenyytesi aikana. Kaikki TFW Helsingin määräaikaiset jäsenyydet (3 kk, 6 kk, 12 kk) jatkuvat ilman asiakkaan irtisanoutumista toistaiseksi voimassa olevana jäsenyytenä aiemman sitoutumisen hinnan mukaisesti.

TFW Helsingin jäsenyydet:

  • PLATINUM Memebership 12 kk jäsenyys: 93 € / 4 vko (sisältää neljä (4) viikkoa veloituksetonta taukoa sekä kaksi veloituksetonta InBody -mittausta)
  • GOLD Memebership 6 kk jäsenyys: 108 € / 4 vko (sisältää kaksi (2) viikkoa veloituksetonta taukoa sekä yhden veloituksettoman InBody -mittauksen)
  • SILVER Memnbership 3 kk jäsenyys: 115 € / 4 vko (sisältää yhden (1) viikon veloituksettoman tauon)
  • Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys: 125 € / 4 vko
  • Lounch Time Warrior 1kk jäsenyys: 80 € / 4 vkoa (sisältää harjoitteluoikeuden lounastunneille arkena sekä viikonlopun (la&su) normaalit tunnit)
  • TFW Helsinki UNLIMITED 1 kk jäsenyys: 149 € / 4 vko (Kuin Toistaiseksivoimassa oleva jäsenyys, mutta harjoitteluoikeus laajempi: kuusi kertaa / viikko)

 

Näiden jäsenyyksien lisäksi meidän treeneihin voi ostaa 10 kerran määräkortin. 10 kerran kortti on voimassa kolme (3) kuukautta ostohetkestä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kokosimme tähän alle usein kysytyimpiä kysymyksiä treeneistämme ja jäsenyyksistämme. Jos et löydä vastausta kysymykseesi alta, voit aina laittaa meille viestiä info@tfwhelsinki.com.

Pärjäänkö TFW-treeneissä, jos minulla ei ole aiempaa kokemusta tai viime harjoittelukerrasta on kulunut paljon aikaa?
Pärjäät ihan varmasti! Kaikissa treeneissä jokainen liike käydään läpi ammattitaitoisen valmentajan avustuksella, ja jokainen urheilija tekee liikkeet oman päivän kuntonsa mukaan. Lisäksi kokeneet TFW-taistelijamme auttavat ensikertalaisia!

Miten jäsenyys maksetaan?
Jäsenyytemme laskutetaan neljän viikon laskutusjaksoissa. Ensimmäinen lasku saapuu sähköpostitse, jonka yhteydessä saamiesi ohjeiden avulla voit tilata itsellesi e-laskun helpottamaan omaa arkeasi.

Voinko maksaa jäsenyyden liikuntaedulla?
Tottakai voit! Meille käy kaikki liikuntaedut (Smartum, ePassi, Edenred). Saat liikuntaetujen käytöstä tarkemman ohjeistuksen liittyessäsi jäseneksi.

Kuinka pitkäksi aikaa jäsenyyteni sitoo minua?
Määräaikainen jäsenyys sitoo sinut valitsemaksesi määräajaksi (12 kk, 6 kk tai 3 kk). Määräaikaisen jäsenyyden jälkeen jäsenyys jatkuu ilman asiakkaan irtisanomista toistaiseksi voimassa olevana jäsenyytenä aiemman sitoutumisen hinnan mukaisesti. Joustavin jäsenyytemme on toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys, jonka voit irtisanoa milloin vain 28 vuorokauden irtisanomisajalla ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Kuinka usein voin käydä treenaamassa?
TFW noudattaa metodia 4 Days 4 Ever (4D4E), eli viikossa suosittelemme treenaamaan maksimissaan 4 kertaa. Viikko-ohjelmaan kuuluu yksi Voima1 ja yksi Voima2 sekä yksi Hurrikaani 1/Circuit 1 ja yksi Hurrikaani 2/Cicruit 2. Jos et pääse esimerkiksi molemmille Voima-tunneille saman viikon sisällä niin ei kannata tulla kahdesti samalla Voima-tunnille, vaan pitää lepopäivä tai harrastaa jotain muuta urheilua. TFW Helsingin keskivertoasiakas käy treeneissä noin 2-3 kertaa viikossa.

Miten treenit varataan?

Aktivoidessasi jäsenyyden TFW Helsinkiin saat tunnukset varausjärjestelmäämme, joka on saatavilla sekä verkkoversiona että mobiilisovelluksena (Google Play -kauppa, App Store -kauppa). Tunnit tulevat varattavaksi aina kaksi viikkoa etukäteen varausjärjestelmäämme.


Entä jos tunnit ovat täynnä?
Tunneille on useimmiten hyvin tilaa, mutta totta kai erityisesti suosituimmat tunnit (arki-iltojen klo 17.00 ja klo 18.00 alkavat tunnit) ovat välillä täynnä. Jos tunti on täynnä, niin ei hätää! Voit ilmoittautua jonoon tunnille, ja suurimmassa osassa tapauksista myös pääset haluamallesi tunnille! Tunti tulee perua viimeistään neljä (4) tuntia ennen tunnin alkua, joten sinulla on vielä hyvin aikaa reagoida saadessasi jonosta paikan tunnille.


Mitä, jos minun pitää perua jo varaamani tunti?

Välillä tulee muuttujia, ja kaikkiin jo sovittuihin menoihin ei pääse! Ei hätää, tunnin voi perua neljä (4) tuntia ennen varatun tunnin alkua. Emme myöskään ole turhamaisia – jos sinun pitää perua tunti myöhemmin kuin neljä tuntia ennen tunnin alkua painavasta syystä, niin ei hätää. Voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen info@tfwhelsinki.com, niin me perumme tunnin puolestasi.

Haluatko liittyä jäseneksi tai kysyä jotain?

Meidän jäsenyyden voit ostaa helposti itse verkkokaupastamme,  mutta monien kanssa sovimme jäsenyyden aloittamisesta sähköpostitse tai puhelimitse. Täytä oheinen lomake tiedoillasi, ja lähdetään edistämään sinun hyvinvointiasi! Voit myös laittaa meille sähköpostia osoitteeseen info@tfwhelsinki.com.

Vastaanotamme kaikkia liikuntaetuja

Verkkokaupassamme voit maksaa ePassin ja Smartumin liikuntarahalla. Jos haluat hyödyntää Edenredin liikuntarahoja, valitse liikuntaedun tarjoajan portaalissa toimipiste TFW Helsinki, tee maksusuoritus ja lähetä suorituksesta kuvakaappaus meille sähköpostitse info@tfwhelsinki.com. Kaikissa kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä sähköpostitse tai oheisen yhteydenottolomakkeen kautta!

Smartum-Pay-logo-TFW-Stadi.png
ePassi-logo-TFW-Stadi.png
Edenred-logo-TFW-Stadi.png

Mitä kaikkea muuta jäsenyys sisältää?

TFW Helsingin jäsenyys sisältää huikeiden treenien ja hauskan treeniyhteisön lisäksi vielä paljon muutakin!

Tässä koontia muista asioista, jotka saat liittyessäsi TFW Helsingin jäseneksi:

  • Pääsyn salimme omaan, tsemppaavaan ja innostavaan TFW Helsinki Warriors Facebook-ryhmään
  • Motivoivan ja tukevan yhteisön harjoittelusi tueksi
  • Hauskoja, kuukausittaisia sekä viikoittaisia tempauksia ja tapahtumia piristämään arkea kuten: mavebileet, kesäpäivät, joulujuhlat, puuroperjantain Powered by Eloveena jne…