Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

Suosittu Warrior Start alkaa jälleen Elokuussa 25.8.2024!

Suuren kysynnän johdosta laitoimme elokuun kurssin myyntiin jo nyt!

Vuoden kaksi ensimmäistä Warrior Start -kurssimme myytiin vauhdilla täyteen. Koska kysyntää riittää, päätimme laittaa elokuun kurssin myyntiin jo nyt. Toimi siis pian, jotta mahdut mukaan!

TFW Helsingin Warrior Start -kurssi alkaa jälleen elokuussa 25.8.2024 ja sopii mainiosti niin aloittelijalle kuin kokeneelle kuntosalikävijälle. Uudistunut kurssimme tarjoaa nyt entistä yksilöllisemmän valmennuksen pienemmän ryhmäkoon johdosta.

Kahdeksan viikon kurssin sisältöön kuuluu kolmet tehokkaat harjoitukset viikossa (ti, to ja su klo 17-18). Kurssilla tutustut suosittuun ja tuloksia tuovaan TFW -metodin mukaiseen harjoitteluun oman ryhmäsi kanssa. Joka viikko opit jotain uutta ja pian alat saada kiinni siitä, mitä fiksu treenaaminen sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi voi parhaimmillaan olla!

Kurssilla tulee paljon kertausta eri liikkeistä, eli ei haittaa, vaikka sinulta jäisi muutama kurssikerta väliin. Treenien lisäksi saat ohjeita hyvinvointia tukevaan ruokavalioon ja palautumiseen. Kurssin alussa ja lopussa tehdään kunto- ja liikkuvuus testit sekä InBody kehonkoostumusmittaukset.

Varmista paikkasi tälle suositulle kurssilla nyt ja tule mukaan nauttimaan liikunnan ilosta innostavan treeniporukan kanssa!

Kurssi alkaa sunnuntaina 25.8.2024 ja kestää 8 viikkoa (viimeinen harjoituskerta torstaina 17.10.2024). Paikkoja kurssille on rajoitetusti (vain 14kpl), ja ostamalla nyt varmistat paikkasi kurssilla!

 

Ajankohta: 25.8.- 17.10.2024
Paikka: TFW Helsinki (Vellamonkatu 30 B, 00550 Helsinki)
Osallistujamäärä: 14 henkilöä
Kurssin maksu normaalisti: 399€. Voit maksaa kurssin kerralla, kahdessa osassa tai halutessasi useammassakin osassa (mikäli haluat maksaa useammassa erässä, laita meille sähköpostia info@tfwhelsinki.com).

Jos haluat hyödyntää ePassin, Smartumin tai Edenredin liikuntarahoja, valitse liikuntaedun tarjoajan portaalissa toimipiste TFW Helsinki, tee maksusuoritus ja lähetä suorituksesta kuvakaappaus meille sähköpostitse info@tfwhelsinki.com.

Jos sinulle jäi mitään kysyttävää, niin olethan meihin rohkeasti yhteydessä sähköpostitse: info@tfwhelsinki.com.

Nähdään elokuussa kurssilla! 

TFW Helsingin Warrior Start -kurssi sisältää:

 • TFW Helsingin ammattivalmentajien ohjaamat tehokkaat harjoitukset kahdeksalle viikolle sisältäen kolme Warrior Start -tuntia* viikossa
 • Pääsyn oman porukan kanssa tutustumaan TFW-metodin mukaiseen treenaamiseen täysin omaan tahtiin
 • Ohjeet hyvinvointia tukevaan ruokavalioon (TFW Helsingin ravinto-opas)
 • Nuku hyvin, Jaksa paremmin -uniluento by: UNIKULMA
 • Kaksi Inbody -kehonkoostumusmittausta sekä kaksi toiminnallista kuntotestiä (alussa ja lopussa)
 • Yksityisen oman Facebook -ryhmän kurssilaisille
 • TFW Warrior Start -kurssipaidan
 • Sekä edistyksellisen MyZone MZ-Switch -sykeseurantajärjestelmän (arvo 157€)

*Warrior Start -ryhmän tunnit ovat aina tiistaisin, torstaisin sekä sunnuntaisin klo 17-18, 25.8.- 17.10.2024 välisenä aikana. Testit ja mittaukset sisältyvät tunteihin. Unikuman -luento pidetään etänä ja TFW Helsingin ravinto-oppaan saat käyttöösi heti kurssin alettua. 

MyZone mukana TFW Helsingin Warrior Start -kurssilla!

MyZone sykeseurantajärjestelmän toimii valmentajasi apuvälineenä yksilöllisen harjoitteluintensiteetin seuraamiseksi, jotta osaamme entistä paremmin ohjata sinua kohti tavoitteitasi. MZ perustuu käyttäjän henkilökohtaiseen maksimisyykkeeseen, jolloin sykkeenseurantajärjestelmä auttaa sinua tasosi mukaisesti optimoimaan harjoitustehoasi.

MyZone tarjoaa myös lukuisia muita ominaisuuksia, joista kuulet lisää ja joita opit kurssin aikana hyödyntämään. Pääsette ottamaan osaa myös omaan MyZone-haasteeseen ja huomaamaan miten hauskaa liikkuminen voi olla.

Kaikki kurssilaiset saavat itselleen uuden MyZone MZ-Switch laitteen, joka on maailman ensimmäinen kolmella tavalla, rintaan, ranteeseen tai käsivarteen puettava sykemittari! Laitteen arvo on normaalisti *157€

*Hinta perustuu Myzonen oman verkkokaupan tuotehintaan. 

Mitä voit odottaa kurssilta?

Tällä kahdeksan viikon mittaisella intensiivikurssilla pääset tutustumaan suosittuun ja tuloksia tuovaan TFW -metodin mukaiseen harjoitteluun oman ryhmäsi kanssa. 

Warrior Start -tunneilla saat tehdä liikkeitä oman tasosi mukaan niin, että treeneistä lähtiessäsi sinulle jää aina onnistunut fiilis. 

Opit viikottain uutta ja pian alat saada kiinni siitä, mitä fiksu treenaaminen sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi voi parhaimmillaan olla!

”En ole liikkunut aktiivisesti yli 10-vuoteen ja päätin ottaa haasteen vastaan. Lähdin täysin nollasta liikkeeseen ja en voisi olla onnellisempi näin kurssin päätyttyä. Olen löytänyt liikkumisen ilon taas ja jäänyt siihen koukkuun. En malta odottaa tulevia treenejä ja, että pääsen kilistelemään kelloa kun omat ennätykset alkaa paukkumaan! Kaikki ketkä vähänkään epäröi liittyvänsä kurssille, älkää epäröikö vaan tehkää elämänne paras päätös ja liittykää!”

Tee sinäkin elämäsi paras päätös ja lähde rohkeasti mukaan elokuussa 2024 alkavalle TFW Helsingin Warrior Start -kurssille!

Kurssi alkaa sunnuntaina 25.8.2024 ja kestää 8 viikkoa (viimeinen harjoituskerta torstaina 17.10.2024). Paikkoja kurssille on rajoitetusti (vain 14kpl), ja ostamalla nyt varmistat paikkasi kurssilla!

Varmista paikkasi tälle suositulle kurssilla nyt ja tule mukaan nauttimaan liikunnan ilosta innostavan treeniporukan kanssa!

Miksi lähteä mukaan?

 • Kymmenen vuoden aikana useat sadat ihan tavalliset ihmiset ovat käyneet tämän kurssin ja löytäneet vuosikausia kadoksissa olleen liikunnan ilon, sekä oppineet elämäntavan, joka tukee jokapäiväistä jaksamista arjessa.

 • Hyvässä kunnossa olet paremmalla tuulella ja energisempi niin töissä, kuin kotona perheesi kanssa.

 • Kahdeksan viikkoa kestävä Warrior Start yhdistää rohkeasti oikean asenteen, ruokavalion ja treenin ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi.

 • Kurssi soveltuu kaikille elämänmuutosta etsiville lähtötasosta riippumatta. Olipa liikuntataustasi millainen tahansa, tulet hyötymään kurssista enemmän, kuin osaat kuvitellakaan!

 • Tällä hetkellä yli 10 000 ihmistä saa tuloksia TFW-metodin voimin maailmanlaajuisesti. Nyt on sinun vuorosi!

Vastaanotamme kaikkia liikuntaetuja

Jos haluat hyödyntää ePassin, Smartumin tai Edenredin liikuntarahoja, valitse liikuntaedun tarjoajan portaalissa toimipiste TFW Helsinki, tee maksusuoritus ja lähetä suorituksesta kuvakaappaus meille sähköpostitse info@tfwhelsinki.com. Kaikissa kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä sähköpostitse.

Smartum-Pay-logo-TFW-Stadi.png
ePassi-logo-TFW-Stadi.png
Edenred-logo-TFW-Stadi.png

Tule oppimaan tehokkaan sekä tuloksia tuovan TFW-metodin salat!

TFW Helsingin salilla treenaat turvallisessa ympäristössä, jossa ammattitaitoiset valmentajat opastavat miten liikkeet tehdään oikein ja skaalataan omaan kuntotasoon sopivaksi. Kahdeksan viikon aikana ehdit oppia järkevän lihaskuntoharjoittelun perusteet ja huomaat miten TFW -metodin mukainen harjoittelu lisää hyvää fiilistä ja energiaa myös salin ulkopuolisessa elämässä.

Meidän kanssa sinun ei tarvitse muuntautua himotreenaajaksi tai aloittaa uusinta superdiettiä. Meille riittää, että ilmestyt paikalle ja teet parhaasi. Ohjauksessamme opit treenaamaan oikeaoppisesti niin, että kuntosi kohoaa, arkiset askareet rullaavat mukavasti ja töissäkin jaksaa entistä paremmin.

TFW -harjoittelu sopii kaikille perusterveille ja skaalautuu kuntotasosta riippumatta kaikille, jotka haluavat löytää jälleen liikkumisen ilon!

Varmista paikkasi tälle suositulle kurssilla nyt  ja tule mukaan nauttimaan liikunnan ilosta innostavan treeniporukan kanssa!

Ajankohta:25.8.- 17.10.2024
Paikka:
TFW Helsinki (Vellamonkatu 30 B, 00550 Helsinki)
Osallistujamäärä:
14 henkilöä
Kurssin maksu normaalisti:
399€

Voit maksaa kurssin kerralla, kahdessa osassa tai halutessasi useammassakin osassa (mikäli haluat maksaa useammassa erässä, laita meille sähköpostia info@tfwhelsinki.com).

Kurssi on mahdollista maksaa myös esimerkiksi kolmessa (3 x 133€) erässä. Laita viestiä info@tfwhelsinki.com, niin katsotaan sinulle sopiva maksuaikataulu.

Mikäli haluat maksaa kurssin kokonaan tai osittain liikuntaedulla, laitathan sähköpostia info@tfwhelsinki.com ja saat paluupostissa ohjeet maksamiseen. Kurssi on mahdollista maksaa myös osamaksulla, esimerkiksi kolmessa (3 x 133€) erässä. Laita viestiä info@tfwhelsinki.com, niin katsotaan sinulle sopiva maksuaikataulu.

Usein kysytyt kysymykset

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat pitää itsestään hyvää huolta ja innostua TFW-harjoittelusta. Kurssilla haastat itseäsi uuden treenimuodon parissa! Kurssi sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin kuntosalikävijälle – jokainen treeni tehdään oman fiiliksen ja kuntotason mukaan, ja treenejä voidaan skaalata sekä ylös- että alaspäin!

Kurssin tunnit järjestetään tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin klo 17.00-18.00. Kurssi järjestetään 25.8.-17.10.2024 välisenä aikana.

Ei haittaa ollenkaan! Kurssin tunneilla kerrataan liikkeitä ja treenejä monta kertaa, eli ei haittaa vaikka sinulta jäisi muutamakin kerta väliin. Kahdeksan viikkoa on pitkä aika, ja siinä ehtii oppia paljon uutta!

Kyllä voit. Meille käy kaikki liikunta- ja hyvinvointiedut (Smartum, Edenred, ePassi). Voit maksaa halutessasi koko kurssimaksun, tai osan kurssimaksusta liikuntaedulla. Laita meille viestiä info@tfwhelsinki.com, niin kerromme, miten sinun tulisi toimia!

Mikäli sairastut kurssin aikana, voimme lääkärintodistusta vastaan joko hyvittää menetettyä aikaa sinulle treeniaikana tai jos sairaspoissaolosi on pidempi, niin voimme myös siirtää sinut seuraavalle Warrior Start -aloituskurssille.

Kyllä voit! Voit maksaa kurssimaksun kerralla, kahdessa tai vaikkapa kolmessa osassa. Mikäli haluat maksaa kurssin kahdessa tai kolmessa osassa, laitathan meille viestiä info@tfwhelsinki.com.

Kurssin jälkeen voit aloittaa lukujärjestyksemme mukaiset treenit TFW Helsingin huipun treeniporukkamme mukana! Tutustu ajantasaiseen hinnastoomme. Mutta psst! Tarjoamme kurssin käyneille erikoishintoja TFW Helsingillä treenaamiseen.

Ei hätää! Warrior Start -aloituskurssin käyminen ei ole pakollista TFW-treenien aloittamiseksi. Voit aloittaa TFW-treenit myös kokeilutunnilta ja hypätä suoraan mukaan huippuun treenijengiin! Kaikilla tunneilla liikkeet käydään tarkkaan läpi, ja tarvittaessa etsitään korvaavia liikkeitä.

Mahtavaa! Laita meille viestiä sähköpostitse info@tfwhelsinki.com. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin. :)

Eikö kurssin aloittaminen sovi aikatauluihisi?

Ei hätää. Warrior Start -kurssin käyminen ei ole pakollista TFW-treenien aloittamiseksi. Voit aloittaa harjoittelun TFW Helsingillä myös hyppäämällä suoraan mukaan huippuun treenijengiin! Lue lisää aloittamisesta TÄSTÄ!

TFW Helsinki Oy pidättää oikeudet kaikkiin muutoksiin.

TFW Helsingin Warrior Start toteutetaan yhteistyössä Unikulman kanssa

Tiesithän, että voit maksaa kurssin myös osamaksulla?

Warrior Start -kurssi on mahdollista maksaa myös osamaksulla, esimerkiksi kahdessa (2 x 199,5€) tai kolmessa (3 x 133€) erässä. Laita viestiä info@tfwhelsinki.com, niin katsotaan sinulle sopiva maksuaikataulu.