TFW HELSINKI WARRIOR START

Milloin: 16.8.-9.10.2021

Missä: TFW Helsinki - Vellamonkatu 30 B, 00550 Helsinki

Miksi: Parempi fiilis, positiivisempi mieli ja enemmän energiaa arjessa niin töissä, kuin perheen parissa! #hallussa

Kenelle: 8 viikon Warrior Start soveltuu kaikille elämänmuutosta etsiville lähtötasosta riippumatta

TFW HELSINKI WARRIOR START

PALJON TOIVOTTU TFW HELSINKI WARRIOR START ALKAA ELOKUUSSA!

Muistatko sen fiiliksen, kun portaiden nouseminen tai pihaleikit lasten kanssa ei hengästytä ja oma jaksaminen on muutenkin reilassa?

Kulunut vuosi on asettanut meille kaikille omat haasteensa ja kevään aikana vallinneet poikkeusolot laittoivat monilta osin treenaamisen ja harrastukset tauolle. Tämä yhdistettynä etätöiden johdosta vähentyneeseen arkiliikuntaan vaikuttaa helposti yleiseen jaksamiseen ja hyvinvointiin.

Me päätettiin TFW Helsingin tiimillä vastata tähän haasteeseen ja pyöräyttää käyntiin paljon toivottu TFW Helsinki Warrior Start -kurssi 16.8.2021 alkaen!

Tällä kahdeksan viikon mittaisella kurssilla pääset tutustumaan maailmalla suosittuun ja tuloksia tuovaan TFW -metodin mukaiseen harjoitteluun. Warrior Start -tunneilla saat tehdä liikkeitä oman tasosi mukaan niin, että treeneistä lähtiessäsi sinulle jää aina onnistunut fiilis. Joka viikko opit jotain uutta ja pian alat saada kiinni siitä, mitä fiksu treenaaminen sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi voi parhaimmillaan olla!

Nyt jos koskaan kannatta tarttua tilaisuuteen, sillä starttipaikkoja on myynnissä rajallinen määrä ja kurssi on aina myyty loppuun nopeasti!

 

LÄHDE MUKAAN WARRIOR STARTIIN NYT!

TFW HELSINKI WARRIOR START // Alkaa maanantaina 16.8.2021

**HUOM! Mikäli haluat maksaa kurssin kokonaan tai osittain liikuntaedulla, laitathan sähköpostia info@tfwhelsinki.com ja saat paluupostissa ohjeet maksamiseen.

 

MAAILMANLUOKAN TILAISUUS PÄÄSTÄ MUKAAN OPPIMAAN TEHOKKAAN JA TULOKSIA TUOVAN TFW -METODIN SALAT!

TFW Helsingin salilla treenaat turvallisessa ympäristössä, jossa ammattitaitoiset valmentajat opastavat miten liikkeet tehdään oikein ja skaalataan omaan kuntotasoon sopivaksi. Kahdeksan viikon aikana ehdit oppia järkevän lihaskuntoharjoittelun perusteet ja huomaat miten TFW -metodin mukainen harjoittelu lisää hyvää fiilistä ja energiaa myös salin ulkopuolisessa elämässä.

Meidän kanssa sinun ei tarvitse muuntautua himotreenaajaksi tai aloittaa uusinta superdiettiä. Meille riittää, että ilmestyt paikalle ja teet parhaasi. Ohjauksessamme opit treenaamaan oikeaoppisesti niin, että kuntosi kohoaa, arkiset askareet rullaavat mukavasti ja töissäkin jaksaa entistä paremmin.

TFW -harjoittelu sopii kaikille perusterveille ja skaalautuu kuntotasosta riippumatta kaikille, jotka haluavat jälleen löytää liikkumisen ilon!

 

TFW HELSINKI WARRIOR START SISÄLTÄÄ:

 • TFW Helsingin ammattivalmentajien ohjaamat tehokkaat harjoitukset kahdeksalle viikolle sisältäen kolme Warrior Start -tuntia viikossa
 • Pääsyn oman porukan kanssa tutustumaan TFW-metodin mukaiseen treenaamiseen täysin omaan tahtiin
 • Ohjeet ja reseptit hyvinvointia tukevaan ruokavalioon (Warrior Shred -opas ja -reseptikirja)
 • Kaksi Inbody -kehonkoostumusmittausta sekä kaksi toiminnallista kuntotestiä (alussa ja lopussa)
 • Yksityisen Facebook -ryhmän kurssilaisille
 • TFW Warrior Start -kurssipaidan
 • Warrior Tracker ™ Online -harjoituspäiväkirjan käyttöoikeudet (www.warriortracker.com)


Kurssin hinta on 349 €
(sis. alv). Paikkoja on rajoitetusti ja maksamalla kurssin varmistat paikkasi!

Huomioithan, että Warrior Start -ryhmän tunnit ovat aina maanantai- ja keskiviikkoiltaisin klo 17-18 sekä lauantaisin klo 10-11. Testit ja mittaukset sisältyvät tunteihin ja ravinto-oppaan + reseptikirjan saat käyttöösi heti kurssin alussa.

 

VARMISTA OMA STARTTIPAIKKASI NYT!

TFW HELSINKI WARRIOR START // Alkaa maanantaina 16.8.2021

**HUOM! Mikäli haluat maksaa kurssin kokonaan tai osittain liikuntaedulla, laitathan sähköpostia info@tfwhelsinki.com ja saat paluupostissa ohjeet maksamiseen.

 

MIKSI LÄHTEÄ MUKAAN?

 • Seitsemän vuoden aikana useat sadat ihan tavalliset ihmiset ovat käyneet tämän kurssin ja löytäneet vuosikausia kadoksissa olleen liikunnan ilon, sekä oppineet elämäntavan, joka tukee jokapäiväistä jaksamista arjessa.
 • Tällä hetkellä yli 10 000 ihmistä saa tuloksia TFW-metodin voimin maailmanlaajuisesti. Nyt on sinun vuorosi!
 • Hyvässä kunnossa olet paremmalla tuulella ja energisempi niin töissä, kuin kotona perheesi kanssa.
 • Kahdeksan viikkoa kestävä Warrior Start yhdistää rohkeasti oikean asenteen, ruokavalion ja treenin ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi.
 • Kurssi soveltuu kaikille elämänmuutosta etsiville lähtötasosta riippumatta. Olipa liikuntataustasi millainen tahansa, tulet hyötymään kurssista enemmän, kuin osaat kuvitellakaan!
 • Warrior Start -kurssi on tulevan syksyn ainutlaatuinen tilaisuus päästä osaksi TFW Helsingin iloista ja toisiaan kannustavaa treeniyhteisöä. #tfwfamilia


Älä enää lykkää päätöstä huolehtia itsestäsi, vaan ota tilanne HALTUUN ja varmista paikkasi nyt!

 

TFW HELSINKI WARRIOR START // Alkaa maanantaina 16.8.2021

 

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse, mikäli Sinulla on lisää kysyttävää Warrior Start -kurssista tai muusta toiminnastamme info@tfwhelsinki.com .

 

TFW Helsinki pidättää oikeudet muutoksiin.

Mitä meistä sanotaan?

"En oo missään treeneissä ikinä saanu näin paljon onnistumisen tunteita ja hyvää mieltä!"

"Kiitos, ootte ihan timanttista porukkaa. Upeeta valmennusta, ehdottomasti jatketaan harjoituksia!”

”Itse mietin syksyllä vakavasti uskaltaako edes lähteä mukaan, onneksi lähdin! Aivan huikee mesta ja jengi. TFW-treenistä on tullut terveellinen elämäntapa, jota tulen varmasti jatkamaan ja myös kannustamaan muita osallistumaan.”

”Ilman teitä olisin kyllä luovuttanut jo naulakon kohdalla!”

Hinta

349€

Paikkoja rajoitetusti!

Vellamonkatu 30 B
00550 Helsinki

Yhteystiedot
info@tfwhelsinki.com
Asiakaspalvelu arkisin:
Ma-To klo 10-15 +358 400 270 735


Vellamonkatu 30 B
00550 Helsinki

Yhteystiedot
info@tfwhelsinki.com
Asiakaspalvelu arkisin:
Ma-To klo 10-15 +358 400 270 735


#Hallussa


Ruoho on vihreää ja aurinko paistaa vuoden jokaisena päivänä TFW:llä

Ai mitä? Selasit kuitenkin tänne asti! Lähe ainakin testaamaan, miltä tuntuu treenata huippuporukassa hyvällä fiiliksellä! Me TFW:llä luvataan mahtavia hetkiä treenin parissa, yleisen kunnon paranemista sekä vireystilan kohoamista.

Eka treeni, paras treeni