Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

7 KOHDAN TOIMINTASTRATEGIA MAHDOLLISIMMAN TURVALLISEN RYHMÄLIIKUNNAN TARJOAMISEKSI

7 KOHDAN TOIMINTASTRATEGIA MAHDOLLISIMMAN TURVALLISEN RYHMÄLIIKUNNAN TARJOAMISEKSI:

1. Käsihygienia – Ohjeistamme kaikkia pesemään kädet heti salille saavuttuaan sekä käyttämään käsidesiä aktiivisesti.
2. Välineiden puhdistus – käytössämme on Bactiseptin tehokkaat desinfiointisprayt, joilla jokaisen tunnin jälkeen painot ja tangot puhdistetaan huolellisesti.

3. Turvavälit – ohjeistamme säilyttämään turvavälit niin harjoittelun aikana, kuin ennen ja jälkeenkin tuntien.
4. Pienennetty ryhmäkoko – olemme pienentäneet ryhmäkokoja, jotta riittävät turvavälit pystytään säilyttämään niin tunneilla, kuin myös pukuhuoneissa ja muissa tiloissa.
5. Ilmanpuhdistuslaitteisto – tammikuusta lähtien saleillamme toimii johtavan sisäilmanpuhdistimien toimittajan, kotimaisen Genanon, tehokkaat ilmanpuhdistimet.
6. Antimikrobiset suojakalvot – saliemme oven kahvat sekä hanat ovat varustettu PUREZONE® HEXIS -antimikrobisilla suojakalvoilla.
7. Maskikäytäntö – käytämme maskia aina salilla olessa, kaikissa tilanteissa. Maskikäytäntö jatkuu niin kauan, kuin on tarpeen.


TFW HELSINKI
taistelijoineen on vuodesta 2014 asti ollut hyvinvointialan edelläkävijä. Avauspäivästä saakka on otettu se asenne, että halutaan toimia vastuullisesti ja näyttää esimerkkiä muille. Niin nytkin. Koronapandemian alkumetreiltä asti TFW Helsingin tiimissä ollaan luotettu siihen, että näistä poikkeustilanteista selviäminen on mahdollista, mutta vain jos ollaan valmiita etsimään ratkaisuja, luomaan uuden ajan mukaista toimintakulttuuria ja puhaltamaan yhteen hiileen.

Somessa tai lehtien palstoilla on helppo huudella mitä kaikkia toimia pitäis jokaisen alan yrittäjän tehdä. Uutta toimintakulttuuria rakennetaan kuitenkin teoilla eikä korulauseilla tai valittamisella. Me TFW Helsingillä ollaankin jätetty tilanteen harmittelu sikseen ja lähdetty aktiivisesti tekemään muutoksia toimintaamme, jotta pystyisimme tarjoamaan meidän taistelijoille mahdollisimman turvallisen paikan harjoitella myös jatkossa. Ja nyt halutaan haasta kaikki muutkin mukaan toimintatalkoisiin!

Olipa sitten korona tai mikä tahansa muu pandemia tulevaisuudessa, niin tämän uuden 7 -kohtaisen strategian ansiosta meidän salit pystytään pitämään auki tilanteesta huolimatta. Tämä strategia on tutkimustemme perusteella ainoa laatuaan koko maailmassa ja toivomme, että muutkin ottaisivat siitä mallia. Ollaan saatu virallisilta tahoilta paljon kiitosta esimerkillisestä ja aktiivisesta toiminnasta ja aiotaan jatkossakin olla vastuullisia suunnanäyttäjiä hyvinvointikentällä.

”Esimerkin näyttäminen on sitä, että TEHDÄÄN TEKOJA eikä vaan anneta kivoja haastatteluja ja toivota, että tilanne muuttuu paremmaksi. Voi olla, että tilanne ei muutu koskaan tai se vähintäänkin kestää pitkään, mutta tällä tavalla omaa toimintastrategiaa muuttamalla pystytään pitämään tilanne hallussa ja paikat auki.”
– Johannes Hatsolo Hattunen, TFW Helsingin luova johtaja

…MUTTA MIKÄ RIITTÄÄ?
On myös muistettava miksi suosituksia ja rajoituksia ylipäätään annetaan. Siksi, että ihmisten toiminta ei oo muuttunut vaaditulla tavalla. Nyt viimeistään meidän kaikkien on aika herätä ja ymmärtää se, että jos me toimijat ollaan valmiita tekemään konkreettisia tekoja ottamalla suositukset huomioon toiminnassamme, tulisi sen myös näkyä uusia suosituksia laadittaessa. Viranomaisten ongelma on tähän asti ollut se, että kaikelle on vain kaksi vaihtoehtoa – kiinni tai auki. Kyllä tai ei. Kehittämämme konsepti on osoitus siitä, että kun tahtoa löytyy, löytyy myös vaihtoehtoja!

Siksi halutaankin heittää rohkeesti haastetta myös päättäjien suuntaan ja kysyä missä vaiheessa he ovat valmiita tulemaan vastaan rajoituksien suhteen? Viimeisten 10kk aikana me ollaan mukisematta tultu vastaan, kuunneltu ohjeita ja reagoitu salamannopeasti epäreilultakin tuntuviin tilanteisiin sekä nyt myös täysin oma-aloitteisesti rakennettu uusi, mahdollisimman turvallinen tapa toimia. Mutta mikä riittää?

Me tullaan mielellään esittelemään tätä strategiaa ja ideaamme, jossa liike ei pysähdy, vaan virus. Tähän liittyen voit olla yhteydessä johannes@tfwhelsinki.com.

Eli eiköhän kaikki aleta ottamaan nää muuttuneet olosuhteet tosissaan ja päivittämään vanhat systeemit tilanteen vaatimalle tasolle! #HALLUSSA

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!