Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

Episode 5 TFW Rauma

TFW eli Training For Warriors viettää tällä hetkellä 10-vuotisjuhlavuotta Suomessa. Juhlavuoden kunniaksi metodin perustaja Martin Rooney lensi Yhdysvalloista Suomeen ja lähti katsomaan miten Suomen TFW-saleilla menee.

TFW Helsinki tuotti kiertueesta minidokumentin. Luvassa on viisi jaksoa täynnä inspiraatiota, yhteisöllisyyttä ja liikunnan iloa, kun TFW juhlistaa kymmenvuotista taivaltaan Suomessa. Tule mukaan seuraamaan, miten Training For Warriorsin filosofia on kasvanut ja vahvistunut Suomen harjoittelijoiden keskuudessa!

Last Set! Best Set! Viimeinen etappi Raumalla oli täydellinen päätös Martin Rooney on the road -kiertueelle! Pääsimme tutustumaan TFW Rauman energiseen toimintaan ja dojon huikeisiin taistelijoihin. Lisäksi paikalle saapui TFW Porin Tomi taistelijoidensa kanssa. Tämä yllätys oli todella mieluinen. Kiitos Porin jengi!

Tsekkaa viides jakso alta.

Martin Rooney on the Road – Training For Warriors 10 years in Finland / Episode 5. TFW Rauma

Video: Kalle Jurvelin / Double Deuce Productions

Martin Rooney on the Road -kiertue toteutettiin kaupallisessa yhteistyössä:
K-Auto / Audi Finland, Celsius Suomi sekä Confirma

Iso kiitos Anna, Toni & TFW Rauman Familia mahtavasta illasta! #halllussa

Tutustu TFW Rauman toimintaan: www.tfwrauma.com

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!