Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

Onko sua koskaan harmittanut, että kovalla duunilla hankitut treenitulokset ovat kadonneet täysin kesän aikana? Tämä ei ehkä välttämättä johdukkaan suoraan lomareissuista ja terassikaljoista, vaan yksinkertaisesti siitä, että salikortti ja samalla treenaaminen on laitettu tauolle kesän ajaksi.

Monesta saattaa tuntua typerältä maksaa täyttä hintaa salijäsenyydestä, varsinkin kun iso osa kesästä kuluu erilaisissa riennoissa. Useamman kuukauden tauko treeneistä yhdistettynä kesäterasseihin ja grilliherkkuihin näkyy kuitenkin varsin nopeasti omassa jaksamisessa ja hyvinvoinnissa. Tunnistamme ongelman ja siksi haluammekin tehdä kesätreenaamisesta sinulle mahdollisimman helpoa ja järkevää.

Pidä tasapaino lomailun ja treenien suhteen kunnossa ja nappaa haltuusi huikea kesätarjouksemme, jolla treenaat kesä- ja heinäkuun hintaan 174,90 € (norm. 240 €). Yhdellä jäsenyydellä saat käyttöösi kaikki kolme saliamme: TFW Helsinki, TFW Stadi sekä TFW Kilo. Harjoituksemme soveltuvat kaikille lähtötasosta riippumatta. Heitä tekosyyt nurkkaan ja ota askel kohti uutta!

Tarjous sisältää:

Varmista paikkasi nyt!

Lähde messiin!

TFW Helsingin kesätarjous – Kesä- ja heinäkuun treenit yhteensä: 174,90€ (sis. alv 10%)
Tarjous on voimassa 31.5.2019 asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Jäsenyys on aktivoitu ajalle 1.6. – 31.7.2018, jonka jälkeen voit päättää jatkostasi itse.

Osta jäsenyys nyt!

*Heinäkuussa 2019 saleillamme on kesälukujärjestys. Katso kesälukujärjestykset tästä. HUOM! TFW Stadi on suljettu ilmastointiremontin johdosta heinäkuussa noin kaksi viikkoa.

Ps. Mikäli sinulla on kysyttävää toiminnastamme tai treeneistä, laita rohkeasti viestiä osoitteeseen info@tfwstadi.com.

TFW Helsinki pidättää oikeudet muutoksiin.