Onko sinua koskaan harmittanut, että kovalla duunilla hankitut treenitulokset ovat kadonneet täysin kesän aikana? Tämä ei ehkä välttämättä johdukkaan suoraan lomareissuista ja terassikaljoista, vaan yksinkertaisesti siitä, että salikortti ja samalla treenaaminen on laitettu tauolle kesän ajaksi.

Monesta saattaa tuntua typerältä maksaa täyttä hintaa salijäsenyydestä, varsinkin kun iso osa kesästä kuluu erilaisissa riennoissa. Useamman kuukauden tauko treeneistä yhdistettynä kesäterasseihin ja grilliherkkuihin näkyy kuitenkin varsin nopeasti omassa jaksamisessa ja hyvinvoinnissa. Tunnistamme ongelman ja siksi haluammekin tehdä kesätreenaamisesta sinulle mahdollisimman helpoa ja järkevää.

Pidä tasapaino lomailun ja treenien suhteen kunnossa ja nappaa haltuusi huikea kesätarjouksemme, jolla treenaat kesä- ja heinäkuun hintaan 174,90 € (norm. 240 €). Yhdellä jäsenyydellä saat käyttöösi kaikki kolme saliamme: TFW Kilo, TFW Helsinki sekä TFW Stadi. Harjoituksemme soveltuvat kaikille lähtötasosta riippumatta. Heitä tekosyyt nurkkaan ja ota askel kohti uutta!

Varmista paikkasi nyt!

Tarjous sisältää:

Lähde messiin!

TFW Kilon löydät Espoon Kilosta, osoitteesta Vitikka 4, 02630 Espoo.

Tartu mahtavaa kesätarjoukseemme ja treenaa kesä- ja heinäkuu hintaan: 174,90€ (norm. 240€) sis. alv 10%
Tarjous on voimassa 31.5.2019 asti.
Jäsenyys on aktivoitu ajalle 1.6. – 31.7.2018, jonka jälkeen voit päättää jatkostasi itse.

Osta jäsenyys nyt!

 

*Heinäkuussa 2019 saleillamme pöyrii kesälukujärjestys. Katso kesälukujärjestykset tästä.
Huom. TFW Stadi on suljettu ilmastointiremontin johdosta heinäkuussa n.2 vkoa.

Ps. Mikäli sinulla on kysyttävää TFW Kilon toiminnasta ja treeneistä, laita rohkeasti viestiä osoitteeseen info@tfwkilo.com.

TFW Kilo pidättää oikeudet muutoksiin.