Treenaa fiksummin, voi paremmin!

Oletko haaveillut treenaamisen aloittamisesta jo pidempään, mutta tavallinen kuntosalitreeni tai henkilökohtaisen PT:n palkkaaminen eivät tunnu täysin omalta jutultasi. Vai oletko epävarma siitä, miten ja millainen treenaaminen juuri sinun kannattaisi aloittaa. Tai sitten olet treenaillut jo pidemmän aikaa, mutta kaipaat vaihtelua rutiineihin tai haluat kokeilla jotain aivan uutta.

TFW KILO Perusteet­ -kurssilla opit treenaamaan oikeaoppisesti niin, että kuntosi kohoaa, arkiset askareet rullaavat mukavasti ja töissäkin jaksaa entistä paremmin. Näissä treeneissä kukaan ei odota sinun osaavan etukäteen mitään hienoja tekniikoita tai monimutkaisia liikesarjoja, vaan saat luvan kanssa aloittaa täysin puhtaalta pöydältä. Me pidetään huoli, että pääset kokeilemaan turvallisesti, mitä mahtavaa omalla keholla voikaan tehdä ja miten hyvä olo liikkumisesta voi tulla. Tunneilla saat tehdä liikkeitä oman tasosi mukaan, sekä omassa tahdissasi niin, että treeneistä lähtiessäsi sinulle jää aina onnistunut fiilis. Joka viikko opit jotain uutta, osaamisen ja innostuksen tasosi nousevat ja alat saada kiinni siitä, mitä fiksu treenaaminen voi parhaimmillaan olla.

 

TFW Perusteet kurssilla:

Suosittelemme TFW Perusteet -kurssia, mikäli olet uusi harrastaja tai sinulla on takana pitkä harjoitustauko.

Kurssi sisältää kaksi omaa TFW Perusteet -tuntia sekä kaksi vapaavalintaista lukujärjestyksen mukaista Hurrikaani/Circuit -tuntia viikossa 19.8. -14.9.2019 välisenä aikana, jonka jälkeen treenit jatkuvat normaalin lukujärjestyksen mukaisesti 30.9.2019 asti.

TFW KILO perusteet -kurssin harjoituskerrat:
Kurssin harjoitukset ovat aina maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 18.00-19.00 (19.8. -14.9.2019 ) välisenä aikana. Tämän jälkeen kurssiin sisältyy lukujärjestyksen mukainen harjoittelu 30.9.2019 asti, kaikilla kolmella salillamme.

 

Paikka: TFW Kilo, Vitikka 4, Espoo

Normaali hinta yhdelle: 269€ sis. alv.

Kaverikamppis hinta: 199€ sis. alv / henkilö

Kaverikamppiksen pystyt lunastamaan kun sinä ja kaverisi lähdette molemmat kurssille mukaan.

Paikkoja rajoitetusti (16kpl), joten toimi nopeasti!
Kurssi on myynnissä 19.8.2019 asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää

Ilmoittaudu mukaan nyt yksin!

Ilmoittaudu mukaan kaverin kanssa!

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli Sinulla on kysyttävää tunneistamme tai toiminnastamme.
Email: info@tfwkilo.com
Puhelin: +358 50 526 2987 (Maanantaisin klo 16-19 sekä Tiistai – Perjantai klo 11-15)

 

TFW Helsinki Oy pidättää oikeudet kaikkiin mahdollisiin muutoksiin.