Suositut VAHVA NAINEN – VOIMAKAS ÄITI -tunnit jatkuvat läpi kesän TFW Helsingillä. Tunnit ovat tarkoitettu sekä raskaana oleville että synnyttäneille. Tule mukaan harjoittelemaan turvallisesti pienryhmässä.  Et tarvitse aiempaa kokemusta voimaharjoittelusta. Harjoittelu etenee turvallisesti, jokaisen omia voimatasoja, synnytyksestä palautumista ja/tai raskautta kunnioittaen. Heinäkuussa treenataan 2.7. – 25.7.2019. Voit tulla vauvan kanssa tai ilman. Olet tervetullut vaikka synnytyksestä olisi kymmenenkin vuotta – koskaan ei ole myöhäistä ottaa omaa kehoa haltuun!

VAHVA NAINEN – VOIMAKAS ÄITI -tunneilla:

Tunnit pidetään tiistaisin ja torstaisin kello 9:30, poikkeuksena keskiviikko 3.7. klo 9:30 (korvaa 4.7. tunnin). Paikkana TFW Helsinki, Vellamonkatu 30 B, sisäpiha. Yhden harjoituksen kesto on 75min. Harjoitusten aikana voit rauhassa imettää, syöttää, vaihtaa vaipan tai muuten hoivata lastasi. Huomioithan, että paikkoja on vain kymmenen, joten toimi nopeasti.

Heinäkuun treenit 2019 sisältää kaksi harjoitusta viikossa tiistaisin ja torstaisin (yht. 8-kertaa).
Hinta 143€ sis. alv.

Varmista paikkasi nyt!

Halutessasi voit osallistua tunneille myös kerran viikossa, tai sinulle sopivalla rytmillä 10-kerrankortilla.
10-kerrankortti maksaa 198€ sis. alv. ja on voimassa 6kk ostopäivästä.

Lunasta 10-kerrankortti olemalla meihin yhteydessä sähköpostitse info@tfwhelsinki.com

 

Tuntien valmentajana toimii Annukka Tammikivi. Annukka on naisten terveyteen erikoistunut personal trainer ja kahden lapsen äiti, jonka intohimona on naisten voimaharjoittelu. Äitiyden myötä hän huomasi, että tietoa ja osaamista äitien (ja naisten) voimaharjoittelusta on tarjolla liian vähän, mistä syntyi palava halu oppia ja opiskella lisää. Vahva nainen – Voimakas äiti tunnit pohjautuvat näihin oppeihin. Annukka haluaa auttaa naisia kokemaan olonsa vahvaksi ja ehjäksi.

Koulutus: Koulutettu hieroja, personal trainer, Pregnancy & Postpartum Athleticism Coach, The Female Athlete level 1 (koulutus), Pre- & Postnatal Coaching Certification (kesken), Hypopressive level 1 -ohjaaja, Suorien vatsalihasten erkauman peruskoulutus

Mikäli joku asia mietityttää tai sinulla on kysyttävää tunneista, ota rohkeasti yhteyttä.
Sähköposti: annukka.tammikivi@gmail.com
Puhelin: +358 40 503 8560

Jäsenyyksiin ja maksuihin liittyvät kysymykset voit laittaa sähköpostitse info@tfwhelsinki.com

Kurssi toteutetaan yhteistyössä TFW Helsingin kanssa.
TFW Helsinki Oy pidättää oikeudet kaikkiin mahdollisiin muutoksiin.