Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

Projekti: Tuomas 5.0

Aloitamme blogisarjan, jossa kerromme TFW Helsingin taistelijan, Tuomaksen, 18 kuukauden projektista. Projektissa ovat mukana Tuomaksen kanssa Teemu Silius, Tension Pointin naprapaatti ja TFW Helsingin valmentaja sekä Kati Oksanen, TFW Helsingin ravintovalmentaja.

TAVOITTEET

Tavoitteet jaettiin kahteen osaan: fyysisiin tavoitteisiin sekä ravintovalmennuksen tavoitteisiin. Koko ajanjakso (18kk) on myös jaettu osiin, ja kehitystä seurataan fysiikka- ja ravintovalmennuksen osalta kuukausittain.

Fyysiset tavoitteet:

  • Maratonin juoksu alla 200 min (toukokuu 2019)
  • Leuat, penkki ja takakyykky kehonpainolla (kehonpainoa vastaavalla painolla) yhteistulos 50+ (joulukuu 2019)

Ravintovalmennuksen tavoitteet:

  • Hyvälaatuisen ja fiksun syömisen opettelu
  • Palautumisen tukeminen
  • Kehonpainon sekä rasvaprosentin suhteen optimointi, lajien vaatimukset huomioiden

Lisätavoite:

  • Tärkeäksi lisätavoitteeksi tai itse asiassa projektin mahdollistamiseksi asetettiin urheiluvammojen minimointi vuosina 2018-2019.

Tämä blogisarja kuvaa tätä projektia kolmesta näkökulmasta: Tuomaksen omista fiiliksistä, Katin ajatuksia ravintovalmennuksen osalta sekä Teemun mietteitä fysiikkavalmennuksen ja vammojen ennaltaehkäisyn näkökulmasta. Mukaan projektiin saatiin Polar Finland, jonka mittareiden avulla saadaan valmennuksen apuvälineiksi erittäin monipuolista dataa.

Pistä blogisarja seurantaan!

Terveisin,

Tuomas, Kati ja Teemu

 

Treenaamaan TFW Helsingille? Varaa ilmainen kokeilutunti.

Haluatko pitää kehostasi huolta? TensionPoint auttaa Sinua.

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!