Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

TFW Helsinki Warrior Team Cup

Historian ensimmäiset TFW Helsinki Warrior Team Cup -kisat järjestetään toukokuussa 18.5.2024 TFW Helsingin salilla ja sen välittömässä läheisyydessä. TFWH Warrior Cupissa on kaksi sarjaa: virallinen kisasarja ja rennompi hupisarja. Osallistujia tapahtumaan on tulossa TFW-saleilta ympäri Suomea, joten on luvassa hallussa huutoja ja maailmanluokan meininkiä! Tapahtuma on osa TFW Suomen 10-vuotisjuhlavuotta.


TFW Helsinki Warrior Team Cup – kisainfo, joukkueiden numerot sekä lajijärjestys

Luvassa on aurinkoinen, monipuolinen ja vauhdikas päivä, johon on hyvä valmistautua kunnolla. 

Mukaan kannattaa ottaa ainakin seuraavat asiat:

  • Kisaevästä, jota pystyt ottamaan mukaan radalle (ei kylmäsäilytystä vaativaa)
  • Juomapullo / juotavaa, jotta nesteytys pysyy kunnossa
  • Ulko- ja sisätreenikengät
  • Sään mukaisen liikuntavarustuksen, jolla pystyt toimimaan niin sisällä kuin ulkona. Kymmenestä lajista seitsemän tapahtuu ulkona
  • Roppakaupalla positiivista Hallussa-energiaa ja maailmanluokan meininkiä!

Kisapäivänä on yhteensä 10 lajia. Näistä 5 on joukkuelajeja, joihin kaikki joukkueen jäsenet osallistuvat. Loput 5 lajia ovat yksilölajeja, joissa joukkue valitsee yhden henkilön osallistumaan kuhunkin lajiin. Jokainen voi osallistua vain yhteen yksilölajiin, joten jokaiseen lajiin valitaan eri edustaja joukkueesta.

Toisessa lajissa, Laji 2, joukkueen on valittava 4 henkilöä suorittamaan se. Henkilö, joka ei osallistu Lajiin 2, osallistuu sen sijaan Lajiin 3, ”My name is acid, lactid acid”, yksilölajissa.

Kisapäivän pisteytys toimii seuraavasti:
Yksilölajeista paras suoritus saa 100 pistettä, sitten pistemäärä laskee 3 pisteellä jokaisen sijoituksen jälkeen. Eli 100 pistettä parhaalle, sitten 97, 94 jne.

Joukkuelajeista paras saa 200 pistettä, sitten pistemäärä laskee 5 pisteellä jokaisen sijoituksen jälkeen. 200 pistettä parhaalle, sitten 195, 190 jne.

HUOM! Lajikohtaiset säännöt käydään lävitse vielä ennen lajisuoritusta.

TFWH Warrior Team Cupin lajiesittelyt löydätte TFW Helsingin Instagramista:
https://www.instagram.com/p/C6dkSkmtCVi/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==TFW Helsinki pidättää oikeudet kaikkiin muutoksiin.

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!