Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

TFW Helsinki X Breaking Team Finland

Suomen Breikkimaajoukkueet on valittu ja kausi 2024 virallisesti startattu!

TFW Helsinki on ollut mukana tukemassa Breaking Team Finlandin toimintaa sen perustamisesta lähtien ja jatkaa maajoukkueen yhteistyökumppanina myös kausilla 2024 & 2025!

TFW Helsingin Johannes ”Hatsolo” Hattunen toimii historian ensimmäisen Suomen Breikin nuorten maajoukkueen päävalmentajana, Santtu Laine vastaavana fysiikavalmentajana sekä Petri Rasanen fysiikkavalmentajana. Lisäksi Petri jatkaa Suomen Tanssiurheiluliiton Breikin lajipäällikkönä ja TFW Helsinki joukkueen virallisena fysiikkavalmennuskeskuksena. #hallussa #trainingforwarrior #kaikkipeliin #yhdessä #intotheroar

Vuoden ensimmäinen maajoukkueleiri pidettiin 5.- 7.4.2024 Varalan urheiluopistolla Tampereella. Mukana oli ensimmäistä kertaa myös nuorten maajoukkue. Alla muutama kuvat leirin fiiliksistä.

Hatsolo ja Petri vetämässä Breikin Fysiikkatesteja Varalassa.
Aikuisten päävalmentaja Jussi Sirviö a.k.a B-Boy Focus dekeissä, kun vuorossa leirin kohokohta, battlet…
Jengi valmistautuu battleihin…

Seuraava leiri onkin täysin uusi konsepti maajoukkueen toiminnassa. Se pidetään TFW Helsingillä toukokuun alussa ja on pyhitetty pelkästään fysiikkaharjoittelulle. Raporttia leiristä luvassa, stay tuned…

Kuvat: Breaking Team Finland

Suomen Breikkimaajoukkueen – Breaking Team Finlandin toimintaa voitte seurata:
https://www.instagram.com/breakingteamfi/

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!