Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

Episode 2. TFW Joensuu

TFW eli Training For Warriors viettää tällä hetkellä 10-vuotisjuhlavuotta Suomessa. Juhlavuoden kunniaksi metodin perustaja Martin Rooney lensi Yhdysvalloista Suomeen ja lähti katsomaan miten Suomen TFW-saleilla menee.

TFW Helsinki tuotti kiertueesta minidokumentin. Luvassa on viisi jaksoa täynnä inspiraatiota, yhteisöllisyyttä ja liikunnan iloa, kun TFW juhlistaa kymmenvuotista taivaltaan Suomessa. Tule mukaan seuraamaan, miten Training For Warriorsin filosofia on kasvanut ja vahvistunut Suomen harjoittelijoiden keskuudessa!

Toisessa jaksossa astutaan suoraan TFW Joensuun dojon sykkeeseen! Joensuun dojo on paikka, jossa intohimo, voima ja yhteisöllisyys kohtaavat. TFW Joensuu on perustettu helmikuusta 2017 ja sitä pyörittävät mahtavat Anna ja Tuomas energisen valmennustiiminsä kanssa. Martin pääsee tutustumaan Joensuun ”Teffin” yhteisöön ja selvittämään, miten harjoittelijat ovat omaksuneet Training For Warriors -metodin osaksi arkeaan.

Tsekkaa toinen jakso alta.

Martin Rooney on the Road – Training For Warriors 10 years in Finland / Episode 2. TFW Joensuu

Video: Kalle Jurvelin / Double Deuce Productions

Martin Rooney on the Road -kiertue toteutettiin kaupallisessa yhteistyössä:
K-Auto / Audi Finland, Celsius Suomi sekä Confirma

Iso kiitos Anna, Tuomas & TFW Joensuu mahtavasta päivästä!

Tutustu TFW Joensuun toimintaan: https://tfwjoensuu.fi/

Seuraavassa jaksossa vieraillaan TFW Kajaanissa. Jakso on tulossa 27.3.2024. Stay tuned…

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!