Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

TIEDOTE: TFW HELSINGIN TOIMITUSJOHTAJAKSI SANTTU LAINE, LUOVAKSI JOHTAJAKSI PETRI RASANEN JA HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJAKSI PAULI AALTO-SETÄLÄ

Maan paras toiminnallinen kuntosali on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen pitkäaikaisen valmennuspäällikönsä Santtu Laineen. Toimitusjohtajana Santtu keskittyy huippusuositun konseptin tuote- ja palveluvalikoiman laajentamiseen ja asiakastyöhön. ”Minulle on kunniatehtävä päästä johtamaan TFW Helsinki Oy:n toimintaa. Ei ole tarkoituksenmukaista keksiä pyörää uudelleen, mutta erityisen tärkeää on nähdä kuinka monipuolisesti sitä voidaan hyödyntää. TFW Helsinki on monien muiden yritysten tavoin käynyt läpi melkoisen turbulenssin viime vuosina sattuneiden tapahtumien johdosta ja nyt on aika järjestäytyä uudelleen”, sanoo Santtu.


TFW Helsinki Oy:n uunituoretta toimitusjohtajaa, Santtu Lainetta, hymyilyttää. Kuva: Sara Vanninen & Johanna Rontu

Kuusi menestyksekästä vuotta TFW-salien lippulaivaa, Hermannin helmeä toimarina johtanut Petri Rasanen aloittaa TFW Helsingin luovana johtajana ja valmennuspäällikkönä. ”On ollut todella mielenkiintoiset sekä opettavaiset kuusi vuotta yrityksen toimitusjohtajana ja nyt siirrän viestikapulan ilolla ja luottavaisin mielin eteenpäin uudelle kapteenille.” -Petri sanoo ja jatkaa ”Odotan jo innolla mitä kaikkea saammekaan aikaiseksi tällä mahtavalla kokoonpanolla!” Luovana johtajana Petri keskittyy kulttuurin vahvistamiseen, valmennuspäälikkönä hän pitää huolen, että valmennus on paitsi maailmanluokan tasoa myös progressiivista ja kannustavaa.


TFW:n perustaja Martin Rooney (toinen rivi, oik.) sekä TFW Helsingin Santtu (alarivi, toinen vas.), Johannes ja Petri yhdessä TFW:n HQ:n jengin kanssa. Kuva vuodelta 2017, kun maailman paras TFW-sali on juuri palkittu. Kuva: Lucas Noonan

Molemmat operatiiviset johtajat valmistuvat tänä keväänä Haaga-Helian Vierumäen urheiluopistolta Valmennuksen erikoisammattitutkinnosta, jonka ovat suorittaneet työn ohella.  TFW Helsinki on Suomen ensimmäinen Training For Warriors -sali. Se on palkittu vuonna 2017 maailman parhaaksi TFW-saliksi. Suosion ansiosta lukuisat treenituristit tekevätkin pyhiinvaelluksen TFW Helsingin treeneihin maailman jokaisesta kolkasta. Asiakkaat ja huippuvalmentajat muodostavat nimittäin aktiivisen ja välittävän yhteisön, #tfwfamilian.

 

Pauli Aalto-Setälä TFW Helsingin hallituksen puheenjohtajaksi


TFW Helsinki Oy:n hallituksen uusi puheenjohtaja, Pauli Aalto-Setälä. Kuva:  Pauli Aalto-Setälän arkisto

Hallituksen puheenjohtajana aloittaa kokenut hallitusammattilainen, työelämäprofessori ja TFW Helsingin salilla säännöllisesti treenaava Pauli (Iso Pee) Aalto-Setälä. ”Tämä on aivan ainutlaatuinen konsepti ja porukka. Olen ylpeä siitä, että voin osaltani tällaisen elämäntavan monelle mahdollistaa: Otan puheenjohtajan nuijan vuorostani Kimmolta ja Kiitän Peteä ja Kimmoa huipputyöstä ja toivotan Onnea Santulle uuteen hommaan!”.

 

TFW Helsingin hallitukseen kuuluvat kaikki osakkaat, Paulin ja Santun lisäksi perustajajäsenet Kimmo (Elastinen ) Laiho, Johannes (Hatsolo) Hattunen ja Petri Rasanen. Salin johto omistaa yhtiön tasaosuuksin.

 

 

 

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!