Blogi

Toimivan ruokavalion tunnusmerkit – Näillä vinkeillä onnistut!

Toimivan ruokavalion tunnusmerkit – Näillä vinkeillä onnistut!

Trendit tulevat ja menevät. Edellisen sesongin vaatteita kaupataan alennuksien avustuksella pois uusien tieltä. Sama ilmiö toistuu myös eri superdiettien ja treenaamisen saralla. Eilen suosiossa oli VHH-ruokavalio, tänään vegaaninen ruokavalio, kun taas välissä luolamiesdietti nosti päätään. Kaikkia ruokavalioita yhdistävät poikkeuksetta samat päämäärät. Halutaan päästä eroon ylimääräisistä kiloista, sekä parantaa terveyttä ja suorituskykyä. Diettiviidakossa seikkaillessa on kuitenkin helppo eksyä ja lopputuloksena on sekametelisoppa, jota kuvaavat parhaiten sanat: epäselvä, epäjärjestelmällinen ja epätoimiva. Hyvinvointimalli “viikko uusinta tehodiettiä ja purkki parasta superfoodia” näkyy valitettavasti vain miinuksena pankkitilillä, eikä niinkään vyötäröllä tai parempana terveytenä.

Ruokavalion tarkoitus ohjata kohti parempia toimintamalleja ja auttaa arjen valinnoissa. Se on työkalu, jonka avulla on mahdollista päästä asetettuihin tavoitteisiin. Maailmassa on olemassa lukemattomia koulukuntia ravinnon suhteen, mutta yksikään niistä ei ainut tie kohti parempaa terveyttä.

Koska netti on pullollaan ravintovinkkejä ja päätimme TFW Helsingin puolesta kirjoittaa ylös yleisimmät toimivan ruokavalion tunnusmerkit. Seuraavien vinkkien on tarkoitus selkeyttää seikkailuasi ravintoviidakossa ja auttaa sinua rakentamaan tai valitsemaan itsellesi mahdollisimman toimivan ruokavalion.

  • Selkeä, yksinkertainen ja helppo noudattaa.
  • Huomattavat positiiviset vaikutukset vireystilaan, jaksamiseen ja terveyteen.
  • Uskottava teoriassa ja käytännön tasolla.
  • Sisältää oikeaa ruokaa pelkkien lisäravinteiden sijaan.
  • Tukee omia henkilökohtaisia tavotteitasi (rasvanpoltto, lihasmassankasvatus, ylläpito)
  • Sopii myös kukkarollesi.
  • Avoin ja monimuotoinen. Tietoa on helposti saatavilla ja ei kenenkään yksin sanelema totuus.

Paras ruokavalio on aina sellainen mitä pystyt noudattamaan rennosti arjen kiireiden keskellä ja tuo tuloksia pitkällä tähtäimellä. Laita blogimme seurantaan, sillä luvassa on lisää ravinto-aiheisia postauksia ja reseptivinkkejä joiden avulla sinun on mahdollista viedä hyvinvointisi seuraavalle tasolle.

#HALLUSSA

– TFW Helsingin tiimi

Leave a reply

[mc4wp_form id="306"]

Tilaamalla TFW Helsingin uutiskirjeen saat kuukausittain samassa paketissa uusimmat blogiartikkelit, vinkit hyvään oloon ja parempaan ruokavalioon, sekä tietysti ensimmäisenä tiedon TFW Helsingin uusista seteistä. #HALLUSSA!

Vellamonkatu 30 B
00550 Helsinki

Yhteystiedot
info@tfwhelsinki.com
Asiakaspalvelu arkisin:
Ma-To klo 15-19 +358 400 270 735


Vellamonkatu 30 B
00550 Helsinki

Yhteystiedot
info@tfwhelsinki.com
Asiakaspalvelu arkisin:
Ma-Pe klo 11-15 +358 400 270 735


#Hallussa


Ruoho on vihreää ja aurinko paistaa vuoden jokaisena päivänä TFW:llä

Ai mitä? Selasit kuitenkin tänne asti! Lähe ainakin testaamaan, miltä tuntuu treenata huippuporukassa hyvällä fiiliksellä! Me TFW:llä luvataan mahtavia hetkiä treenin parissa, yleisen kunnon paranemista sekä vireystilan kohoamista.

Eka treeni, paras treeni