Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

Training For Warriors 10 vuotta Suomessa!

TFW eli Training For Warriors viettää tällä hetkellä 10-vuotisjuhlavuotta Suomessa. Juhlavuoden kunniaksi metodin perustaja Martin Rooney lensi Yhdysvalloista Suomeen ja lähti katsomaan miten Suomen TFW-saleilla menee.

TFW Helsinki tuotti kiertueesta minidokumentin. Luvassa on viisi jaksoa täynnä inspiraatiota, yhteisöllisyyttä ja liikunnan iloa, kun TFW juhlistaa kymmenvuotista taivaltaan Suomessa. Tule mukaan seuraamaan, miten Training For Warriorsin filosofia on kasvanut ja vahvistunut Suomen harjoittelijoiden keskuudessa!

Ensimmäisessä jaksossa suunnataan itärajalle ja astutaan TFW Lappeenrannan dojon maailmaan. Dojo perustettiin huhtikuussa 2019, ja lokakuussa 2023 se otti suuremman harppauksen isompiin tiloihin. Martin Rooney pääsee tutustumaan paikalliseen TFW-yhteisöön ja selvittämään, miten harjoittelijat ovat omaksuneet Training For Warriors -metodin osaksi arkeaan.

Ota tilanne haltuun ja tsekkaa ensimmäinen jakso alta.

Martin Rooney on the Road – Training For Warriors 10 years in Finland / Episode 1. TFW Lappeenranta

Video: Kalle Jurvelin / Double Deuce Productions

Martin Rooney on the Road -kiertue toteutettiin kaupallisessa yhteistyössä:
K-Auto / Audi Finland, Celsius Suomi sekä Confirma

Iso kiitos Jenni, Kimmo & TFW Lappeenranta mahtavasta päivästä!

Tutustu TFW Lappeenrannan toimintaan: https://www.tfwlappeenranta.fi/

Seuraavassa jaksossa vieraillaan TFW Joensuulla. Jakso on tulossa 20.3.2024. Stay tuned…

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!