Blogi

Treenaa fiksummin, voi paremmin – TFW Helsinki goes OH MY GOODNESS

Treenaa fiksummin, voi paremmin – TFW Helsinki goes OH MY GOODNESS

Askel nousee kevyesti, arkiset askareet rullaavat mukavasti ja töissäkin jaksaa entistä paremmin. Kuntosi kohoaa, mieliala on kirkas ja tunnet itsesi päivä päivältä vahvemmaksi. Peilissäkin sinua moikkailee aamuisin hymyilevä ja terveen vahva versio itsestäsi. Voisiko tällainen olotila olla osa ihan normaalia arkea?

MATALAN KYNNYKSEN TREENEJÄ OMALLA KEHONPAINOLLA

Olet kenties haaveillut jonkinlaisen treenaamisen ja terveellisten elämäntapojen aloittamisesta jo pidempään, mutta tavallinen kuntosalitreeni tai henkilökohtaisen PT:n palkkaaminen eivät tunnu täysin omalta jutultasi. Olet ehkä hiukan epävarma siitä, miten ja millainen treenaaminen juuri sinun kannattaisi aloittaa.

Tai sitten olet treenaillut jo pidemmän aikaa, mutta kaipaat vaihtelua ja uutta kulmaa rutiineihisi. haluat kehittää itseäsi tai muuten vain kokeilla jotain aivan uutta. Innostava ilmapiiri ja ammattilaisen sparraus kuulostavat houkuttelevalta ja haluat kokea onnistumisen tunteita.

VAIN YKSI AAMU VIIKOSSA RIITTÄÄ

Kuvitellaanpa sellainen tilanne, että heräät yhtenä aamuna viikossa yhden tunnin normaalia aiemmin, syöt ravitsevan aamupalan ja suuntaat iloisin mielin treenaamaan ennen töihin menoa. Kukaan ei vaadi sinulta mitään muuta, kuin pelkästään sen, että saavut ajoissa paikalle avoimin mielin ja teet parhaasi sen tason mukaan mihin juuri tuona kyseisenä aamuna kykenet. Ei kuulosta kovin vaikealta, eihän?

Näissä treeneissä kukaan ei odota sinun osaavan etukäteen mitään hienoja tekniikoita tai monimutkaisia liikesarjoja, vaan saat luvan kanssa aloittaa täysin puhtaalta pöydältä. Mä pidän huolen pääset kokeilemaan turvallisesti, mitä kaikkea mahtavaa voitkaan tehdä omalla kehollasi ja miten hyvä olo liikkumisesta voi tulla. Saat kokeilla kaikkia tunneilla opeteltavia liikkeitä oman tasosi mukaan sekä omassa tahdissasi ja treeneistä lähtiessäsi sinulle jää aina onnistunut fiilis. Joka viikko opit jotain uutta, osaamisen ja innostuksen tasosi nousevat ja alat saada kiinni siitä, mitä fiksu treenaaminen voi parhaimmillaan olla.

TREENAA FIKSUMMIN, VOI PAREMMIN JA INNOSTU

Tästä on kyse ”Treenaa fiksummin, voi paremmin”-treeneissä, joita tulen vetämään Oh My Goodness-kahvilan tiloissa joka tiistai 7.5.-18.6. välisenä aikana kello 7.00-8.00. Voit tulla kokeilemaan joko vain yhden tunnin verran tai osallistua joka viikko. Lupaan kuitenkin, että näistä treeneistä tulet saamaan silmiä ja mieltä avaavan alkusysäyksen treenaamiseen tai lisää intoa jo opittujen tekniikoiden kehittämiseen ja mikä parasta – super hyvää fiilistä sekä jaksamista kevääseen!

Nähdään siis Vaasankadulla toukokuun ensimmäisenä tiistaina! Tsekkaa myös rohkeasti Oh My Goodness-kahvilan koko tuntitarjonta ja tule mukaan.

Nähdään tunneilla!

-Hatsolo

Miten pääsen mukaan?

  1. Hommaa Oh My Goodness -joogakortti.
  2. Tule paikalle 7.5.2019 kello 7.00 (Vaasankatu 14, 00500 Helsinki)

Joogakorttien hinnat:
Kertakortti 12 €
3 kerran kortti (vain uusille jäsenille) 30 € (voimassa 2 kk)
5 kerran kortti NYT VAIN 50 € (norm. 55 €) – voimassa 6 kk
10 kerran kortti NYT VAIN 85 € (norm. 100 €) – voimassa 6 kk
Kuukausikortti (joogaa niin paljon kuin haluat!) NYT VAIN 85 € – (norm. 100 €)

– Korttien voimassaolo alkaa studion avajaispäivästä.

– Tunnit toteutetaan yhdessä TFW Helsingin ja Oh My Goodness -kahvilan kanssa!

 

Leave a reply

[mc4wp_form id="306"]

Tilaamalla TFW Helsingin uutiskirjeen saat kuukausittain samassa paketissa uusimmat blogiartikkelit, vinkit hyvään oloon ja parempaan ruokavalioon, sekä tietysti ensimmäisenä tiedon TFW Helsingin uusista seteistä. #HALLUSSA!

Vellamonkatu 30 B
00550 Helsinki

Yhteystiedot
info@tfwhelsinki.com
Asiakaspalvelu arkisin:
Ma-To klo 15-19 +358 400 270 735


Vellamonkatu 30 B
00550 Helsinki

Yhteystiedot
info@tfwhelsinki.com
Asiakaspalvelu arkisin:
Ma-Pe klo 11-15 +358 400 270 735


#Hallussa


Ruoho on vihreää ja aurinko paistaa vuoden jokaisena päivänä TFW:llä

Ai mitä? Selasit kuitenkin tänne asti! Lähe ainakin testaamaan, miltä tuntuu treenata huippuporukassa hyvällä fiiliksellä! Me TFW:llä luvataan mahtavia hetkiä treenin parissa, yleisen kunnon paranemista sekä vireystilan kohoamista.

Eka treeni, paras treeni