Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

BROCTOBER #HALLUSSA!

Lokakuussa TFW Helsingillä otettiin tilanne haltuun tapahtumien muodossa. Oli 150 metrin Kokoro Warrior -juoksutesti Olympiastadionilla, Maailmanluokan messuhurrikaani yhdessä TFW Sadin kanssa I Love Me -messuilla sekä tietysti legendaariset maastavetobileet salilla Halloween-teemalla! Alla fiilikset tapahtumista kuvien ja videoiden muodossa. #hallussa #tfwhelsinki #familia

TFW:n virallinen 150 metrin Kokoro Warrior testi tehtiin tänä vuonna maailmanluokan puitteissa Helsingin Olympiastadionin juoksutunnelissa*. Sprintit olivat nopeita, energiat katossa ja kannustus kovaa!

Koostevideo tapahtumasta löydät Instagram tililtämme:
https://www.instagram.com/reel/CkfY0pODx2Y/?igshid=YmMyMTA2M2Y=


Tiesitkö, että stadionin liikuntatiloihin voi tulla kuka vain liikkumaan? Voit tulla yksin, kaverin tai koko perheen kanssa. Varaa sulkapallovuoro liikuntasalista tai juoksu-/kävelyvuoro 400m sisäradalta.

Vuorojen varaus aukeaa aina edellisen kuun lopussa. Nyt voit varata vuoron marraskuulle!

https://www.stadion.fi/fi/info/ajankohtaista/avoimet-liikuntavuorot

*Tapahtuma toteutettu yhteistyössä Helsinki Olympiastadionin kanssa.

Lokakuun toisena viikonloppuna päästiin vuorostaan ottamaan haltuun perinteiset I Love Me -messut yhdessä TFW Stadin kanssa. Areena lavalla vedetyssä I Love Me -messuhurrikaanissa hymy oli huulilla, hiki virtasi ja yläfemmat lensivät.

Sprittikädet #hallussa
TFW Stadin päävalmentaja Coach Karo liekittää #gunshow #hallussa

Lokakuu sai vielä vahvan ja hauskan päätöksen, kun salilla vietettiin perinteisiä maastavetobileitä Halloween-teeman merkeissä. Asut olivat huikeita, rauta nousi kevyesti ja ennätyskello soi taukoamatta.

Mavebileiden koostevideo löydät Instagram tililtämme:
https://www.instagram.com/reel/CkXg83bD2qf/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Näihin kuviin ja tunnelmiin voi sanoa, että Broctober todellakin HALLUSSA!

Mahtavaa marraskuuta kaikille, salilla nähdään! 💛🖤


Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!