Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

Jokainen päivä on uusi mahdollisuus tehdä unelmista totta

Olen Petri Rasanen – TFW-yrittäjä, valmentaja, artisti ja kahden lapsen isä. Olen ollut monessa mukana ja pystynyt tekemään kolmesta harrastuksestani itselleni ammatit. Alkuvuodesta tajusin, että ympärilläni on paljon ihmisiä, jotka ovat tehneet samoin.

Tästä syntyi ajatus omasta talk show -sarjasta ”Petri Rasanen ja uusi päivä”. Sarja pitää sisällään kahdeksan mielenkiintoista ja inspiroivaa jaksoa, joissa eri alojen menestyjät kertovat miten he ovat pystyneet tekemään itselleen omasta intohimostaan ammatin. Toivon, että jaksot inspiroivat Sinua ja antavat voimia kurottaa kohti omia tavoitteita.

Ensimmäisessä jaksossa vieraanani on hyvä ystäväni Johannes ”Hatsolo” Hattunen, joka tunnetaan mm. maailmanluokan breikkarina, valmentajana, motivaatiopuhujana, kirjailijana sekä yrittäjänä. Jokainen vieras jakaa kolme omaa vinkkiä menestymiseen, katso Johanneksen vinkit ja ota tilanne haltuun!

 

 

 

Huikeeta Isänpäivää ja alkavaa viikkoa!

Petri Rasanen
TFW Helsinki

 

Unelmien toteuttamisessa mukana: Rajala Pro Shop sekä TFW Helsinki.

Joko olet hankkinut liput vuoden innostavimpaan seminaariin? Lue lisää ja ota tilanne haltuun!

Vuoden ainoa TFW Level 1- koulutus maailmassa järjestetään TFW Helsingillä joulukuussa, lue lisää ja otat tilanne haltuun!

 

 

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!