Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

Tilannepäivitys COVID-19 Koronaviruksen vaikutuksiin toiminnassamme! (Julkaistu 17.3.2020)

Hallituksen koronavirusta koskevien linjausten ja toimenpiteiden vuoksi TFW Helsingin salit (TFW HELSINKI, TFW KILO & TFW STADI) pysyvät kiinni 13.4.2020 saakka. Haluamme toimia esimerkkinä ja vastuullisena tekijänä tässä tilanteessa, sekä pyrkiä hidastamaan taudin etenemistä. Treenit jatkuvat tiistaina 14.4. ellei Valtionneuvosto ohjeista muihin toimenpiteisiin.

Seuraamme tilanteen kehittymistä ja valtakunnallisia ohjeistuksia. Informoimme teitä aktiivisesti ja samalla toivomme kaikilta rauhallisuutta ja yhteistyöhenkeä. Akuuteissa kysymyksissä ottakaa yhteyttä info@tfwhelsinki.com.

Kiitämme tuesta ja ymmärryksestä. Vahvaa viikkoa kaikille, yhdessä pystymme tähän!
#intotheroar #hallussa #joo #tfwfamilia

 

KAIKKI TFW HELSINGIN, KILON JA STADIN SALIT KIINNI SEURAAVAT KAKSI VIIKKOA AINAKIN 26.3 ASTI (Julkaistu 12.3.2020)

Aamu on alkanut varsin kovilla uutisilla. WHO on julistanut koronavirusepidemian pandemiaksi, USA on asettanut matkuskustuskiellon Euroopasta, urheilu- ja yleisötapahtumia perutaan ympäri maailman, toimistot sulkevat ovensa ja talous heittää tuulimyllyä. Suomessa tilanne ei onneksi ole äitynyt vielä niin pahaksi kuin esimerkiksi Ruotsissa ja Tanskassa, mutta meidänkin on syytä varautua, olla viisaita ja suhtautua tilanteeseen rauhallisella vakavuudella. Kun aamulla uutisoitiin Espoon Tapiolan Elixian koronavirustartunnasta teimme johdon kanssa välittömästi päätöksen sulkea kaikkien saliemme ovet kahdeksi viikoksi.

Upean yhteisön ja yhteishengen vuoksi olemme aina olleet enemmän kuin kuntosali. Nyt on aika toimia päättäväisesti, kantaa vastuuta, näyttää esimerkkiä ja toimia yleisten ohjeiden mukaisesti.

1. Pitää huolta henkilökohtaisesta hygieniasta
2. Välttää lähikontakteja ja kokoontumisia
3. Flunssaoireiden ilmentyessä ota yhteyttä puhelimitse alueesi lääkärikeskukseen.

Koronavirus tulee varmasti vaikuttamaan meidän kaikkien elämään vaikka siihen ei itse sairastuisikaan. Nyt on aika harjoittaa niitä taitoja ja asenteita mitä olemme jo vuosia yhdessä salilla harjoitelleet. Hätäily, pelon levittäminen ja pelkän oman edun ajaminen ei tässä tilanteessa auta. Tarvitaan ennenkaikkea rohkeaa ja rauhallista asennetta, yhteistyöhenkeä ja ymmärrystä toisiamme sekä vallitsevaa tilannetta kohtaan.

Terveelliset elämäntavat ovat tutkitusti paras tapa ylläpitää positiivishenkistä mielialaa ja vastustuskykyä tiukoissakin tilanteissa. On siis ehdottoman tärkeää pyrkiä edelleen syömään hyvin, nukkumaan riittävästi ja treenaamaan mikäli oma TERVEYS sen sallii. Suosittelemme lisäksi kotitreenejä, liikkumista luonnossa ja viettämäan aikaa perheen kanssa kotioloissa. Emme kuitenkaan kannusta sopimaan porukalla yhteisiä treenejä vaikka se kuinka kivalta tuntuisi.

WHO:n ohjeet tilanteeseen kuuluvat
Be READY
Be SAFE
Be SMART and INFORM yourself
Be kind and support one another

Nämä sopivat loistavasti myös TFW:n arvoihin. Pidetään yhdessä toisistamme huolta edellisten periaatteiden mukaisesti. Ootko messissä? #HALLUSSA

Lupaamme olla aktiivisia informaatiossa ja samalla toivomme kaikilta rauhallisuutta ja yhteistyöhenkeä. Akuuteissa kysymyksissä ottakaa yhteyttä info@tfwhelsinki.com.