Tammikuun 2023 Warrior Start -aloituskurssin paikat myynnissä nyt! Lue lisää ja varmista paikkasi!

Energinen startti vuoteen 2023!

TFW Helsingin Joulutarjouksella varmistat energisen startin vuoteen 2023!

Edellisistä treeneistäsi on saattanut vierähtää jo hetki, mutta olet ehkä päättänyt, että vuoden vaihtuessa starttaa jälleen uusi aktiivisempi parempi elämä. Me TFW Helsingin tiimin kanssa haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja pitämään kiinni uuden vuoden lupauksistasi.

Loppuvuoden kunniaksi laitamme jälleen myyntiin suositun tammikuun startti-jäsenyyden, jolla treenaat 12 viikkoa (9.1.-2.4.2023) tarjoushintaan 93 € / 4 viikkoa (Norm. 125 € / 4 vkoa). 

Paikkoja on rajoitetusti ja tarjous on voimassa joulukuun loppuun 31.12.2022 asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää.

 

HUOM! Jos haluat aloittaa treenit heti, niin sekin onnistuu. Valitse verkkokaupassamme itsellesi sopiva aloitus päivä, josta 12 viikon jäsenyysjakso lähtee käyntiin (kuitenkin viimeistään 9.1.2023) ja nähdään salilla! #hallussa

TFW Helsingin Joulutarjous sisältää:

  • TFW Helsingin lukujärjestyksen mukaiset tehokkaat harjoitukset jopa neljä kertaa viikossa 
  • TFW Helsingin ammattivalmentajien ohjaamat tehokkaat ja innostavat tunnit
  • Suljetun TFW Helsinki Warriors Facebook -jäsenryhmän
  • TFW Helsingin kannustavan yhteisön tuen #familia
  • Jäsenyys on voimassa 12 viikkoa (9.1.-2.4.2023) välisen ajan tai ostopäivästä 12 viikkoa, jonka jälkeen se jatkuu automaattisesti samalla hinnalla toistaiseksi voimassaolevana, ellei jäsenyyttä irtisanota erikseen. Irtisanomisaika on 28 päivää.

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää jäsenyyteen tai toimintaamme liittyen niin, laitathan meille sähköpostia info@tfwhelsinki.com kiitos.

Mitä meistä sanotaan?

”Jo 900 treeniä takana, joten voi siis sanoa että oon viihtynyt! TFW Helsinki auttoi mut läpi yhden vaikeimmista elämänjaksoista. Oon saanut täältä valtavasti sekä henkistä, että fyysistä voimaa ja positiivista energiaa elämään.

Uskomatonta myös, että enkkakelloa tulee vieläkin välillä soiteltua, eli kehitystä tapahtuu vielä näinkin monen treenin jälkeen.” – Carissa, kuvassa.

Kun olin vuoden TFW:lla käynyt treenaamassa, totesin yhdelle kaverille, etten ole 20 vuoteen ollut yhtä hyvässä kondiksessa, ja edelleen on sama fiilis.”
– Ilkka (Treenannut TFW Helsingillä vuodesta 2016 lähtien)

Tee niin kuin Carissa ja Ilkka ja aloita uusi harrastus TFW Helsingillä. Meidän salilla treenaat turvallisessa ympäristössä, jossa ammattitaitoiset valmentajat opastavat joka tunnilla miten liikkeet tehdään oikeaoppisesti ja skaalataan omaan kuntotasoon sopivaksi.

 

TFW HELSINKI JOULUTARJOUS NYT VAIN 93€ / 4 viikon laskutusjakso. Paikkoja myynnissä rajoitetusti ja tarjous on voimassa vain 31.12.2022 saakka, niin kauan kuin paikkoja riittää

Miksi lähteä mukaan?

  • Kahdeksan vuoden aikana useat sadat ihan tavalliset ihmiset ovat aloittaneet treenit TFW Helsingillä ja löytäneet vuosikausia kadoksissa olleen liikunnan ilon, sekä oppineet elämäntavan, joka tukee jokapäiväistä jaksamista arjessa.
  • TFW on kansainvälinen metodi, mutta jo pelkästään Suomessa tällä hetkellä yli 10 000 ihmistä saa tuloksia TFW-metodin voimin ympäri Suomea. Nyt on sinun vuorosi!
  • Hyvässä kunnossa olet paremmalla tuulella ja energisempi niin töissä, kuin kotona perheesi kanssa.
 

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää jäsenyyteen tai toimintaamme liittyen niin, laitathan meille sähköpostia info@tfwhelsinki.com kiitos.

Vastaanotamme kaikkia liikuntaetuja

Mikäli haluat maksaa kurssin kokonaan tai osittain liikuntaedulla, laitathan sähköpostia info@tfwhelsinki.com ja saat paluupostissa ohjeet maksamiseen.

Smartum-Pay-logo-TFW-Stadi.png
ePassi-logo-TFW-Stadi.png
Edenred-logo-TFW-Stadi.png
Eazybreak-logo-TFW-Stadi.png

Mahtava tilaisuus päästä oppimaan tehokkaan ja tuloksia tuovan TFW-metodin salat

TFW Helsingin salilla treenaat turvallisessa ympäristössä, jossa ammattitaitoiset valmentajat opastavat miten liikkeet tehdään oikein ja skaalataan omaan kuntotasoon sopivaksi. Kahdeksan viikon aikana ehdit oppia järkevän lihaskuntoharjoittelun perusteet ja huomaat miten TFW -metodin mukainen harjoittelu lisää hyvää fiilistä ja energiaa myös salin ulkopuolisessa elämässä.

Meidän kanssa sinun ei tarvitse muuntautua himotreenaajaksi tai aloittaa uusinta superdiettiä. Meille riittää, että ilmestyt paikalle ja teet parhaasi. Ohjauksessamme opit treenaamaan oikeaoppisesti niin, että kuntosi kohoaa, arkiset askareet rullaavat mukavasti ja töissäkin jaksaa entistä paremmin.

TFW -harjoittelu sopii kaikille perusterveille ja skaalautuu kuntotasosta riippumatta kaikille, jotka haluavat jälleen löytää liikkumisen ilon!

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää jäsenyyteen tai toimintaamme liittyen niin, laitathan meille sähköpostia info@tfwhelsinki.com kiitos.

TFW Helsinki Oy pidättää oikeudet kaikkiin muutoksiin.