TUU HAKEMAAN AMMATTILAISTEN OPIT JA RAUTAINEN KESÄKONDIS TFW HELSINGIN JA STADIN NURTSILTA HINTAAN 93€ / KK

Eikö oliskin mukava ottaa tulevan kesän biitsikelit vastaan itsevarmuutta, elinvoimaa ja energiaa uhkuen? Vaikka just nyt ulos katsoessa ei siltä tunnukaan, niin kesä tulee tänäkin vuonna yllättävän nopeesti. Viimeistään NYT on siis aika nousta sohvalta ja ryhtyä hommiin!

 

NYT SULLA ON MAAILMANLUOKAN TILAISUUS PÄÄSTÄ MUKAAN OPPIMAAN TEHOKKAAN JA TULOKSIA TUOVAN TFW -METODIN SALAT ILMAN ERILLISIÄ STARTTIKURSSEJA!

TFW Helsingin ja Stadin saleilla treenaat turvallisessa ympäristössä, jossa ammattitaitoiset valmentajat opastavat joka tunnilla miten liikkeet tehdään oikeaoppisesti ja skaalataan omaan kuntotasoon sopivaksi. Kesäkamppikseen tarttumalla treenaat edulliseen tarjoushintaan 93€ / kk (norm. 110,40€ / kk) 1-4 kertaa viikossa oman aikataulusi mukaan. Kolmen kuukauden aikana ehdit oppia järkevän lihaskuntoharjoittelun perusteet ja huomaat miten TFW -metodin mukainen harjoittelu lisää hyvää fiilistä ja energiaa myös salin ulkopuolisessa elämässä!

Kamnpanjan jäsenyys on määräaikainen (3kk ajaksi) eikä sido jatkamaan sen päätyttyä, ellet itse niin halua. Tarjoushintaisia paikkoja myynnissä rajoitetusti vain 20 kpl / sali ja kokemuksesta voidaan kertoa, että nää menee nopeasti!


TFW -metodilla tuhannet ihmiset ympäri maailman treenaa päivittäin erinomaisin tuloksin, joten nyt on sun aika päästä osaksi meidän kannustavaa #familiaa. Osta itselle ja/tai lahjaksi kaverille ja ottakaa yhdessä kesä 2021 haltuun hyvällä energialla TFW Helsingin ja Stadin keltaisten seinien sisällä! #HALLUSSA


TFW HELSINKI ”KESÄKONDIS #HALLUSSA” -KAMPPIS PÄHKINÄNKUORESSA:

• TFW Helsingin & TFW Stadin lukujärjestyksen mukaiset tehokkaat harjoitukset 3kk ajalle (1.3.2021 alkaen).
• TFW -jäsenyys on määräaikainen ja päättyy automaattisesti kolmen kuukauden jakson loputtua.
• Tarjous koskee vain uusia jäsenyyksiä.

 

VALITSE SINUA LÄHIN SALI JA OSTA OMA JÄSENYYTESI TÄSTÄ:

TFW HELSINKI |
3kk TREENIT HINTAAN 93€/KK

TFW STADI |
3kk TREENIT HINTAAN 93€/KK

Kampanja on voimassa 28.2.2021 asti tai niin kauan, kuin paikkoja riittää.
Paikkoja rajoitetusti 20kpl /sali

Saat lisäinfoa sähköpostiisi heti oston jälkeen.

 

TURVALLISEMMAN RYHMÄLIIKUNNAN EDELLÄKÄVIJÄ!

TFW Helsinki on vuodesta 2014 asti ollut edelläkävijä hyvinvointikentällä. Nyt uuden 7-kohtaisen toimintastrategiamme ansiosta olemme tällä hetkellä ehkä jopa pääkaupunkiseudun turvallisin ryhmäliikuntapaikka. TFW Helsingin ja TFW Stadin -saleilla panostetaan turvalliseen harjoitteluun ja treenimme sopivat kaikille lähtötasosta riippumatta. Lähde rohkeasti mukaan kannustavaan joukkoomme!


7 KOHDAN TOIMINTASTRATEGIA MAHDOLLISIMMAN TURVALLISEN RYHMÄLIIKUNNAN TARJOAMISEKSI:

1. Käsihygienia – Ohjeistamme kaikkia pesemään kädet heti salille saavuttuaan sekä käyttämään käsidesiä aktiivisesti.
2. Välineiden puhdistus – käytössämme on Bactiseptin tehokkaat desinfiointisprayt, joilla jokaisen tunnin jälkeen painot ja tangot puhdistetaan huolellisesti.
3. Turvavälit – ohjeistamme säilyttämään turvavälit niin harjoittelun aikana, kuin ennen ja jälkeenkin tuntien.
4. Pienennetty ryhmäkoko  – olemme pienentäneet ryhmäkokoja, jotta riittävät turvavälit pystytään säilyttämään niin tunneilla, kuin myös pukuhuoneissa ja muissa tiloissa.
5. Ilmanpuhdistuslaitteisto – tammikuusta lähtien saleillamme toimii johtavan sisäilmanpuhdistimien toimittajan, kotimaisen Genanon, tehokkaat ilmanpuhdistimet.
6. Antimikrobiset suojakalvot – saliemme oven kahvat sekä hanat ovat varustettu PUREZONE® HEXIS -antimikrobisilla suojakalvoilla.
7. Maskikäytäntö – käytämme maskia aina salilla olessa, kaikissa tilanteissa. Maskikäytäntö jatkuu niin kauan, kuin on tarpeen.

 

TFW Helsingin & TFW Stadin -salien kevään 2021 *lukujärjestykset.

”Itse mietin syksyllä vakavasti uskaltaako edes lähteä mukaan, onneksi lähdin! Aivan huikee mesta ja jengi. TFW-treenistä on tullut terveellinen elämäntapa, jota tulen varmasti jatkamaan ja myös kannustamaan muita osallistumaan.”

Harjoituksemme soveltuvat kaikille lähtötasosta riippumatta. Aloita siis maaliskuu innostavilla treeneillä ja lisääntyneellä energialla! Nähdään salilla!

VALITSE SINUA LÄHIN SALI JA OSTA OMA JÄSENYYTESI TÄSTÄ:

TFW HELSINKI |
3kk TREENIT HINTAAN 93€/KK

TFW STADI |
3kk TREENIT HINTAAN 93€/KK


Kampanja on voimassa vain 28.2.2021 asti ja jäsenyytesi aktivoituu 1.3.2021.

HUOM! Paikkoja rajoitettu määrä per sali, joten toimi nopeasti!

Mikäli sinulla on kysyttävää TFW Helsingin toiminnasta ja treeneistä, laita rohkeasti viestiä osoitteeseen: info@tfwhelsinki.com

 

TFW Helsinki pidättää oikeudet kaikkiin muutoksiin.