Salit aukeaa vihdoinkin ja sen kunniaksi saat kuukauden TFW -treenit huippuhintaan!

Tehokkaiden ja innostavien TFW -treenien avulla herätät henkiin keväthorroksessa olleen treenimotivaation ja otat tulevan kesän vastaan lisäntyyneellä energialla ja hyvällä fiiliksellä. #HALLUSSA #INTOTHEROAR

TOUKOKUUN TREENIT NYT VAIN 89€ (norm. 120€)

Kaupan päälle saat uunituoreen TFW Warrior Shred -oppaan ja reseptit hyvinvointiasi tukemaan. Opas sisältää paljon tietoa ravitsemuksesta sekä lukuisia herkullisia ja nopeita reseptejä aktiiviliikkujan arkeen.

Tarjous koskee vain uusia jäsenyyksiä ja on voimassa 2.5.2021 asti tai niin kauan, kuin paikkoja riittää. Jäsenyys aktivoituu ajalle 3.5. – 31.5.2021, jonka jälkeen voit päättää treenien jatkosta itse.

VARMISTA PAIKKASI TOUKOKUUN TREENEISSÄ NYT!

VALITSE SINUA LÄHIN SALI:
TFW HELSINKI |TOUKOKUUN TARJOUSJÄSENYYS 89€

TFW STADI | TOUKOKUUN TARJOUSJÄSENYYS 89€

 


Huhtikuun ajan kestänyt kuntosalien sulku yhdistettynä etätöiden johdosta vähentyneeseen hyötyliikuntaan tuntuu helposti omassa jaksamisessa ja hyvinvoinnissa negatiivisena vireenä. Me TFW Helsingillä tunnistamme ongelman ja siksi haluammekin tarjota kaikille edullisen, energisoivan ja ennen kaikkea järkevän paluun treenien pariin toukokuussa!

 

YKSI JÄSENYYS, KAKSI SALIA!

Toukokuun tarjousjäsenyydellä treenaat kaikilla TFW Helsingin sekä TFW Stadin *lukujärjestyksen mukaisilla tunneilla (max 4krt/vko). Jäsenyys on määräaikainen ja voimassa 3.5.-31.5.2021 välisen ajan. Tarjous on voimassa 2.5.2021 asti tai niin kauan, kuin paikkoja riittää. HUOM! Paikkoja myynnissä rajallinen määrä 20 / sali, joten toimi nopeasti!

TOUKOKUUN TREENIT -tarjous sisältää:

 

VALITSE SINUA LÄHIN SALI JA OTA JÄSENYYS HALTUUN NYT!
TFW HELSINKI |TOUKOKUUN TARJOUSJÄSENYYS 89€

TFW STADI | TOUKOKUUN TARJOUSJÄSENYYS 89€

*TFW Helsingin ja TFW Stadin toukokuun 2021 lukujärjestykset julkaistaan 26.4.2021.

Noudatamme saleillamme annettujen viranomaisohjeiden lisäksi omaa TFW Helsingin 7 -kohdan toimintastrategiaa mahdollisimman turvallisen ryhmäliikunnan tarjoamiseksi. Lue lisää 7 -kohdan toimintastrategiastamme tästä blogiartikkelista.

 

Mikäli sinulla on kysyttävää TFW Helsingin toiminnasta ja treeneistä, laita rohkeasti viestiä osoitteeseen info@tfwhelsinki.com.

 

TFW Helsinki pidättää oikeudet kaikkiin muutoksiin.