Laittoiko poikkeusolojen rajoitukset salitreenit tauolle ja lomareissukin palmun alle peruuntui? Huoli pois ja katseet kohti TFW Helsingin kesäkamppista, jonka avulla yhdistät kätevästi molemmat! 😉

Kevään aikana vallinneet poikkeusolot ja kuntosalien sulut aiheuttivat pahimmillaan useiden viikkojen taukoja treeneihin ja muihin harrastuksiin. Tämä yhdistettynä etätöiden johdosta vähentyneeseen hyötyliikuntaan näkyy valitettavan nopeasti omassa jaksamisessa ja hyvinvoinnissa. Me TFW Helsingillä tunnistamme ongelman ja siksi haluammekin tarjota sinulle edullisen ja järkevän paluun treenien pariin tulevana kesänä!

VARMISTA PAIKKASI NYT!

TFW Helsinki:

TFW HELSINKI // 9 VIIKON
KESÄJÄSENYYS 198€

TFW Stadi:

TFW STADI // 9 VIIKON
KESÄJÄSENYYS 198 €

 

KESÄN KUNNIAKSI 9 TÄYTTÄ VIIKKOA TFW -TREENEJÄ VAIN 198€ (norm. 240€)

Tehokkaiden ja innostavien TFW -treenien avulla herätät henkiin keväthorroksessa olleen treenimotivaation sekä pidät yllä fiksun tasapainon lomailun ja treenien suhteen koko kesän ajan! Treenaat vain silloin, kun ehdit – ilman sitoutumista. Jäsenyys on voimassa 31.5.-1.8.2021 välisen ajan ja se sisältää pääsyn kaikille TFW Helsingin sekä TFW Stadin *lukujärjestyksen mukaisille tunneille (max 4krt/vko).

Varmista siis energinen startti tulevaan kesään ja nappaa haltuun huikea SUMMER IS CRAZY -tarjouksemme, jolla treenaat kokonaiset 9 viikkoa kesä- ja heinäkuussa hintaan 198 € (norm. 240 €). Kaupan päälle saat uunituoreen TFW Warrior Shred -oppaan ja reseptit hyvinvointiasi tukemaan. Opas sisältää paljon tietoa ravitsemuksesta sekä lukuisia herkullisia ja nopeita reseptejä aktiiviliikkujan arkeen.

SUMMER IS CRAZY -tarjous sisältää:

Noudatamme saleillamme annettujen viranomaisohjestusten lisäksi omaa TFW Helsingin 7 -kohdan toimintastrategiaa mahdollisimman turvallisen ryhmäliikunnan tarjoamiseksi. Käytämme kasvomaskeja aina salilla ollessamme, huolehdimme turvaväleistä ja jokaisella harjoittelupisteellä on omat asianmukaiset desinfiointivälineet, jotta treenaaminen olisi kaikille mahdollisimman turvallista. Lue lisää 7 -kohdan toimintastrategiastamme tästä blogiartikkelista.

*Kesän salikohtaiset lukujärjestykset julkaistaan touokuun aikana. Huomaathan, että kesälukkarien tuntiaikataulut poikkeavat normaaleista aikatauluista.

VALITSE SINUA LÄHIN SALI JA OTA KESÄJÄSENYYS HALTUUN NYT!

TFW Helsinki:

TFW HELSINKI // 9 VIIKON
KESÄJÄSENYYS 198€

TFW Stadi:

TFW STADI // 9 VIIKON
KESÄJÄSENYYS 198 €


Tarjous on voimassa toukokuun loppuun 30.5.2021 asti tai niin kauan, kuin paikkoja riittää. HUOM! Paikkoja myynnissä rajallinen määrä 20 / sali, joten toimi nopeasti!

Harjoituksemme soveltuvat kaikille lähtötasosta riippumatta. Nyt on aika varmistaa, että kesälläkin oma hyvinvointi ja jaksaminen ovat mintissä vallitsevasta maailmantilanteesta huolimatta!

 

Tartu mahtavaa kesätarjoukseemme ja treenaa 9 kokonaista viikkoa kesä- ja heinäkuussa super edulliseen hintaan: 198€ (norm. 240€) sis. alv 10%.

Tarjous on voimassa 30.5.2021 asti tai niin kauan, kuin paikkoja riittää. Jäsenyys aktivoituu ajalle 31.5. – 1.8.2021, jonka jälkeen voit päättää treenien jatkosta itse. Mikäli sinulla on kysyttävää TFW Helsingin toiminnasta ja treeneistä, laita rohkeasti viestiä osoitteeseen info@tfwhelsinki.com.

Valitse sinua lähin sali ja osta kesätreenikortti alta:

TFW Helsinki:

TFW HELSINKI // 9 VIIKON
KESÄJÄSENYYS 198€

TFW Stadi:

TFW STADI // 9 VIIKON
KESÄJÄSENYYS 198 €

 

TFW Helsinki pidättää oikeudet kaikkiin muutoksiin.