VUOSI VAIHTUU PIAN, OLETKO VALMIS?

Edellisistä treeneistäsi on saattanut vierähtää jo hetki, mutta olet ehkä päättänyt, että vuoden vaihtuessa starttaa jälleen uusi aktiivisempi elämä. Me TFW Helsingin tiimin kanssa haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja pitämään kiinni uuden vuoden lupauksistasi.

TFW Helsingin kymppikortti mahdollistaa joustavan paluun treeniemme pariin. Voit käydä tunneilla oman aikataulusi ja fiiliksesi mukaan ja yhdistää TFW -harjoittelun esimerksiksi omien lajitreenien oheen.

HUOM! Kymppikorttti on loistava keino hyödyntää vuoden lopussa vanhentuvat liikuntaedut!*  Tämän kampanjan aikana ostetuilla korteilla on myös normaalia (3kk) pidempi käyttöaika 6kk.

*Ohjeet liikuntaedulla maksamiseen löydät skrollaamalla sivua alemmas.

Tarttumalla tammikuun starttikamppikseen varmistat, että vuosi 2022 alkaa vahvasti ja hyvällä energialla!

Asiakkaidemme toiveesta laitoimme myyntiin rajatun määrän suosittuja TFW Helsingin kymppikortteja joulutarjouksena hintaan 99€ (norm. 120€).

Valitse verkkokaupastamme 10 kerran kortti ja syötä oston yhteydessä kassalla kampanjakoodi: tammi22, niin tarjoushinta aktivoituu!

OSTA OMA KORTTISI TÄSTÄ!

Verkkokaupassa maksu onnistuu verkkomaksun lisäksi myös Epassin ja Smartumin liikuntaeduilla.
Mikäli haluat maksaa korttisi Eazybreakin tai Edenredin liikuntaedulla, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse info@tfwhelsinki.com.

Tällä hetkellä TFW -metodin mukaan treenaa erinomaisin tuloksin yli 10 000 ihmistä päivittäin ympäri maailmaa. Nyt sinullakin on ainutlaatuinen mahdollisuus liittyä mukaan meidän energiseen ja motivoivaan keltamustaan jengiin. #tfwfamilia #HALLUSSA

Harjoituksemme soveltuvat ja liikkeet skaalautuvat kaikille lähtötasosta riippumatta. Ota rohkeasti ensimmäinen askel kohti hyvää fiilistä ja energisempää vuodenvaihdetta!

 

TAMMIKUUN STARTTIKAMPANJA SISÄLTÄÄ:

OSTA KYMPPIKORTTI TÄSTÄ!

 

Jos sinulla on mitään kysyttävää tarjoukseen tai liikuntaetuihin liittyen, niin olethan yhteydessä sähköpostitse info@tfwhelsinki.com.

HUOM! Kymppikortteja myynnissä rajallinen määrä ja kampanja on voimassa vain 31.12.2021 saakka tai niin kauan, kuin kortteja riittää.

Mikäli sinulla on kysyttävää toiminnastamme tai treeneistämme, laita rohkeasti viestiä osoitteeseen info@tfwhelsinki.com.

 

TFW Helsinki
Vellamonkatu 30 B
00550 Helsinki
+358 400 270 735