Tuntuuko sinustakin, että kaipaat lisää motivaatiota liikkumiseen sekä boostia omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen läpi kesän? Me TFW Helsingillä haluamme tarjota sinulle ratkaisun, jonka avulla teet kesätreenaamisesta mahdollisimman vaivatonta ja järkevää. Pidä tasapaino lomailun ja treenien suhteen kunnossa nappaamalla haltuusi TFW Helsingin huikea kesäjäsenyys!

TFW Helsingin salilla treenaat turvallisessa ympäristössä, jossa ammattitaitoiset valmentajat opastavat joka tunnilla miten liikkeet tehdään oikeaoppisesti ja skaalataan omaan kuntotasoon sopivaksi. TFW Helsingin kesäjäsenyydellä treenaat 1-4 kertaa viikossa, oman aikataulusi mukaan.

TFW HELSINKI KESÄJÄSENYYS SISÄLTÄÄ:

TFW HELSINKI KESÄJÄSENYYS NYT VAIN 99€ / 4 viikon laskutusjakso. Paikkoja myynnissä rajoitetusti ja tarjous on voimassa vain 31.5.2022 saakka, niin kauan kuin paikkoja riittää!

Jäsenyyden voit maksaa suoraan verkkokaupassamme Epassilla ja Smartumilla.

Mikäli haluat maksaa jäsenyyden Edenredillä tai EazyBreakillä, laitathan sähköpostia info@tfwhelsinki.com ja saat paluupostissa ohjeet maksamiseen.

OSTA JÄSENYYS TÄSTÄ!

MIKSI LÄHTEÄ MUKAAN?


Ota tilanne HALTUUN ja varmista paikkasi nyt!

OSTA JÄSENYYS TÄSTÄ!

 

Mikäli sinulla on kysyttävää TFW Helsingin toiminnasta ja treeneistä, laita rohkeasti viestiä osoitteeseen info@tfwhelsinki.com.

TFW Helsinki pidättää oikeudet kaikkiin muutoksiin.