Treenimotivaatio kateissa? Energiatasot laskussa? Salisulkujuen jälkeen treeneihin paluu tuntuu vaikealta?

Innostavassa porukassa ja ammattilaisten ohjauksessa saat vaivatta sekä motivaation, että treenifiiliksen nousuun! Hyvään kuntoon pääsemiseksi et nimittäin tarvitse äärimmilleen hifisteltyä kikkailutreeniä, trendikästä superdiettiä tai kalliita älykelloja.

Hyvään kuntoon pääsee tekemällä fiksuja ja (lopulta melko simppeleitä) perusjuttuja pitkäjänteisellä ja sopivasti haastavalla harjoittelulla.

MUTTA… jostain täytyy aloittaa ja se ensimmäinen askel on usein kaikkein tärkein! Jos kaipaat jeesiä omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen, niin ota eka steppi tulemalla mukaan TFW Helsingin jengiin.

Tehokkaiden ja innostavien TFW -treenien avulla herätät henkiin horroksessa olleen treenimotivaation ja otat tulevan kesän vastaan lisäntyyneellä energialla ja hyvällä fiiliksellä. #HALLUSSA

TFW Helsingin salilla treenaat turvallisessa ympäristössä, jossa ammattitaitoiset valmentajat opastavat joka tunnilla miten liikkeet tehdään oikeaoppisesti ja skaalataan omaan kuntotasoon sopivaksi. Meidän upouudella Back 2 Gym -tarjouksella treenaat 1-4 kertaa viikossa, oman aikataulusi mukaan. Jo muutamassa viikossa alat oppia järkevän lihaskuntoharjoittelun perusteet ja huomaat miten TFW -metodin mukainen harjoittelu lisää hyvää fiilistä ja energiaa myös salin ulkopuolisessa elämässä!

 

TFW HELSINKI BACK 2 GYM -tarjous sisältää:

TFW HELSINKI BACK TO GYM TARJOUS NYT VAIN 99€ (norm. 120€)

HYÖDYNNÄ TARJOUS NYT!

 

MIKSI LÄHTEÄ MUKAAN?


Älä enää lykkää päätöstä huolehtia itsestäsi, vaan ota tilanne HALTUUN ja varmista paikkasi nyt!

OSTA OMASI TÄSTÄ!

 

Mikäli sinulla on kysyttävää TFW Helsingin toiminnasta ja treeneistä, laita rohkeasti viestiä osoitteeseen info@tfwhelsinki.com.

TFW Helsinki pidättää oikeudet kaikkiin muutoksiin.