Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

PALJON TOIVOTTU TFW HELSINKI WARRIOR START ALKAA ELOKUUSSA!

Muistatko sen fiiliksen, kun portaiden nouseminen tai pihaleikit lasten kanssa ei hengästytä ja oma jaksaminen on muutenkin reilassa?

Kulunut vuosi on asettanut meille kaikille omat haasteensa ja kevään aikana vallinneet poikkeusolot laittoivat monilta osin treenaamisen ja harrastukset tauolle. Tämä yhdistettynä etätöiden johdosta vähentyneeseen arkiliikuntaan vaikuttaa helposti yleiseen jaksamiseen ja hyvinvointiin.

Me päätettiin TFW Helsingin tiimillä vastata tähän haasteeseen ja pyöräyttää käyntiin paljon toivottu TFW Helsinki Warrior Start -kurssi 16.8.2021 alkaen!

Tällä kahdeksan viikon mittaisella kurssilla pääset tutustumaan maailmalla suosittuun ja tuloksia tuovaan TFW -metodin mukaiseen harjoitteluun. Warrior Start -tunneilla saat tehdä liikkeitä oman tasosi mukaan niin, että treeneistä lähtiessäsi sinulle jää aina onnistunut fiilis. Joka viikko opit jotain uutta ja pian alat saada kiinni siitä, mitä fiksu treenaaminen sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi voi parhaimmillaan olla!

Nyt jos koskaan kannatta tarttua tilaisuuteen, sillä starttipaikkoja on myynnissä rajallinen määrä ja kurssi on aina myyty loppuun nopeasti!

 

LÄHDE MUKAAN WARRIOR STARTIIN NYT!

TFW HELSINKI WARRIOR START // Alkaa maanantaina 16.8.2021

**HUOM! Mikäli haluat maksaa kurssin kokonaan tai osittain liikuntaedulla, laitathan sähköpostia info@tfwhelsinki.com ja saat paluupostissa ohjeet maksamiseen.

 

MAAILMANLUOKAN TILAISUUS PÄÄSTÄ MUKAAN OPPIMAAN TEHOKKAAN JA TULOKSIA TUOVAN TFW -METODIN SALAT!

TFW Helsingin salilla treenaat turvallisessa ympäristössä, jossa ammattitaitoiset valmentajat opastavat miten liikkeet tehdään oikein ja skaalataan omaan kuntotasoon sopivaksi. Kahdeksan viikon aikana ehdit oppia järkevän lihaskuntoharjoittelun perusteet ja huomaat miten TFW -metodin mukainen harjoittelu lisää hyvää fiilistä ja energiaa myös salin ulkopuolisessa elämässä.

Meidän kanssa sinun ei tarvitse muuntautua himotreenaajaksi tai aloittaa uusinta superdiettiä. Meille riittää, että ilmestyt paikalle ja teet parhaasi. Ohjauksessamme opit treenaamaan oikeaoppisesti niin, että kuntosi kohoaa, arkiset askareet rullaavat mukavasti ja töissäkin jaksaa entistä paremmin.

TFW -harjoittelu sopii kaikille perusterveille ja skaalautuu kuntotasosta riippumatta kaikille, jotka haluavat jälleen löytää liikkumisen ilon!

 

TFW HELSINKI WARRIOR START SISÄLTÄÄ:


Kurssin hinta on 349 €
(sis. alv). Paikkoja on rajoitetusti ja maksamalla kurssin varmistat paikkasi!

Huomioithan, että Warrior Start -ryhmän tunnit ovat aina maanantai- ja keskiviikkoiltaisin klo 17-18 sekä lauantaisin klo 10-11. Testit ja mittaukset sisältyvät tunteihin ja ravinto-oppaan + reseptikirjan saat käyttöösi heti kurssin alussa.

 

VARMISTA OMA STARTTIPAIKKASI NYT!

TFW HELSINKI WARRIOR START // Alkaa maanantaina 16.8.2021

**HUOM! Mikäli haluat maksaa kurssin kokonaan tai osittain liikuntaedulla, laitathan sähköpostia info@tfwhelsinki.com ja saat paluupostissa ohjeet maksamiseen.

 

MIKSI LÄHTEÄ MUKAAN?


Älä enää lykkää päätöstä huolehtia itsestäsi, vaan ota tilanne HALTUUN ja varmista paikkasi nyt!

 

TFW HELSINKI WARRIOR START // Alkaa maanantaina 16.8.2021

 

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse, mikäli Sinulla on lisää kysyttävää Warrior Start -kurssista tai muusta toiminnastamme info@tfwhelsinki.com .

 

TFW Helsinki pidättää oikeudet muutoksiin.