TFW HELSINKI WARRIOR START 2022

Milloin: 26.1. - 21.3.2022

Missä: TFW Helsinki - Vellamonkatu 30 B, 00550 Helsinki

Miksi: Parempi fiilis, positiivisempi mieli ja enemmän energiaa tulevaan vuoteen! #HALLUSSA

Kenelle: 8 viikon Warrior Start soveltuu kaikille elämänmuutosta etsiville lähtötasosta riippumatta

TFW HELSINKI WARRIOR START 2022

VUODEN PARAS JOULULAHJA – Uudistettu TFW Helsinki Warrior Start Powered By Puhdistamo!

Olet ehkä joskus päättänyt, että vuoden vaihtuessa starttaa uusi parempi elämä ja tammikuu on paras aika panostaa täysillä omaan hyvinvointiin. Kuun lopussa huomaat kuitenkin, ettei mikään ole muuttunut arkirutiineissa ja edelleen työpäivien jälkeen olo on väsynyt. Olet jotenkin kummassa onnistunut siirtämään liikunnan aloittamista ja hyvinvoitisi priorisointia viikko viikolta eteenpäin. Kuulostaako tutulta?

Me TFW Helsingin tiimin kanssa haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja pitämään kiinni uuden vuoden lupauksistasi. TFW Helsinki Warrior Start on ohittamaton tilaisuus laittaa vihdoinkin oma hyvinvointi etusijalle ja varmistaa energinen startti vuoteen 2022! Sun tarvitsee vain klikata itsesi mukaan tammikuussa alkavalle starttikurssille, ilmestyä paikalle keskiviikkona 26.1. ja ottaa tilanne haltuun yhdessä muun starttiporukan kanssa. Meidän kanssa onnistut varmasti!

 

TAMMIKUUN WARRIOR START ALKAA 26.1.2022 – PAIKKOJA JÄLJELLÄ ENÄÄ KAKSI KAPPALETTA!

ILMOITTAUDUN MUKAAN TAMMIKUUN WARRIOR START – KURSSILLE


**HUOM! Mikäli haluat maksaa kurssin kokonaan tai osittain liikuntaedulla, laitathan sähköpostia info@tfwhelsinki.com ja saat paluupostissa ohjeet maksamiseen.

 

 

MITÄ VOIT ODOTTAA KURSSILTA?

Tällä kahdeksan viikon mittaisella intensiivikurssilla pääset tutustumaan maailmalla suosittuun ja tuloksia tuovaan TFW -metodin mukaiseen harjoitteluun oman ryhmäsi kanssa. Warrior Start -tunneilla saat tehdä liikkeitä oman tasosi mukaan niin, että treeneistä lähtiessäsi sinulle jää aina onnistunut fiilis. Joka viikko opit jotain uutta ja pian alat saada kiinni siitä, mitä fiksu treenaaminen sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi voi parhaimmillaan olla!

Nyt jos koskaan kannattaa tarttua tilaisuuteen, sillä starttipaikkoja on myynnissä rajallinen määrä!

 

VARMISTA OMA STARTTIPAIKKASI NYT!

TFW HELSINKI WARRIOR START // ALKAA KESKIVIIKKONA 26.1.2022


**HUOM! Mikäli haluat maksaa kurssin kokonaan tai osittain liikuntaedulla, laitathan sähköpostia info@tfwhelsinki.com ja saat paluupostissa ohjeet maksamiseen.

MAHTAVA TILAISUUS PÄÄSTÄ OPPIMAAN TEHOKKAAN JA TULOKSIA TUOVAN TFW -METODIN SALAT!


TFW Helsingin salilla treenaat turvallisessa ympäristössä
, jossa ammattitaitoiset valmentajat opastavat miten liikkeet tehdään oikein ja skaalataan omaan kuntotasoon sopivaksi. Kahdeksan viikon aikana ehdit oppia järkevän lihaskuntoharjoittelun perusteet ja huomaat miten TFW -metodin mukainen harjoittelu lisää hyvää fiilistä ja energiaa myös salin ulkopuolisessa elämässä.

Meidän kanssa sinun ei tarvitse muuntautua himotreenaajaksi tai aloittaa uusinta superdiettiä. Meille riittää, että ilmestyt paikalle ja teet parhaasi. Ohjauksessamme opit treenaamaan oikeaoppisesti niin, että kuntosi kohoaa, arkiset askareet rullaavat mukavasti ja töissäkin jaksaa entistä paremmin.

TFW -harjoittelu sopii kaikille perusterveille ja skaalautuu kuntotasosta riippumatta kaikille, jotka haluavat jälleen löytää liikkumisen ilon!

 

 

TFW HELSINKI WARRIOR START POWERED BY PUHDISTAMO – SISÄLTÄÄ:

 • TFW Helsingin ammattivalmentajien ohjaamat tehokkaat harjoitukset kahdeksalle viikolle sisältäen kolme Warrior Start -tuntia viikossa
 • Pääsyn oman porukan kanssa tutustumaan TFW-metodin mukaiseen treenaamiseen täysin omaan tahtiin
 • Ohjeet ja reseptit hyvinvointia tukevaan ruokavalioon (Warrior Shred -opas ja -reseptikirja)
 • Kaksi Inbody -kehonkoostumusmittausta sekä kaksi toiminnallista kuntotestiä (alussa ja lopussa)
 • Yksityisen Facebook -ryhmän kurssilaisille
 • TFW Warrior Calendar -vuosikalenterin ja treenipäiväkirjan tukemaan harjoittelua kurssin aikana ja sen jälkeen
 • Puhdistamon TFW Helsingin Warrior Start -kurssille räätälöidyn starttipaketin
 • TFW Warrior Start -kurssipaidan


Kurssin hinta on 349 € (sis. alv). Paikkoja on rajoitetusti ja maksamalla kurssin varmistat paikkasi!

TFW HELSINKI WARRIOR START // ALKAA KESKIVIIKKONA 26.1.2022

Huomioithan, että Warrior Start -ryhmän tunnit ovat aina maanantai- ja keskiviikkoiltaisin klo 17-18 sekä lauantaisin klo 10-11. Testit ja mittaukset sisältyvät tunteihin ja ravinto-oppaan + reseptikirjan saat käyttöösi heti kurssin alussa.

 

MIKSI LÄHTEÄ MUKAAN?

 • Seitsemän vuoden aikana useat sadat ihan tavalliset ihmiset ovat käyneet tämän kurssin ja löytäneet vuosikausia kadoksissa olleen liikunnan ilon, sekä oppineet elämäntavan, joka tukee jokapäiväistä jaksamista arjessa.
 • Tällä hetkellä yli 10 000 ihmistä saa tuloksia TFW-metodin voimin maailmanlaajuisesti. Nyt on sinun vuorosi!
 • Hyvässä kunnossa olet paremmalla tuulella ja energisempi niin töissä, kuin kotona perheesi kanssa.
 • Kahdeksan viikkoa kestävä Warrior Start yhdistää rohkeasti oikean asenteen, ruokavalion ja treenin ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi.
 • Kurssi soveltuu kaikille elämänmuutosta etsiville lähtötasosta riippumatta. Olipa liikuntataustasi millainen tahansa, tulet hyötymään kurssista enemmän, kuin osaat kuvitellakaan!
 • Warrior Start -kurssi on tulevan vuoden 2022 ainutlaatuinen tilaisuus päästä osaksi TFW Helsingin iloista ja toisiaan kannustavaa treeniyhteisöä. #tfwfamilia


Älä enää lykkää päätöstä huolehtia itsestäsi, vaan ota tilanne HALTUUN ja varmista paikkasi nyt!

TFW HELSINKI WARRIOR START // ALKAA KESKIVIIKKONA 26.1.2022

 

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse, mikäli Sinulla on lisää kysyttävää Warrior Start -kurssista tai muusta toiminnastamme info@tfwhelsinki.com .

 

TFW Helsinki pidättää oikeudet muutoksiin.

Mitä meistä sanotaan?

”Itse mietin syksyllä vakavasti uskaltaako edes lähteä mukaan, onneksi lähdin! Aivan huikee mesta ja jengi. TFW-treenistä on tullut terveellinen elämäntapa, jota tulen varmasti jatkamaan ja myös kannustamaan muita osallistumaan.”

"En oo missään treeneissä ikinä saanu näin paljon onnistumisen tunteita ja hyvää mieltä!"

"Kiitos ihan parhaalle Warrior-jengille, tässä porukassa on ollut niin hyvä fiilis treenata, haastaa itseään sekä tsempata muita!
Ihan haikein mielin vikan porukkatreenin jälkeen, mut nähdään jatkossakin salilla - osan kanssa heti maanantaina."

"Ja erityiskiitos valmentajat Miska ja Roope - ootte saaneet meistä kyllä kaiken irti! Selkeät ohjeistukset, vinkit ja mahtava tsemppi teiltä on pitäneet porukan hyvin kasassa. Joka treeni - paras treeni! #hallussa"

Hinta

349€

Vellamonkatu 30 B
00550 Helsinki

Yhteystiedot
info@tfwhelsinki.com
Asiakaspalvelu arkisin:
Ma-To klo 10-15 +358 400 270 735


Vellamonkatu 30 B
00550 Helsinki

Yhteystiedot
info@tfwhelsinki.com
Asiakaspalvelu arkisin:
Ma-To klo 10-15 +358 400 270 735


#Hallussa


Ruoho on vihreää ja aurinko paistaa vuoden jokaisena päivänä TFW:llä

Ai mitä? Selasit kuitenkin tänne asti! Lähe ainakin testaamaan, miltä tuntuu treenata huippuporukassa hyvällä fiiliksellä! Me TFW:llä luvataan mahtavia hetkiä treenin parissa, yleisen kunnon paranemista sekä vireystilan kohoamista.

Eka treeni, paras treeni