TFW HELSINKI WARRIOR START

SUUREN KYSYNNÄN JOHDOSTA, TFW STADI SAA OMAN WARRIOR STARTIN SYYSKUUSSA!

Muistatko sen fiiliksen, kun herätyskellon soidessa aamulla pomppaat ylös virkeänä ja hyvällä fiiliksellä? Oot elämäsi kunnossa ja puhkut intoa hyppätä päivän duunien ja treenien kimppuun!

Kulunut vuosi on asettanut meille kaikille omat haasteensa ja yllä kuvailtu fiilis saattaa olla hetkellisesti kadoksissa. Kesälomien aikana treenit ja muutkin harrastukset on olleet ehkä tauolla ja arkeen palaaminen voi tuntua hieman ahdistavalta. Tämä yhdistettynä etätöiden johdosta vähentyneeseen arkiliikuntaan vaikuttaa helposti yleiseen jaksamiseen ja hyvinvointiin.

Me päätettiin TFW Stadin tiimillä vastata tähän haasteeseen ja laittaa käyntiin TFW Stadin oma Warrior Start -kurssi 20.9.2021 alkaen!

Tällä kahdeksan viikon mittaisella kurssilla pääset tutustumaan maailmalla suosittuun ja tuloksia tuovaan TFW -metodin mukaiseen harjoitteluun. Warrior Start -tunneilla saat tehdä liikkeitä oman tasosi mukaan niin, että treeneistä lähtiessäsi sinulle jää aina onnistunut fiilis. Joka viikko opit jotain uutta ja pian alat saada kiinni siitä, mitä fiksu treenaaminen sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi voi parhaimmillaan olla!

Nyt jos koskaan kannatta tarttua tilaisuuteen, sillä starttipaikkoja on myynnissä rajallinen määrä! TFW Helsingin starttikurssille oli kysyntää paljon enemmän, kuin vapaita paikkoja, joten nopea toiminta on valttia!

 

LÄHDE MUKAAN WARRIOR STARTIIN NYT!

TFW STADIN WARRIOR START // ALKAA MAANANTAINA 20.9.2021

**HUOM! Mikäli haluat maksaa kurssin kokonaan tai osittain liikuntaedulla, laitathan sähköpostia info@tfwstadi.com ja saat paluupostissa ohjeet maksamiseen.

 

MAAILMANLUOKAN TILAISUUS PÄÄSTÄ MUKAAN OPPIMAAN TEHOKKAAN JA TULOKSIA TUOVAN TFW -METODIN SALAT!

TFW Stadin salilla treenaat turvallisessa ympäristössä, jossa ammattitaitoiset valmentajat opastavat miten liikkeet tehdään oikein ja skaalataan omaan kuntotasoon sopivaksi. Kahdeksan viikon aikana ehdit oppia järkevän lihaskuntoharjoittelun perusteet ja huomaat miten TFW -metodin mukainen harjoittelu lisää hyvää fiilistä ja energiaa myös salin ulkopuolisessa elämässä.

Meidän kanssa sinun ei tarvitse muuntautua himotreenaajaksi tai aloittaa uusinta superdiettiä. Meille riittää, että ilmestyt paikalle ja teet parhaasi. Ohjauksessamme opit treenaamaan oikeaoppisesti niin, että kuntosi kohoaa, arkiset askareet rullaavat mukavasti ja töissäkin jaksaa entistä paremmin.

TFW -harjoittelu sopii kaikille perusterveille ja skaalautuu kuntotasosta riippumatta kaikille, jotka haluavat jälleen löytää liikkumisen ilon!

 

TFW STADI WARRIOR START SISÄLTÄÄ:

 • TFW Stadin ammattivalmentajien ohjaamat tehokkaat harjoitukset kahdeksalle viikolle sisältäen kolme Warrior Start -tuntia viikossa
 • Pääsyn oman porukan kanssa tutustumaan TFW-metodin mukaiseen treenaamiseen täysin omaan tahtiin
 • Ohjeet ja reseptit hyvinvointia tukevaan ruokavalioon (Warrior Shred -opas ja -reseptikirja)
 • Kaksi Inbody -kehonkoostumusmittausta sekä kaksi toiminnallista kuntotestiä (alussa ja lopussa)
 • Yksityisen Facebook -ryhmän kurssilaisille
 • TFW Warrior Start -kurssipaidan
 • Warrior Tracker ™ Online -harjoituspäiväkirjan käyttöoikeudet (www.warriortracker.com)


Kurssin hinta on 349 €
 (sis. alv). Paikkoja on rajoitetusti ja maksamalla kurssin varmistat paikkasi!

Huomioithan, että Warrior Start -ryhmän tunnit ovat aina maanantai- ja keskiviikkoiltaisin klo 18-19 sekä lauantaisin klo 11-12. Testit ja mittaukset sisältyvät tunteihin ja ravinto-oppaan + reseptikirjan saat käyttöösi heti kurssin alussa.

 

VARMISTA OMA STARTTIPAIKKASI NYT!

TFW STADIN WARRIOR START // ALKAA MAANANTAINA 20.9.2021

**HUOM! Mikäli haluat maksaa kurssin kokonaan tai osittain liikuntaedulla, laitathan sähköpostia info@tfwstadi.com ja saat paluupostissa ohjeet maksamiseen.

 

MIKSI LÄHTEÄ MUKAAN?

 • Seitsemän vuoden aikana useat sadat ihan tavalliset ihmiset ovat käyneet tämän kurssin ja löytäneet vuosikausia kadoksissa olleen liikunnan ilon, sekä oppineet elämäntavan, joka tukee jokapäiväistä jaksamista arjessa.
 • Tällä hetkellä yli 10 000 ihmistä saa tuloksia TFW-metodin voimin maailmanlaajuisesti. Nyt on sinun vuorosi!
 • Hyvässä kunnossa olet paremmalla tuulella ja energisempi niin töissä, kuin kotona perheesi kanssa.
 • Kahdeksan viikkoa kestävä Warrior Start yhdistää rohkeasti oikean asenteen, ruokavalion ja treenin ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi.
 • Kurssi soveltuu kaikille elämänmuutosta etsiville lähtötasosta riippumatta. Olipa liikuntataustasi millainen tahansa, tulet hyötymään kurssista enemmän, kuin osaat kuvitellakaan!
 • Warrior Start -kurssi on tulevan syksyn ainutlaatuinen tilaisuus päästä osaksi TFW Stadin iloista ja toisiaan kannustavaa treeniyhteisöä. #tfwfamilia


Älä enää lykkää päätöstä huolehtia itsestäsi, vaan ota tilanne HALTUUN ja varmista paikkasi nyt!

 

TFW STADI WARRIOR START // ALKAA MAANANTAINA 20.9.2021

 

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse, mikäli Sinulla on lisää kysyttävää Warrior Start -kurssista tai muusta toiminnastamme info@tfwstadi.com .

 

TFW Helsinki pidättää oikeudet muutoksiin.