Training for Warriors Level 1 -valmentajakoulutus 14-15.12.2019

Milloin: 14-15.12.2019

Missä: TFW Helsinki, Vellamonkatu 30 B sisäpiha, 00550 Helsinki

Miksi: Jokaisen ammattivalmentajan "must" koulutus. Opi motivoimaan ja johtamaan urheilijoitasi sekä tiimiäsi paremmin kuin koskaan ennen!

Kenelle: Koulutus soveltuu erinomaisesti kaikille, jotka haluavat kehittää omia taitojaan valmentajana, johtajana tai liikunta-alan ammattilaisena.

Training for Warriors Level 1 -valmentajakoulutus 14-15.12.2019

Training For Warriors -metodin kehittäjä ja huippuvalmentaja Martin Rooney saapuu Helsinkiin pitämään yhdessä Johannes ”Hatsolo” Hattusen ja TFW Helsingin kanssa loppuvuoden ehdottomasti motivoivimman valmentajakoulutuksen.

Joulukuussa järjestettävän Training for Warriors Level 1 -valmentajakoulutksen ovat osallistuneet tuhannet liikunta-alanosaajat ympäri maailmaa. Se on enemmän kuin pelkkä tekniikkakurssi – se on ainutlaatuinen sukellus ammattivalmentajan maailmaan. Kaksipäiväisen koulutuksen aikana laajennat osaamistasi tavoitteellisesta harjoittelusta, opit TFW -metodin perusteet sekä saat tehokkaat työkalut innostavaan ja aidosti urheilijalähtöiseen valmentamiseen.

TFW:ssä otetaan huomioon niin fysiikka- kuin mentaaliharjoittelu ja sen avulla on valmennettu lukemattomia huippu-urheilijoita kamppailulajeista aina jenkkifutikseen asti. Koulutus pureutuu monipuolisesti lämmittelyyn, voima-, nopeus-, kestävyys-, ja liikkuvuusharjoitteluun, ravintovalmennukseen sekä TFW metodin mukaisen harjoitussuunnitelman laatimiseen. Harjoittelun ohella saat lukuisia oivalluksia useilla elämän osa-alueilla. Iso osa osallistujista onkin onnistunut parantamaan niin omia kuin asiakkaidensa treenituloksia, etenemään urallaan, kehittämään liiketoimintaansa sekä rohkaistunut tavoittelemaan unelmiaan.

Ilmoittaudu mukaan TFW Level 1 koulutukseen!

Koulutuksen kulku

Kaksipäiväinen koulutus sisältää sekä luentoja, että käytännön harjoittelua. Kouluttajina toimivat Martin Rooney, joka on TFW:n perustaja ja kansainvälisesti tunnettu valmentaja sekä TFW Helsingin perustajajäsen Johannes Hattunen. Johannes on yksi maailman parhaista breaktanssijoista, arvostettu puhuja, kirjailija ja kansainvälisesti tunnettu valmentaja. Koulutuksen ilmapiiri on energinen, kannustava ja positiivinen, eikä kukaan jää ilman henkilökohtaista ohjausta. Luentojen aikana opit TFW:n menestyskonseptin salaisuudet aitojen tosielämän esimerkkien kautta. Koulutus sisältää loppukokeen, jonka läpäisy oikeuttaa viralliseen TFW Level 1 Warrior Certified -todistukseen. Lisäksi jokainen osallistuja saa TFW:n manuaalin muistiinpanoja varten.

Koulutus perustuu TFW:n omaan filosofiaan ja metodeihin. Malli on luotu kehittämään valmentajien, urheilijoiden ja kouluttajien kokonaisvaltaista tietotaitoa harjoittelusta ja hyvinvoinnista. Ensimmäinen koulutuspäivä koostuu TFW -metodin perusteista sekä arviointi- lämmittely- ja harjoitustekniikoiden läpikäynnistä. Toinen koulutuspäivä sisältää TFW-menetelmän opit aineenvaihdunnasta, ravinnosta ja liikkuvuudesta. Samalla käydään läpi harjoitusohjelmien suunnittelua ja jaksotusta. Molempiin päiviin kuuluu sekä luentoja, treenejä ja käytännönharjoittelua.

Loppukokeen läpäiseminen antaa täydet oikeudet toimia sertifioituna TFW 1. tason valmentajana. Koe koostuu 35 kysymyksen monivalintapatteristosta. Jos koetta ei läpäise ensimmäisellä kerralla tai sitä ei halua tehdä kurssin yhteydessä, sen voi tehdä myös myöhemmin. Sertifioitu valmentaja voi hakea itselleen TFW lisenssiä mikä oikeuttaa oman virallisen TFW salin perustamiseen.

TFW:n Level 1 -valmentajakoulutus sopii liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisille, personal trainereille, voima- ja kestävyysurheiluvalmentajille, itsepuolustuskouluttajille, taistelulajeja harrastaville, opettajille sekä kaikille omien taitojen kehittämisestä ja paremmasta suorituskyvystä kiinnostuneille.

 

Opetuskieli: Suomi & Englanti

Aika: 14-15.12.2019

Lauantai 9.00-17.00

Sunnuntai 8.30-16.00

Molempina päivinä pidetään lounastauko.

 

Paikka: TFW Helsinki, Vellamonkatu 30 B sisäpiha, 00550 Helsinki

Kurssin hinta: 549€ sis. alv 24%

Mikäli haluat maksaa kurssin kahdessa erässä ota yhteyttä info@tfwhelsinki.com

Huom. Edellinen kurssi myytiin loppuun nopeasti, joten varmista paikkasi nyt!

Ilmoittaudu mukaan TFW Level 1 koulutukseen!

 

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli Sinulla on kysyttävää kurssista tai toiminnastamme.

Sähköposti: johannes@tfwhelsinki.com

Puhelin: +358 44 545 8328  / Johannes Hattunen

 

TFW Helsinki Oy pidättää oikeudet kaikkiin mahdollisiin muutoksiin.

Mitä meistä sanotaan?

"Tässä mun nopea kommentti: Paras koulutus ikinä! Kannattaa ehdottomasti mennä, vaikka et olisi kiinnostunut valmentamisesta. Upea kokemus!"

"Tämän kurssin tärkein anti on siinä, että valmentaja/esimies saa ajatuksia ja käytännön työkaluja kuinka motivoida ja innostaa valmennettavaa. Ja tämä kaikki tapahtuu kahden päivän aikana mukavasti liikunnan avulla."

"Level 1 oli mullistava kokemus, joka muutti ajatusmaailmaa. Koulutus antoi alkusysäyksen elämäntavalle, joka tulee jatkumaan koko loppuelämän."

Hinta

549€

Paikkoja rajoitetusti / 50 kpl

Vellamonkatu 30 B
00550 Helsinki

Yhteystiedot
info@tfwhelsinki.com
Asiakaspalvelu arkisin:
Ma-Pe klo 11-15 +358 400 270 735

Ruoholahdenkatu 21 C, -2. kerros
00180 Helsinki

Yhteystiedot
info@tfwstadi.com
Asiakaspalvelu arkisin:
Ma-Pe klo 11-15 +358 400 270 735


Vellamonkatu 30 B
00550 Helsinki

Yhteystiedot
info@tfwhelsinki.com
Asiakaspalvelu arkisin:
Ma-Pe klo 11-15 +358 400 270 735

Ruoholahdenkatu 21 C, -2. kerros
00180 Helsinki

Yhteystiedot
info@tfwstadi.com
Asiakaspalvelu arkisin:
Ma-Pe klo 11-15 +358 400 270 735


#Hallussa


Ruoho on vihreää ja aurinko paistaa vuoden jokaisena päivänä TFW:llä

Ai mitä? Selasit kuitenkin tänne asti! Lähe ainakin testaamaan, miltä tuntuu treenata huippuporukassa hyvällä fiiliksellä! Me TFW:llä luvataan mahtavia hetkiä treenin parissa, yleisen kunnon paranemista sekä vireystilan kohoamista.

Eka treeni, paras treeni