Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

Vuoden 2022 ehdottomasti motivoivin valmentajakoulutus tulee tässä! Training For Warriors -metodin kehittäjä ja huippuvalmentaja Martin Rooney saapuu Helsinkiin pitämään suositun TFW Level 1 -valmentajakoulutuksen yhdessä TFW Helsingin kanssa.

Huhtikuussa järjestettävään Training for Warriors Level 1 -valmentajakoulutkseen ovat osallistuneet tuhannet liikunta-alan osaajat ympäri maailmaa. Tämä koulutus on paljon enemmän, kuin pelkkä tekniikkakurssi – se on ainutlaatuinen sukellus ammattivalmentajan maailmaan. Kaksipäiväisen koulutuksen aikana laajennat osaamistasi tavoitteellisesta harjoittelusta, opit TFW -metodin perusteet sekä saat tehokkaat työkalut innostavaan ja aidosti urheilijalähtöiseen valmentamiseen.

TFW:ssä otetaan huomioon niin fysiikka-, kuin mentaaliharjoittelukin ja sen avulla valmennetaan lukemattomia huippu-urheilijoita kamppailulajeista aina jenkkifutikseen asti. Koulutus pureutuu monipuolisesti lämmittelyyn, voima-, nopeus-, kestävyys-, ja liikkuvuusharjoitteluun, ravintovalmennukseen sekä TFW -metodin mukaisen harjoitussuunnitelman laatimiseen. Harjoittelun ohella saat lukuisia oivalluksia muillakin elämän osa-alueilla. Iso osa osallistujista onkin onnistunut parantamaan niin omia, kuin asiakkaidensa treenituloksia, etenemään urallaan, kehittämään liiketoimintaansa sekä rohkaistunut tavoittelemaan unelmiaan.

Ilmoittaudu mukaan TFW Level 1 koulutukseen!

Koulutuksen kulku

Kaksipäiväinen koulutus sisältää sekä luentoja, että käytännön harjoittelua. Kouluttajana toimii Martin Rooney, joka on TFW:n perustaja ja kansainvälisesti tunnettu valmentaja, puhuja sekä kirjailija. Luentojen aikana opit TFW:n menestyskonseptin salaisuudet aitojen tosielämän esimerkkien kautta. Koulutus sisältää loppukokeen, jonka läpäisy oikeuttaa viralliseen TFW Level 1 Warrior Certified -todistukseen. Lisäksi jokainen osallistuja saa TFW:n manuaalin muistiinpanoja varten sekä kurssipaidan.

Koulutus perustuu TFW:n omaan filosofiaan ja metodeihin. Malli on luotu kehittämään valmentajien, urheilijoiden ja kouluttajien kokonaisvaltaista tietotaitoa harjoittelusta ja hyvinvoinnista. Ensimmäinen koulutuspäivä koostuu TFW -metodin perusteista sekä arviointi- lämmittely- ja harjoitustekniikoiden läpikäynnistä. Toinen koulutuspäivä sisältää TFW -menetelmän opit aineenvaihdunnasta, ravinnosta ja liikkuvuudesta. Samalla käydään läpi harjoitusohjelmien suunnittelua ja jaksotusta. Molempiin päiviin kuuluu sekä luentoja, treenejä että käytännön harjoittelua.

Loppukokeen läpäiseminen antaa täydet oikeudet toimia sertifioituna TFW 1 -tason valmentajana. Koe koostuu 35 kysymyksen monivalintapatteristosta. Jos koetta ei läpäise ensimmäisellä kerralla tai sitä ei halua tehdä kurssin yhteydessä, sen voi tehdä myös myöhemmin. Sertifioitu valmentaja voi hakea itselleen TFW -lisenssiä, joka oikeuttaa oman virallisen TFW -salin perustamiseen.

TFW Level 1 -valmentajakoulutus sopii liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisille, personal trainereille, voima- ja kestävyysurheiluvalmentajille, itsepuolustuskouluttajille, taistelulajeja harrastaville, opettajille sekä kaikille omien taitojen kehittämisestä ja paremmasta suorituskyvystä kiinnostuneille.

Opetuskieli: Englanti & Suomi

Milloin: 23.-24.4.2022

Alustava aikataulu:
Lauantai 9.00-17.00
Sunnuntai 8.30-16.00

Molempina päivinä pidetään lounastauko.

Paikka: TFW Helsinki, Vellamonkatu 30 B sisäpiha, 00550 Helsinki

Kurssin hinta: 549€ sis. alv 24%

Mikäli haluat maksaa kurssin kahdessa erässä, ota yhteyttä info@tfwhelsinki.com

HUOM! Edellinen kurssi myytiin loppuun todella nopeasti, joten varmista paikkasi mahdollisimman pian!

Ilmoittaudu mukaan TFW Level 1 koulutukseen!

 

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli Sinulla on kysyttävää kurssista tai toiminnastamme.

Sähköposti: petri@tfwhelsinki.com

Puhelin: +358408364824  / Petri Rasanen

 

TFW Helsinki Oy pidättää oikeudet kaikkiin mahdollisiin muutoksiin.