Tiesitkö, että supersuositut Training For Warriors -tunnit löytyvät myös Espoosta?

Lauantaina 21.9.2019 myös sinulla on mahdollisuus ottaa kaikille avoimet tunnit haltuun Elastisen ja Johannes ”Hatsolo” Hattusen kanssa klo 11.00 & 13.00 osoitteessa Vitikka 4, 02630 Espoo. Ota energisempi startti loppuvuoteen ja tule tsekkaamaan TFW Kilon syystarjoukset.

Varmista paikkasi ilmoittautumalla

Varmista paikkasi ilmoittautumalla alla olevalla lomakkeella. Voit kuitenkin tulla mukaan ilman ilmoittautumista walk-in-periaatteella. Nähdään lauantaina 21.9! Osallistu myös Facebook-tapahtumaan!

[activecampaign form=12]

Haluamme ilmoittaa, että lähettämällä tämän lomakkeen, luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti. Lähettämällä lomakkeen liityt myös TFW Helsinki Oy:n uutiskirjelistalle. Halutessasi voit poistua uutiskirjelistalta helposti viestin lopussa olevan Unsubscribe-painikkeen avulla. Huomioithan, että harjoittelu TFW Kilon tiloissa tapahtuu omalla vastuulla. Asiakas on itse vastuussa henkilökohtaisista harjoitteluun liittyvistä vakuutuksista.

Mikä TFW?

Training For Warriors (TFW) on valmentaja Martin Rooneyn kehittämä ainutlaatuinen valmennusmetodi. Yhdysvaltalainen Rooney loi metodin alunperin erityisesti huippu-urheilijoiden tarpeita silmälläpitäen, mutta vuosien varrella sen on todettu sopivan erinomaisesti myös tavalliselle kuntosalikävijälle iästä riippumatta. Salilla harjoittelun ikäraja on 18-vuotta. Ikärajasta voidaan poiketa tapauskohtaisesti. Asiasta sovitaan erikseen huoltajan kanssa.

Miksi TFW?

TFW yhdistää erityisellä tavalla sekä kehon, että mielen harjoittamisen ja tarjoaa välineet kaikille niille, jotka haluavat parantaa kuntoaan, suorituskykyään tai yleistä terveyttään – henkistä vahvuutta unohtamatta.

Mitä TFW:llä tehdään?

TFW ei ole urheilulaji vaan treenifilosofia, jonka avulla sinun on mahdollista saada lisäenergiaa arkeen sekä omien intohimojesi toteuttamiseen. Harjoittelun lisäksi riittävä lepo yhdistettynä ravitsevaan ruokavalioon mahdollistavat elimistön optimaalisen palautumisen ja toivottujen tuloksien saavuttamisen.

Varmista paikkasi ilmoittautumalla

Varmista paikkasi ilmoittautumalla alla olevalla lomakkeella. Voit kuitenkin tulla mukaan ilman ilmoittautumista walk-in-periaatteella. Nähdään lauantaina 21.9! Osallistu myös Facebook-tapahtumaan!

[activecampaign form=12]

Haluamme ilmoittaa, että lähettämällä tämän lomakkeen, luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti. Lähettämällä lomakkeen liityt myös TFW Helsinki Oy:n uutiskirjelistalle. Halutessasi voit poistua uutiskirjelistalta helposti viestin lopussa olevan Unsubscribe-painikkeen avulla. Huomioithan, että harjoittelu tapahtuu omalla vastuulla.