TFW Helsinki ja Hatsolo innostavat sinut mukaan 1kk TFW Bootcamppiin. Kokonaisvaltaisten treeniemme ansiosta tunnet itsesi varmasti energisemmäksi, rohkeammaksi ja vahvemmaksi kuin koskaan ennen. Positiivisia muutoksia on mahdollista saada aikaan jo yhdessä kuukaudessa. Kaikki alkaa kuitenkin siitä, että tartut tilaisuuteen. Älä aikaile, nyt on sinun vuorosi!

Hatsolo on aloittanut TFW treenit jo vuonna 2011 ja on Suonen ensimmäisen TFW salin perustajajäsen. Tässä hänen mietteitään treeneistämme ja siitä mikä TFW:ssä on parasta!

”Mä oon ollut Suomessa TFW:ssä mukana alusta asti. Olen valmentanut tuhansia ja tuhansia TFW tunteja, mutta edelleen rakastan hypätä mukaan treeneihin oppilaana. TFW on ollut perusta mun kunnolle viimeiset kahdeksan vuotta ja sen ansiosta olen pärjännyt maailman huipulla breakdancessa vielä nykypäivänäkin. Parasta TFW:ssä on sen kokonaisvaltaisuus ja tehokkuus. Sun ei tarvitse kuin ilmestyä paikalle ja tehdä parhaasi. Lopputuloksena olet saanut timantin kovan treenin ja paljon energiaa myös henkisesti. TFW on mun henkireikä!”- Hatsolo

Ota tilanne haltuun ja ilmoittaudu mukaan!

Osta jäsenyys nyt!