TFW Helsinki ja Sara Tickle innostavat sinut mukaan 1kk TFW Bootcamppiin. Kokonaisvaltaisten treeniemme ansiosta tunnet itsesi varmasti energisemmäksi, rohkeammaksi ja vahvemmaksi kuin koskaan ennen. Positiivisia muutoksia on mahdollista saada aikaan jo yhdessä kuukaudessa. Kaikki alkaa kuitenkin siitä, että tartut tilaisuuteen. Älä aikaile, nyt on sinun vuorosi!

Sara aloitti treenit TFW Helsingillä syksyllä 2014 ja on treenannut meillä aktiivisesti siitä asti. Tässä hänen mietteitään treeneistämme ja siitä mikä TFW:ssä on parasta!

”Parasta salilla on energia ja huiput valmentajat. Tällä salilla sinun ei tarvitse motivoida itseäsi treenaamaan, muut hoitavat sen puolestasi. Riittää kun tulet paikalle, niin hyvä treeni ja fiilis on taattu. Salilla ei treenata pelkästään fyysistä voimaa, täällä keskitytään myös henkisien voimavarojen kehittämiseen. Sali ja treenaaminen eivät ole se elämän ykkösjuttu, oikea elämä tapahtuu salin seinien ulkopuolella. Kokonaisvaltaiset treenit ovat antaneet minulle hyvät eväät saavuttaa se paras versio itsestäni. Koen, että olen TFW:n kautta saanut rohkeutta toteuttaa unelmiani. Hyviä asioita on vaan alkanut tapahtumaan salille liittymisen jälkeen, enkä usko että se on sattumaa.
Minussa on tapahtunut muutos ?” -Sara

Ota tilanne haltuun ja ilmoittaudu mukaan!

Osta jäsenyys nyt!