TREENAA KUIN SARA

Milloin: Kampanja on voimassa 30.9.2018 tai niin kauan kuin paikkoja riittää. (20kpl)

Missä: Jäsenyys on voimassa TFW Helsingin, TFW Stadin ja TFW Kilon toimipisteissä.

Miksi:

Kenelle: TFW-treenit sopivat kaikille aiemmasta liikuntataustasta ja kuntotasosta huolimatta.

TREENAA KUIN SARA

TFW Helsinki ja Sara Tickle innostavat sinut mukaan 1kk TFW Bootcamppiin. Kokonaisvaltaisten treeniemme ansiosta tunnet itsesi varmasti energisemmäksi, rohkeammaksi ja vahvemmaksi kuin koskaan ennen. Positiivisia muutoksia on mahdollista saada aikaan jo yhdessä kuukaudessa. Kaikki alkaa kuitenkin siitä, että tartut tilaisuuteen. Älä aikaile, nyt on sinun vuorosi!

Sara aloitti treenit TFW Helsingillä syksyllä 2014 ja on treenannut meillä aktiivisesti siitä asti. Tässä hänen mietteitään treeneistämme ja siitä mikä TFW:ssä on parasta!

”Parasta salilla on energia ja huiput valmentajat. Tällä salilla sinun ei tarvitse motivoida itseäsi treenaamaan, muut hoitavat sen puolestasi. Riittää kun tulet paikalle, niin hyvä treeni ja fiilis on taattu. Salilla ei treenata pelkästään fyysistä voimaa, täällä keskitytään myös henkisien voimavarojen kehittämiseen. Sali ja treenaaminen eivät ole se elämän ykkösjuttu, oikea elämä tapahtuu salin seinien ulkopuolella. Kokonaisvaltaiset treenit ovat antaneet minulle hyvät eväät saavuttaa se paras versio itsestäni. Koen, että olen TFW:n kautta saanut rohkeutta toteuttaa unelmiani. Hyviä asioita on vaan alkanut tapahtumaan salille liittymisen jälkeen, enkä usko että se on sattumaa.
Minussa on tapahtunut muutos ?” -Sara

  • TFW 1kk Bootcamp sisältää 4 harjoitusta viikossa saliemme normaalien lukujärjestyksen mukaisesti. Pääset samantien mukaan  Voit valita treenit omien aikataulujesi mukaisesti. Suosittelemme kahta voima- ja kahta hurrikaani-/circuit- harjoitusta viikossa. Näin takaat itsellesi optimaalisen harjoitusohjelman ja riittävän palautumisen parhaiden mahdollisten tulosten saavuttamiseksi. Lue tästä lisää TFW -harjoittelusta.
  • Voit aloittaa jäsenyyden milloin sinulle parhaiten sopii (kuitenkin viimeistään 1.10.2018 mennessä). Jäsenyys on määräaikainen ja päättyy automaattisesti ensimmäisen kuukauden jälkeen, jatkosta päätät sinä itse.

Ota tilanne haltuun ja ilmoittaudu mukaan!

Osta jäsenyys nyt!

 

Vellamonkatu 30 B
00550 Helsinki

Yhteystiedot
info@tfwhelsinki.com
Asiakaspalvelu arkisin:
Ma-To klo 15-19 +358 400 270 735


Vellamonkatu 30 B
00550 Helsinki

Yhteystiedot
info@tfwhelsinki.com
Asiakaspalvelu arkisin:
Ma-Pe klo 11-15 +358 400 270 735


#Hallussa


Ruoho on vihreää ja aurinko paistaa vuoden jokaisena päivänä TFW:llä

Ai mitä? Selasit kuitenkin tänne asti! Lähe ainakin testaamaan, miltä tuntuu treenata huippuporukassa hyvällä fiiliksellä! Me TFW:llä luvataan mahtavia hetkiä treenin parissa, yleisen kunnon paranemista sekä vireystilan kohoamista.

Eka treeni, paras treeni