Tammikuun 2023 Warrior Start -aloituskurssin paikat myynnissä nyt! Lue lisää ja varmista paikkasi!

Suosittu Warrior Start Powered by Puhdistamo -kurssi alkaa tammikuussa 2023!

8 viikon Warrior Start -kurssi soveltuu kaikille elämänmuutosta etsiville lähtötasosta riippumatta

TFW HELSINGIN UUDISTUNUT WARRIOR START -KURSSI ALKAA TAMMIKUUSSA!

Suosittu ja tuloksia tuova Warrior Start – Powered by Puhdistamo -kurssimme uudistuu ja tarjoaa jatkossa entistä monipuolisemman paketin kokonaisvaltaisesti hyvinvoinnista kiinnostuneille. 

Starttaa vuosi 2023 energisesti ja lähde rohkeasti mukaan vuoden ensimmäinen kurssille tiistaina 10.1.2023 klo 17.00! 

Aika: 10.1. – 5.3.2023
Paikka: TFW Helsinki, Vellamonkatu 30 B, Helsinki

Kurssin hinta on 399 € (sis. alv.)
Paikkoja on rajoitetusti 20 kpl ja maksamalla kurssin varmistat paikkasi.

HUOM! Mikäli haluat maksaa kurssin kokonaan tai osittain liikuntaedulla, laitathan sähköpostia info@tfwhelsinki.com ja saat paluupostissa ohjeet maksamiseen.

Uudistunut TFW Helsingin Warrior Start Powered by Puhdistamo sisältää:

 • TFW Helsingin ammattivalmentajien ohjaamat tehokkaat harjoitukset kahdeksalle viikolle sisältäen kolme Warrior Start -tuntia* viikossa
 • Pääsyn oman porukan kanssa tutustumaan TFW-metodin mukaiseen treenaamiseen täysin omaan tahtiin
 • Ohjeet hyvinvointia tukevaan ruokavalioon (TFW Helsingin ravinto-opas)
 • TFW Helsingin Rennon ravitsemuksen kulmakivet -ravintoluennon
 • Kaksi Inbody -kehonkoostumusmittausta sekä kaksi toiminnallista kuntotestiä (alussa ja lopussa)
 • Yksityisen Facebook -ryhmän kurssilaisille
 • Puhdistamon TFW Helsingin Warrior Start -kurssille räätälöimän starttipaketin
 • TFW Warrior Start -kurssipaidan
 • Sekä uutuutena MyZone MZ-Switch -sykevyön (arvo 157€)

*Warrior Start -ryhmän tunnit ovat aina tiistai- ja torstai-iltaisin klo 17-18 sekä sunnuntaisin klo 17-18, 10.1. – 5.3.2023 välisenä aikana. Testit ja mittaukset sisältyvät tunteihin. Ravinto-luento pidetään etänä ja ravinto-oppaan saat käyttöösi luennon jälkeen.

HUOM! Mikäli haluat maksaa kurssin kokonaan tai osittain liikuntaedulla, laitathan sähköpostia info@tfwhelsinki.com ja saat paluupostissa ohjeet maksamiseen.

MyZone mukana Warrior Start -kurssilla!

MyZone sykkeenseurantajärjestelmä nyt ensimmäistä kertaa mukana TFW Helsingin uudistuneessa Warrior Start -kurssilla. 

MyZone toimii valmentajasi apuvälineenä yksilöllisen harjoitteluintensiteetin seuraamiseksi, jotta osaamme entistä paremmin ohjata sinua kohti tavoitteitasi. MZ perustuu Taistelijan henkilökohtaiseen maksimisyykkeeseen, jolloin sykkeenseurantajärjestelmä auttaa sinua tasosi mukaisesti optimoimaan harjoitustehoasi.

MyZone tarjoaa myös lukuisia muita ominaisuuksia, joista kuulet lisää ja joita opit kurssin aikana hyödyntämään. Kaikki kurssilaiset saavat itselleen uuden MyZone MZ-Switch laitteen, joka on maailman ensimmäinen kolmella tavalla, rintaan, ranteeseen tai käsivarteen puettava sykemittari! Laitteen arvo on normaalisti *157€

*Hinta perustuu Myzonen oman verkkokaupan tuotehintaan. 

HUOM! Mikäli haluat maksaa kurssin kokonaan tai osittain liikuntaedulla, laitathan
sähköpostia 
info@tfwhelsinki.com ja saat paluupostissa ohjeet maksamiseen.

Mitä voit odottaa kurssilta?

Tällä kahdeksan viikon mittaisella intensiivikurssilla pääset tutustumaan maailmalla suosittuun ja tuloksia tuovaan TFW -metodin mukaiseen harjoitteluun oman ryhmäsi kanssa. Warrior Start -tunneilla saat tehdä liikkeitä oman tasosi mukaan niin, että treeneistä lähtiessäsi sinulle jää aina onnistunut fiilis. Joka viikko opit jotain uutta ja pian alat saada kiinni siitä, mitä fiksu treenaaminen sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi voi parhaimmillaan olla!

HUOM! Mikäli haluat maksaa kurssin kokonaan tai osittain liikuntaedulla, laitathan sähköpostia info@tfwhelsinki.com ja saat paluupostissa ohjeet maksamiseen.

Miksi lähteä mukaan?

 • Kahdeksan vuoden aikana useat sadat ihan tavalliset ihmiset ovat käyneet tämän kurssin ja löytäneet vuosikausia kadoksissa olleen liikunnan ilon, sekä oppineet elämäntavan, joka tukee jokapäiväistä jaksamista arjessa.
 • Tällä hetkellä yli 10 000 ihmistä saa tuloksia TFW-metodin voimin maailmanlaajuisesti. Nyt on sinun vuorosi!
 • Hyvässä kunnossa olet paremmalla tuulella ja energisempi niin töissä, kuin kotona perheesi kanssa.
 • Kahdeksan viikkoa kestävä Warrior Start yhdistää rohkeasti oikean asenteen, ruokavalion ja treenin ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi.
 • Kurssi soveltuu kaikille elämänmuutosta etsiville lähtötasosta riippumatta. Olipa liikuntataustasi millainen tahansa, tulet hyötymään kurssista enemmän, kuin osaat kuvitellakaan!

HUOM! Mikäli haluat maksaa kurssin kokonaan tai osittain liikuntaedulla, laitathan sähköpostia info@tfwhelsinki.com ja saat paluupostissa ohjeet maksamiseen.

Vastaanotamme kaikkia liikuntaetuja

Mikäli haluat maksaa kurssin kokonaan tai osittain liikuntaedulla, laitathan sähköpostia info@tfwhelsinki.com ja saat paluupostissa ohjeet maksamiseen.

Smartum-Pay-logo-TFW-Stadi.png
ePassi-logo-TFW-Stadi.png
Edenred-logo-TFW-Stadi.png
Eazybreak-logo-TFW-Stadi.png

Mahtava tilaisuus päästä oppimaan tehokkaan ja tuloksia tuovan TFW-metodin salat

TFW Helsingin salilla treenaat turvallisessa ympäristössä, jossa ammattitaitoiset valmentajat opastavat miten liikkeet tehdään oikein ja skaalataan omaan kuntotasoon sopivaksi. Kahdeksan viikon aikana ehdit oppia järkevän lihaskuntoharjoittelun perusteet ja huomaat miten TFW -metodin mukainen harjoittelu lisää hyvää fiilistä ja energiaa myös salin ulkopuolisessa elämässä.

Meidän kanssa sinun ei tarvitse muuntautua himotreenaajaksi tai aloittaa uusinta superdiettiä. Meille riittää, että ilmestyt paikalle ja teet parhaasi. Ohjauksessamme opit treenaamaan oikeaoppisesti niin, että kuntosi kohoaa, arkiset askareet rullaavat mukavasti ja töissäkin jaksaa entistä paremmin.

TFW -harjoittelu sopii kaikille perusterveille ja skaalautuu kuntotasosta riippumatta kaikille, jotka haluavat jälleen löytää liikkumisen ilon!

HUOM! Mikäli haluat maksaa kurssin kokonaan tai osittain liikuntaedulla, laitathan sähköpostia info@tfwhelsinki.com ja saat paluupostissa ohjeet maksamiseen.

Eikö kurssi sovi aikatauluihisi?

Ei hätää, TFW-harjoittelu on mahdollista aloittaa monella tapaa! TFW-harjoittelun aloittamiseksi et kuitenkaan tarvitse aloituskurssia, vaan voit varata ilmaisen kokeilutunnin, ja sen jälkeen aloittaa normaaleilla lukujärjestyksen mukaisilla tunneillamme. Kaikki TFW-harjoitteet sopivat kaikille aiemmasta kuntoilutaustasta ja kuntotasosta huolimatta.

Kaikissa kysymyksissä laitathan meille sähköpostia osoitteeseen info@tfwhelsinki.com.

TFW Helsinki Warrior Start -kurssi järjestetään yhteistyössä Puhdistamon kanssa

Puhdistamo-logo-official-yhteistyokumppani-TFW-Stadi.png

TFW Helsinki Oy pidättää oikeudet kaikkiin muutoksiin.