Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

Miten aloittaa TFW-harjoittelu?

Aloittaminen TFW Helsingillä on helppoa. Harjoittelun voi aloittaa ilman erillistä aloituskurssia kuka vain, aiemmasta kuntoilutaustasta ja kokemuksesta riippumatta. Ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ovat joka tunnilla valmiina auttamassa sinua oppimaan uutta ja kehittymään. Jäsenyyden pystyt ostamaan helposti suoraan verkkokaupastamme ja valitsemaan itselle sopivan aloituspäivän.

Järjestämme myös 2 – 4 kertaa vuodessa Warrior Start -peruskursseja. Tällä kahdeksan viikon mittaisella intensiivikurssilla pääset tutustumaan suosittuun ja tuloksia tuovaan TFW -metodin mukaiseen harjoitteluun oman ryhmäsi kanssa. 

Warrior Start -tunneilla saat tehdä liikkeitä oman tasosi mukaan niin, että treeneistä lähtiessäsi sinulle jää aina onnistunut fiilis. Joka viikko opit jotain uutta ja pian alat saada kiinni siitä, mitä fiksu treenaaminen sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi voi parhaimmillaan olla!

Seuraava kurssi alkaa maaliskuussa 22.8.2023 ja on tämän syksyn viimeinen kurssi. Nyt kannattaa toimia nopeasti!! 

Lisäinfoa kurssista löydät TÄSTÄ.
Paikkoja näillä kursseilla on rajoitetusti (20kpl), joten kannattaa toimia nopeasti!

” Itse mietin syksyllä vakavasti uskaltaako edes lähteä mukaan, onneksi lähdin! Aivan huikee mesta ja jengi. TFW-treenistä on tullut terveellinen elämäntapa, jota tulen varmasti jatkamaan ja myös kannustamaan muita osallistumaan. ”

Jos kuitenkin haluat ensin testata TFW Helsingin treenejä, niin sekin onnistuu! Kysyä tulevista kokeilutuntimahdollisuuksista sähköpostitse info@tfwhelsinki.com tai osta kerta käynti helposti verkkokaupastamme ja tule testaamaan TFW Hurrikaani / Energy Circuit -tuntia.

Jokaisella tunnilla sinua on avustamassa ammattitaitoinen TFW Helsingin valmentaja sekä muut kokeneet TFW-treenaajat. TFW-harjoittelu sopii kaikille aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta, joten pärjäät tunnilla varmasti! #hallussa #tfwhelsinki #familia

 

” Huippu treeni ja aivan mahtava henki ryhmässä! Tällaista tsemppausta ja yhteistyötä kun saisi levitettyä muillekin elämän osa-alueille. Kiitos TFW Helsinki! ”

MIKÄ IHMEEN TFW?

TFW:n erottaa muista metodeista sen kokonaisvaltainen lähestymistapa harjoitteluun. TFW yhdistää monipuolisen lämmittelyn, nopeus-, voima-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelun ravintovalmennusta ja henkistä valmennusta unohtamatta ja se on testattu maailman huippu-urheilijoilla sekä arjen taistelijoilla. Harjoittelun kaikkia osa-alueita ohjaavat filosofiset toimintaperiaatteet, jotka luovat pohjan TFW-metodille. Lopputuloksena on monipuolinen, turvallinen ja tehokas periaatekeskeinen harjoitusohjelma, jonka avulla jokaisen on mahdollisuus saavuttaa tavoitteensa ja toteuttaa unelmansa!

TFW ei ole urheilulaji, vaan treenifilosofia, jonka avulla sinun on mahdollista saada lisäenergiaa arkeen sekä omien intohimojesi toteuttamiseen.

Suosittelemme harjoittelussa noudatettavan kaavaa 4D + 4E (4 Days a week forever). Kaava tarkoittaa maksimissaan kaksi TFW-Voimaharjoitusta ja kaksi TFW Hurrikaani tai Energy Circuit -harjoitusta viikossa. Harjoittelun lisäksi riittävä lepo yhdistettynä ravitsevaan ruokavalioon mahdollistavat elimistön optimaalisen palautumisen ja toivottujen tuloksien saavuttamisen.

TUNTIKUVAUKSET

Voimaharjoittelu on TFW­-metodin kulmakivi! Tunneilla yhdistellään monipuolisesti välineillä, sekä omalla kehonpainolla tehtäviä harjoitteita. Tutuiksi tulevat niin maastavedot, kyykyt, punnerrukset kuin leuanvedotkin. Voima 1 -tunnin pääpaino on ylävartalon lihaksien voiman kehittämisssä, kun taas Voima 2 -tunnilla painotus on jalkojen ja alavartalon lihaksissa. Tunnit soveltuvat lähtötasosta riippumatta kaikille ja jokainen harjoitus suoritetaan oman tason mukaisesti osaavien valmentajien ohjeistuksella.

TFW Hurrikaani, Energy Circuit ja Speed & Strength -tunneilla syke nousee ja rasva palaa. Tunneilla hyödynnetään monipuolisesti kahvakuulia, levytankoja, kuntopalloja, battle­-köysiä sekä kehonpainoharjoitteita yhdistettynä ketteryys- ja juoksu­harjoitteisiin. Hurrikaani on hyvä valinta ensimmäiseksi TFW-tunniksi ja se sopii myös henkilöille, joilla hauis ei vielä pullistele tai kynnys osallistua ryhmäliikuntaan on yleensä korkea.

Training For Warriors- ohjelmaa ovat maailmanlaajuisesti käyttäneet tuhannet eri urheilulajien huiput (NFL, NBA, MLB, UFC) parantaakseen fyysistä suorituskykyään ja henkistä vahvuuttaan. TFW ei ole kuitenkaan vain urheilijoita varten. Työskentelemme päivittäin tavallisten ihmisten kanssa, jotka haluavat voida paremmin ja saavuttaa elämässään enemmän. Tuhannet ihmiset ympäri maailmaa saavuttavat uskomattomia tuloksia ja voittavat itsensä TFW- metodin avulla päivittäin. Haluatko Sinä kasvattaa lihasmassaa, parantaa kuntoasi, polttaa rasvaa sekä parantaa itsetuntoasi? Ota TFW-treenit haltuun ja aloita treenaaminen kanssamme aidosti innostavassa ympäristössä.

 

” Huikea treeni, meiningillä ja ammattitaidolla ohjattu. Parasta on kuitenki tää kestohymy joka jäi päälle moneks tunniks. Kiitos, tänne uudestaan! ”

Lyhyesti vielä vaihtoehdot aloittamiselle, valitse itsellesi sopivin alla olevista linkeistä.

Nähdään salilla! #hallussa


Ps. Tiesithän, että TFW-saleja löytyy ympäri: TFW Stadi, TFW Kilo, TFW Vantaa, TFW Konala, TFW Kerava, TFW Manse, TFW Rauma, TFW Pori, TFW Imatra, TFW Lappeenranta, TFW Joensuu, TFW Kajaani sekä TFW Oulu. Tsekkaa sinua lähin sali ja ota tilanne haltuun!

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!