Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

Miten aloittaa TFW-harjoittelu?

Aloittaminen TFW Helsingillä on helppoa. Harjoittelun voi aloittaa ilman erillistä aloituskurssia kuka vain, aiemmasta kuntoilutaustasta ja kokemuksesta riippumatta. Ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ovat joka tunnilla valmiina auttamassa sinua oppimaan uutta ja kehittymään. Jäsenyyden pystyt ostamaan helposti suoraan verkkokaupastamme ja valitsemaan itselle sopivan aloituspäivän.

Järjestämme myös 2 – 4 kertaa vuodessa Warrior Start -peruskursseja. Tällä kahdeksan viikon mittaisella intensiivikurssilla pääset tutustumaan suosittuun ja tuloksia tuovaan TFW -metodin mukaiseen harjoitteluun oman ryhmäsi kanssa. 

Warrior Start -tunneilla saat tehdä liikkeitä oman tasosi mukaan niin, että treeneistä lähtiessäsi sinulle jää aina onnistunut fiilis. Joka viikko opit jotain uutta ja pian alat saada kiinni siitä, mitä fiksu treenaaminen sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi voi parhaimmillaan olla!

Seuraava kurssi alkaa huhtikuussa 7.4.2024 ja paikat kurssiulle liikkuvat jo hyvää vauhtia. Nyt kannattaakin toimia nopeasti, ennen kuin paikat loppuvat kesken!! 

Lisäinfoa kurssista löydät TÄSTÄ.
Paikkoja näillä kursseilla on rajoitetusti (14kpl). 

” Itse mietin syksyllä vakavasti uskaltaako edes lähteä mukaan, onneksi lähdin! Aivan huikee mesta ja jengi. TFW-treenistä on tullut terveellinen elämäntapa, jota tulen varmasti jatkamaan ja myös kannustamaan muita osallistumaan. ”

Jos kuitenkin haluat ensin testata TFW Helsingin treenejä, niin sekin onnistuu!

Kaikki lukujärjestyksemme mukaiset Hurrikaani ja Circuit -tunnit soveltuvat testitunniksi/ensikertalaiselle. Jokaisella tunnilla sinua on avustamassa ammattitaitoinen TFW-valmentaja sekä muut kokeneet TFW-treenaajat. TFW-harjoittelu sopii kaikille aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta, joten pärjäät tunnilla varmasti!

Osta testikertaa varten *kertakäynti verkkokaupastamme ja nähdään treeneissä!

Voit laittaa meille myös sähköpostia info@tfwhelsinki.com jos sinulla on mitään kysyttävää toimintaamme liittyen.

*Kertakäynti maksaa 25€ sis. alv.

” Huippu treeni ja aivan mahtava henki ryhmässä! Tällaista tsemppausta ja yhteistyötä kun saisi levitettyä muillekin elämän osa-alueille. Kiitos TFW Helsinki! ”

MIKÄ IHMEEN TFW?

TFW ei ole urheilulaji, vaan treenifilosofia, jonka avulla sinun on mahdollista saada lisäenergiaa arkeen sekä omien intohimojesi toteuttamiseen.

TFW-harjoittelussa yhdistyvät treeni, yhteisöllisyys sekä hauskanpito #liikunnanilo. Harjoittelumme koostuu voima-, nopeus-, hiit-, kunto- ja liikkuvuusharjoittelusta. TFW-metodi on testattu maailman huippu-urheilijoilla sekä arjen taistelijoilla yli 25-vuoden ajan. Harjoittelun kaikkia osa-alueita ohjaavat filosofiset toimintaperiaatteet, jotka luovat pohjan TFW-metodille. Lopputuloksena on monipuolinen, turvallinen, hauska ja tehokas periaatekeskeinen harjoitusohjelma, jonka avulla jokaisen on mahdollisuus saavuttaa tavoitteensa ja toteuttaa unelmansa!

 

TUNTIKUVAUKSET

Voimaharjoittelu on TFW­-metodin kulmakivi! Tunneilla yhdistellään monipuolisesti välineillä, sekä omalla kehonpainolla tehtäviä harjoitteita. Tutuiksi tulevat niin maastavedot, kyykyt, punnerrukset kuin leuanvedotkin. Voima 1 -tunnin pääpaino on ylävartalon lihaksien voiman kehittämisssä, kun taas Voima 2 -tunnilla painotus on jalkojen ja alavartalon lihaksissa. Tunnit soveltuvat lähtötasosta riippumatta kaikille ja jokainen harjoitus suoritetaan oman tason mukaisesti osaavien valmentajien ohjeistuksella.

TFW Hurrikaani, Energy Circuit ja Speed & Strength -tunneilla syke nousee ja kunto kasvaa. Tunneilla hyödynnetään monipuolisesti kahvakuulia, levytankoja, kuntopalloja, battle­-köysiä sekä kehonpainoharjoitteita yhdistettynä ketteryys- ja juoksu­harjoitteisiin. Hurrikaani on hyvä valinta ensimmäiseksi TFW-tunniksi ja se sopii myös henkilöille, joilla hauis ei vielä pullistele tai kynnys osallistua ryhmäliikuntaan on yleensä korkea.

Training For Warriors- metodia ovat maailmanlaajuisesti käyttäneet tuhannet eri urheilulajien huiput (NFL, NBA, MLB, UFC) parantaakseen fyysistä suorituskykyään ja henkistä vahvuuttaan. TFW ei ole kuitenkaan vain urheilijoita varten. Työskentelemme päivittäin tavallisten ihmisten kanssa, jotka haluavat voida paremmin ja saavuttaa elämässään enemmän. Tuhannet ihmiset ympäri maailmaa saavuttavat uskomattomia tuloksia ja voittavat itsensä TFW- metodin avulla päivittäin.

Haluatko Sinä kasvattaa lihasmassaa, parantaa kuntoasi, polttaa rasvaa sekä parantaa itsetuntoasi? Ota TFW-treenit haltuun ja aloita treenaaminen kanssamme aidosti innostavassa ympäristössä.

 

” Huikea treeni, meiningillä ja ammattitaidolla ohjattu. Parasta on kuitenki tää kestohymy joka jäi päälle moneks tunniks. Kiitos, tänne uudestaan! ”

Lyhyesti vielä vaihtoehdot aloittamiselle, valitse itsellesi sopivin alla olevista linkeistä.

Nähdään salilla! #hallussa


Ps. Tiesithän, että TFW-saleja löytyy ympäri: TFW Stadi, TFW Kilo, TFW Vantaa, TFW Konala, TFW Kerava, TFW Manse, TFW Rauma, TFW Pori, TFW Lappeenranta, TFW Joensuu, TFW Kajaani, TFW Klaukkala, sekä TFW Oulu. Tsekkaa sinua lähin sali ja ota tilanne haltuun!

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!