Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

TFW HELSINGIN ELOKUUN TAISTELIJA

TFW Helsingin elokuun taistelijaksi on valittu Ilkka. Valmentajamme kuvailevat Ilkkaa seuraavasti. Ilkka tuo aina hyvää fiilistä tunneille ja ottaa muut taistelijat huomioon. Ilkka kuuntelee, tekee parhaansa, hänellä on hymy huulilla ja hän kannustaa kaikkia sekä auttaa omaa paria parempaan suoritukseen.

Tsekkaa alta Ilkan haastattelu.

⚡ MITEN LÖYSIT TFW-TREENIT?

Olen koko ikäni urheillut monipuolisesti. Vuonna 2016 päätin käydä kokeilemassa crossfitia tai vastaavaa. Elämäntilanteeseeni (kolme pientä lasta ja vaativa duuni, jossa päivät venyvät usein iltaan) sopi parhaiten aamutreenit mahdollisimman lähellä kotia. Vaimoni oli käynyt työnsä puolesta TFW:lla kokeilemassa ja sali oli silloisen asuntoni lähellä. Katsoin lukujärjestyksen ja soitin eräänä aamuna Kisahallin kahviosta naapurilleni Pekalle, jonka kanssa olimme kaikenlaista treenanneet kimpassa. Hän oli perheensä kanssa autossa ja puhui kaiuttimeen. Kysyin häneltä, että lähteekö hän treenaamaan TFW:lle kolmeksi kuukaudeksi kolmena aamuna viikossa klo 6:30. Tiesin etukäteen, että hän on messissä ja vastaus tulikin heti. Pekkakin treenaa TFW:lla edelleen.

⚡ PARAS ASIA TFW HELSINGISSÄ?

Kyllä sen on ollut treeneissä käyvä jengi ja hyvä valmennus. Valmentajilla on ollut kykyä repiä tällaisesta keski-ikäisestä kaverista irti pieniä ekstramaileja ja he osaavat motivoida oikein, jotta tulee myös treeneissä annettua itsestään – useimmiten maksimit.

⚡ LEMPI- JA INHOKKILIIKE

Lempiliike on mave, koska silloin on kaikista liikkeistä eniten rautaa liikkeellä ja se vaatii koko kropalta paljon. Hauiskäännöt on myös kova – ja tärkeä 😊. Ei minulla inhokkiliikkeitä ole ollenkaan. Kaikki vaativatkin testit, kuten 3x100m ja ykköset, ovat aika siistejä. Niissä tulee kuitenkin päivän kondis mitattua ja välillä positiivisiakin yllätyksiä.

⚡ MITEN TFW-TREENIT NÄKYVÄT ARJESSA?

Käyn edelleen pääsääntöisesti aamutunneilla ja kyllä mä konttorille aamulla menen treenien jälkeen edelleen hymyssä suin. Silloin päivä on lähtenyt erittäin hyvin käyntiin, mies täynnä energiaa ja pääsee vielä erityisesti nuoremmille kollegoille kertomaan, että mitä on ehditty tekemään ja paljonko lähti 😊. Kun olin vuoden TFW:lla käynyt treenaamassa, totesin yhdelle kaverille, etten ole 20 vuoteen ollut yhtä hyvässä kondiksessa, ja edelleen on sama fiilis.

⚡ TERKUT VALKUILLE JA TREENIKAMUILLE

Kiitos teille kaikille, että olette olemassa ja luotte hyvää sekä kannustavaa ilmapiiriä ympärillenne. Jatkakaa vitsien kertomista. Koutseille luonnollisesti erityiskiitos vaatimisesta treenin suhteen.

TFW Helsinki ja Unikulma palkitsevat Ilkan tyynylahjakortilla ja hän pääsee hankkimaan juuri itselleen sopivan tyynyn Unikulman asiantuntijan avustuksella. Lisätietoa Unikulman palveluista löydät TÄSTÄ. #kaupallinenyhteistyö


Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!