Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

TFW HELSINGIN HEINÄKUUN TAISTELIJA

TFW Helsingin heinäkuun taistelijaksi valitulla Carissalla on hienosti takana jo yli 900 treeniä!

Valmentajamme kuvailevat Carissaa kunnianhimoiseksi, mutta järkeväksi treenaajaksi. Hän haluaa kehittyä, mutta myös suorituksen laatu on hänelle tärkeää. Carissa kuuntelee ja ottaa loistavasti ohjeet valmentajalta vastaan. Carissa pitää aina myös treenikaverista huolen ja on joka kerta iloisella mielellä dojolla.

Tsekkaa alta miten Carissa selättää TFW Hurrikaanin ja vastaukset hänelle esitettyihin kysymyksiin.

⚡ MITEN LÖYSIT TFW-TREENIT?

Tunsin Johanneksen, Peten ja Kimmon jo entuudestaan ja he saivat mut syksyllä 2014 houkuteltua tänne. En aluks ollu varma onko tää ihan mun juttu, mutta kävikin niin, että tää on ollu yks parhaita juttuja mun elämässä!

⚡ PARAS ASIA TFW HELSINGISSÄ?

Fiilis, yhteisöllisyys, huippu valmentajat, treenien monipuolisuus ja erityisesti se, että kilpailun sijaan kannustetaan muita parempaan suoritukseen.

⚡ LEMPI- JA INHOKKILIIKE

Sprintti on mun lemppari. Burbee saattais jäädä tekemättä jos olis vaihtoehto.

⚡ MITEN TFW-TREENIT NÄKYVÄT ARJESSA?

Treenaamisen ansiosta mulla on enemmän energiaa arjessa. Treenin jälkeen stressitaso on aina matalammalla ja mieliala korkeammalla. Koen myös, että TFW on muuttanut sitä miten asennoidun elämään ja arjen haasteisiin.

⚡ TERKUT VALKUILLE JA TREENIKAMUILLE

Kiitos, että jokainen omalla panoksellanne teette tästä paikasta niin ainutlaatuisen.

Erityiskiitos valmentajille, että osaatte luoda jokaiselle tunnille rennon, iloisen ja turvallisen tunnelman. 🖤💛


TFW Helsinki ja Unikulma palkitsevat Carissa tyynylahjakortilla ja hän pääsee hankkimaan juuri itselleen sopivan tyynyn Unikulman asiantuntijan avustuksella. Lisätietoa Unikulman palveluista löydät TÄSTÄ. #kaupallinenyhteistyö

Tsekkaa TFW Helsingin Syystarjous ja nähdään salilla! #hallussa

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!