Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

TFW HELSINGIN KESÄKUUN TAISTELIJA

TFW Helsingin kesäkuun taistelijaksi valittu Veera Illman on ystävällinen ja pirteä tunnelman luoja, jolla on aina hyvä meininki tunneilla.

Valmentajamme kuvailevat Veeraa näin:
Veera kuuntelee ja tekee tunneilla hommat aina timanttisesti läpi. Hän on aina valmiina oppimaan uutta ja jakaa rutkasti energiaa omalle treeniparilleen.

⚡ MITEN LÖYSIT TFW-TREENIT?

Kaipasin vaihtelua ryhmäliikuntatunteihin ja yksin salilla puurtamiseen. Olin seurannut TFW Helsingin menoa heidän somestaan, joten kun kuulin, että silloiseen kotikaupunkiini Turkuun oltiin avaamassa TFW-Sali, olin heti mestoilla! Kun muutin Helsinkiin kesällä 2017, oli TFW Helsinki selkeä valinta treenipaikaksi. Kävin yhdellä kokeilutunnilla ja otin pidemmän jäsenyyden heti samana päivänä. Tänä kesänä tulee siis täyteen 5 vuotta treeniä TFW Helsingillä ja treenejä on kertynyt salilla jo 600.

⚡ PARAS ASIA TFW HELSINGISSÄ?

Yhteisöllisyys, ihmiset, tunnelma sekä yleinen fiilis. Joka kerta kun tulet salille, niin tiedät että vastassa on kivoja treenikavereita. Ja treenin jälkeen on aina hyvä fiilis! Parasta on myös, että ei tarvitse muuta kuin ilmestyä paikalle – ja treeni tulee tehtyä 🙂

⚡ LEMPI- JA INHOKKILIIKE

Kyykkääminen on oma vahvuus, joten se on ehdoton lemppari. Sit out puolestaan jäisi tekemättä, jos joutuisi yksin puurtamaan…

⚡ MITEN TFW-TREENIT NÄKYVÄT ARJESSA?

Treenit ovat tärkeä osa perusarkeani. Töiden jälkeen treeneissä pääsee nollaamaan ajatukset ja keskittymään vain omaan tekemiseen. Treenit vaikuttavat positiivisesti myös omaan hyvinvointiin – sen näkee ja tuntee heti omassa olossa sekä mielialassa, jos treeneissä ei ole päässyt käymään säännöllisesti.

Kavereilta on tullut kommenttia, että olen omaksunut hyvin #joo-mentaliteetin. Kaveriporukassa innostun helposti ja lähden aina kaikkeen mukaan.

⚡ TERKUT VALKUILLE JA TREENIKAMUILLE

Iso kiitos valmentajille siitä, mitä kaikkea tekevät meidän eteemme. On ihanaa, että voi luottaa siihen, että tunneilla on aina hyvä meininki ja treeni tulee tehtyä tehokkaasti sekä turvallisesti. Treenikavereille kiitos, että salilla on aina vastassa iloisia kasvoja sekä hauskaa treeniseuraa.

TFW Helsinki ja Unikulma palkitsivat Veeran tyynylahjakortilla ja hän pääsi hankkimaan juuri itselleen sopivan tyynyn Unikulman asiantuntijan avustuksella. Lisätietoa Unikulman palveluista löydät TÄSTÄ. #kaupallinenyhteistyö

Tervetuloa mukaan! Aloita treenit TFW Helsingillä ja nappaa jäsenyys helposti verkkokaupastamme. #hallussa

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!