Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

TFW HELSINGIN SYYSKUUN TAISTELIJA

TFW Helsingin syyskuun taistelijaksi on valittu Nina. Valmentajamme kuvailevat Ninaa seuraavasti. Nina omaa hyvää rohkeutta tarttua asioihin. Valmennettavana ja treenikaverina hän on esimerkillinen, kuuntelee ohjeita, kyselee itse ja rohkaisee pariaan haastamaan itseään. Lisäksi Nina on myös aina hyvällä tuulella.

Tsekkaa alta Ninan haastattelu.

⚡ MITEN LÖYSIT TFW-TREENIT?

Alkuvuonna ajattelin, et miten saisin mun moneks vuodeks kadonneen treenimotivaation takaisin. Kaipasin sitä fiilistä, minkä hyvästä ja superhikisestä treenistä saa. Mietin, et silloin viimeks olin nauttinu treeneistä, kun oli hyvä treeniporukka kasassa. Ja tsädäm! Instagram toi eteeni TFW Helsingin starttikurssin mainoksen, jossa kerrottiin, että treenit olisi saman porukan kanssa 3 kertaa viikossa 2 kuukauden ajan. Ilmoittauduin saman tien ja starttikurssin aikana ostin jäsenyyden. Olin sen verran vaikuttunu TFW Helsingin tyylistä hoitaa hommat, et asiaa ei tarvinnu ees miettiä.

⚡ PARAS ASIA TFW HELSINGISSÄ?

Se, että porukassa näkyy se sitoutuminen täysillä tekemiseen. Täysillä tekemiseen nimenomaan hyvällä fiiliksellä. On kyse sitten kannustamisesta, tekniikkaan keskittymisestä, valmentamiseen paneutumisesta, neuvojen vastaanottamisesta tai hurtsailusta superhikisenä. Lisäks pakko mainita se pieni hetki ennen treeniä, kun kuunnellaan päivän tarina. Se antaa mulle ekstravoimaa koko päivään ja joskus pidemmäkskin aikaa. 

⚡ LEMPI- JA INHOKKILIIKE

No.. kun oot menny jäniksenä nurtsin 3 kertaa päädystä päätyyn niin lopussa kyl kiroiluttaa ihan itekseen ja hitokseen. Mut loppuajatus on kuiteski ’Hallussa!!!’. Kyllä musta jänis vielä tulee.

Tykkään punnerruksista kaikilla mahdollisilla tyyleillä, koska siinä liikkeessä jotenkin parhaiten huomaan, miten kehityn. Simppeliä ja sikavaikeeta samaan aikaan.

⚡ MITEN TFW-TREENIT NÄKYVÄT ARJESSA?

Oon huomannu olevani pirteämpi. Jaksan paremmin töissä ja myös vapaa-ajalla. Saan elämästä enemmän irti. Mietin paljon enemmän, mistä arjen valinnoista saan hyvää oloa ja mieltä. Uskallan myös enemmän. Aika hyviä juttuja.

⚡ TERKUT VALKUILLE JA TREENIKAMUILLE

En ois osannu todellakaan ajatella kuinka moneen mahtavaan tyyppiin TFW Helsingin kautta pääsen tutustumaan. Te teette mun treeneistä niin mielettömän hyvän kokemuksen joka kerta. Kiitos.

Valmentajille erityisesti: missään en oo kohdannu niin hyviä valmentajia kuin te ootte. Hyvä asenne, joka tarttuu ja just oikeella tavalla ohjaaminen parempaan suuntaan – niistä teitä kiitän.

Tsekkaa myös TFW Helsingin Instagramista, miten Nina ottaa TFW Hurrikaanin haltuun!

TFW Helsinki ja Unikulma palkitsevat Ninan tyynylahjakortilla ja hän pääsee hankkimaan juuri itselleen sopivan tyynyn Unikulman asiantuntijan avustuksella. Lisätietoa Unikulman palveluista löydät TÄSTÄ. #kaupallinenyhteistyö


Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!