Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

TFW Helsinki Legioona

 
TFW Legioona pitää sisällään kolme eri kategoriaa:
SISU sisältää neljä  kehonpainolla tehtävää Warrior Challenge -haastetta. Sisu arvon saa, kun kaikki neljä liikettä on suoritettu hyväksytysti.
BRUTE sisältää TFW:n kuusi pääliikettä, joita ovat: Maastaveto, Penkkipunnerrus, Pystypunnerrus, Etukyykky, takakyykky sekä Leuanveto. Brute arvon saa, kun kaikki kuusi nostoa on hyväksytysti saavutettu.
KOKORO on 150m juoksu testi, jossa juostaan 37,5m x 4 = 150m. 
 
Yllä olevasta taulukosta löydätte kansainväliset TFW Legion tulokset. Kun olet saavuttanut jonkun TFW Legion-haasteista hyväksytysti: Brute, Sisu tai Kokoro, niin lähetä meille sähköpostia osoitteeseen santtu@tfwhelsinki.com. Kerro viestissäsi nimesi, ikäsi, tarvittaessa painoluokka, mikä haaste (Brute/Sisu/Kokoro) sekä tuloksesi. Keräämme tuloksia ylös aina kalenterivuoden ja palkitsemme TFW Legion haasteissa ansioituneet taistelijoita kerran vuodessa TFW Helsingin joulujuhlissa. Palkinnoksi suoritetusta haasteesta, taistelija saa nimilaatan salin Legioon seinälle.
 
Muistutamme vielä kaikkia, että TFW Legioona on mahdollisuus haastaa halutessaan itseään ja tavoitella ns. TFW:n mustaa vyötä (kun kaikki kolme kategoriaan on saavutettu). Tämän on kuitenkin vain yksi osa TFW metodia ja kaikkien tulisi muistaa, että tärkeintä TFW-harjoittelussa on kuitenkin nauttia liikunnasta. Kaiken mitä dojolla teet, tulisi tehdä sinusta paremman, antaa sinulle energiaa arkeen ja auttaa sinua pysymään terveenä! Älä siis ota turhia riskejä vain saadaksesi nimesi taululle. Jokainen meistä on maailmanluokan TFW Taistelija! HALLUSSA! 🙂
 
Lisätietoa TFW Legionaasta saatte valmentejilta.
 
 
 
TFW Helsinki pidättää oikeudet muutoksiin.