Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

Petri Rasanen Ja Uusi Päivä – Feat. Johannes Laine

Se olisi neljännen jakson aika. Tässä jaksossa mun vieraana on sarjainnostuja Johannes Laine. Johannes on todella monessa mukana ja kun sanon monessa, niin yhdeksässä yrityksessä. Parhaiten hänet tunnetaan varmasti Green Street -raakakakuista sekä vegaanisesta Roots Helsinki -kahvilasta. Viimeisin aluevaltaus missä herra on mukana on huikea Aito päiväkoti, joka panostaa laadukkaaseen ruokaan ja monipuoliseen liikuntaan. Juteltiin Johanneksen kanssa yrittäjyyden ylä- ja alamäistä, intohimoista, työkaluista menestymiseen sekä isäksi tulemisesta. Tuttuun tapaan Johannes jakaa kolme vinkkiä menestymiseen, joten otahan kuppi kahvia, tilanne haltuun ja kerro mitä tykkäsit.

 

 

 

Mukavaa sunnuntaita ja huikeeta alkavaa viikkoa!

Petri
TFW Helsinki

Motivaatio vinkki!
Tule ensi perjantaina 7.12.2018 Hallussa-seminaariin inspiroitumaan ja hankkimaan ideoita tulevaan vuoteen 2019. Lue lisää ja ota tilanne haltuun!

 

Mistä aikki sai alkunsa?
Edelliset jaksot löydät YouTube-kanavaltani.
Unelmien toteuttamisessa mukana: Rajala Pro Shop sekä TFW Helsinki.

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!